- 9 Temmuz 2016
- 31
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi nazmelekipek
-
Sesli güldümButch mı deniyor, bir de butcher var bildin mi????
Bence kızı seç, adam iyi sevişseydi kız hiç olmazdı......
Yoo hetero falan değilsin, bildiğin biseksüelsin.
Ve ufak kaçamağın bir hemcinsinle oldu diye, masum falan sanma kendini. Soruna gelirsek hayır iki kişi olmaz, aldatıyorsun.
Dip not: İlk mesaj, konu eşcinsellik, şüphe uyandırıcı, algı operasyonu söz konusu olabilirMune bir bakıverirsen.
grup yapınBunların farkındayım yardımcı olsun birisi o kadar aradayım ki birinden vazgecemiyorum . Bi kalpte iki kişi olmaz birini bıraksam pişman olmaktan korkuyorum
Ya ölüyorum böyle düşününce iğrenç bi şey allah kahretsinSen önce cinsel tercihinin hangi cinsten yana olduğunu otur güzelce bir düşün. Biseksüelsin anladık. Ama fizyolojik olarak hangisine ilgi duyuyorsun. Öbür türlü işin içinden çıkamazsın. Ve şunu söylemeliyim ki ikisini de aldatıyorsun!
Eh hem pastan duracak hem karnın doyacak öyle mi?Bunların farkındayım yardımcı olsun birisi o kadar aradayım ki birinden vazgecemiyorum . Bi kalpte iki kişi olmaz birini bıraksam pişman olmaktan korkuyorum
Erkek gibi olan kızlar kısacası butcHER Biseksüel namı değer ben iki taraftanda hoşlanan. Hetero karsı cinsinden hoşlananKendimi kinadim simdi bu kavramlarin hepsine yabanciyim buç ne hetero ne biseksuel ne??? Bir konuya yorum yapamamak cok ilgincmis yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?