• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin bi kalpte iki insan olur mu

Ya ama derinlerde bir yönelimi varsa ve de şimdiye kadar dışa vurmamışsa?
Bu da ihtimal dahilinde yani...
Hiç hoşlanacağı türden bir kızla bir araya gelmemiştir, ya da ortam oluşmamıştır. Şimdi de denk geldiyse, ikinci cinsel kimliği aktifleşmiş olamaz mı? Bu da tuhaf bir tanımlama oldu ama, idare ediverin bu konuda hiç bilgim yok tahmin yürütüyorum :)
Bir psikolog vardı sanırım, ne olur gel yaaaa.
@justholdmetight allah rızası için gel bacım ya.
Bence haklı olabilirsin. Ama dünyada milyarlarca kadın var. Yani bu kızda olup diğerlerinde olmayan ne??

Eşimden önce zibilyon kere aa ne hoş adam demişimdir.
Belirti vermeli bence. İlk defa bir lezbiyen tanıyıp bunalıma girmiş gibi.
Hastalık kapmasa bari...

@justholdmetight allah rızası için gel bacım ya.
Bence haklı olabilirsin. Ama dünyada milyarlarca kadın var. Yani bu kızda olup diğerlerinde olmayan ne??

Eşimden önce zibilyon kere aa ne hoş adam demişimdir.
Belirti vermeli bence. İlk defa bir lezbiyen tanıyıp bunalıma girmiş gibi.
Hastalık kapmasa bari...
Bir kitap okumuştum, aynı böyle bir durum vardı. Karşı taraf daha önce hiç eşcinsel yönelimler göstermemiş biriydi ama her nedense o kişiyle bir ilişkisi olmuştu. Bunun cinsiyetle alakalı olmadığını, "o" olduğu için bu durumun yaşandığını ifade etmişti.
Bilemiyorum, sadece bir kimlik bunalımı mı yoksa gizli bir yönelim mi var çözemedim orasını.

Bir kitap okumuştum, aynı böyle bir durum vardı. Karşı taraf daha önce hiç eşcinsel yönelimler göstermemiş biriydi ama her nedense o kişiyle bir ilişkisi olmuştu. Bunun cinsiyetle alakalı olmadığını, "o" olduğu için bu durumun yaşandığını ifade etmişti.
Bilemiyorum, sadece bir kimlik bunalımı mı yoksa gizli bir yönelim mi var çözemedim orasını.
Bende böyle düşünüyorum sadece karşımdaki kişi o oldugu için böyle geliyo

Bende böyle düşünüyorum sadece karşımdaki kişi o oldugu için böyle geliyo
Peki başka kızlara karşı ufak da olsa bir yönelim başladı mı?
Ya da bu kızla her ne yaşadıysan ne hissettiysen, bunu erkek arkadaşınla karşılaştırıyor musun? Yani kıyaslarken, hangisi ağır basıyor? Kısacası sevgilinde o kızı arıyor musun?

Peki başka kızlara karşı ufak da olsa bir yönelim başladı mı?
Ya da bu kızla her ne yaşadıysan ne hissettiysen, bunu erkek arkadaşınla karşılaştırıyor musun? Yani kıyaslarken, hangisi ağır basıyor? Kısacası sevgilinde o kızı arıyor musun?
Başka kızlara eğilimim yok bu ona özel bi şey . Sevgilimle kıyasladığımda kız daha baskın çünkğ hem bana daha yakın beni daha iyi anlayabiliyo her şeyimde yanımda olabiliyo gibi gibii

kadın veya erkek fark etmez birinden birini tercih etmeniz lazım bir an önce yoksa ikisini de kaçıracaksınız

Başka kızlara eğilimim yok bu ona özel bi şey . Sevgilimle kıyasladığımda kız daha baskın çünkğ hem bana daha yakın beni daha iyi anlayabiliyo her şeyimde yanımda olabiliyo gibi gibii
Hımmm. O zaman erkek arkadaşın maalesef birinci sırada olmayabilir.
Ama dediğim gibi psikoloji biliminin adından başka bir şey bildiğim söylenemez, o nedenle yanlış yönlendirmek istemem fakat sen pek arada kalmış gibi görünmüyorsun ya...

Hımmm. O zaman erkek arkadaşın maalesef birinci sırada olmayabilir.
Ama dediğim gibi psikoloji biliminin adından başka bir şey bildiğim söylenemez, o nedenle yanlış yönlendirmek istemem fakat sen pek arada kalmış gibi görünmüyorsun ya...
Kaldım gerçekten ikiside bi yerde ağır basıyo. Pişmanlıktan korkuyorum ve o adamın bana ihtiyacı var birazda kendi mutluluğumdan ödün veriyorum. Bilmiyorum o kadar karışığım ki

Kaldım gerçekten ikiside bi yerde ağır basıyo. Pişmanlıktan korkuyorum ve o adamın bana ihtiyacı var birazda kendi mutluluğumdan ödün veriyorum. Bilmiyorum o kadar karışığım ki
İlerisini düşünüp kızla sonun olmadığını anlayınca adamı kaçırmak istemiyorsun.
Ama cinsel dürtülerin kız için daha baskın.
Toplumdan korkuyorsun, en önemlisi de bir kadınla bir kadının nasıl ilişki yaşayabileceğini anlamlandıramadın.

Yoksa bence de sen seçimini yapmışsın.

İlerisini düşünüp kızla sonun olmadığını anlayınca adamı kaçırmak istemiyorsun.
Ama cinsel dürtülerin kız için daha baskın.
Toplumdan korkuyorsun, en önemlisi de bir kadınla bir kadının nasıl ilişki yaşayabileceğini anlamlandıramadın.

Yoksa bence de sen seçimini yapmışsın.
Teşekkür ederim ifade etmemde yardımcı oluyosun lütfen empati kur yardımcı ol bana

Ay bu konu hala devammi ediyor? Basbayagi fake iste, kendinizi boşa yoruyorsunuz kizlar

Back