• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin bi kalpte iki insan olur mu

Pf kız homo. Sen değilsin. Şimdi başlasanız bile, sen adamla olduydun diyecek.
Bence ayrıl. Önce farkındalık oluşumunu tamamla. Sonra bir ilişkiye başla.
Kimseyi aldatma.
Ben bu kıza böyle bi şey hissetttim ilk defa ilgisi bi erkeğin gösterdiği ilgiden fazla daha fazla mutlu ediyo her şey daha iyi gibi ama onuda bırakamıyorum ki ne deyip bırakıcam .

Ben bu kıza böyle bi şey hissetttim ilk defa ilgisi bi erkeğin gösterdiği ilgiden fazla daha fazla mutlu ediyo her şey daha iyi gibi ama onuda bırakamıyorum ki ne deyip bırakıcam .
Adamdan ayrılmak için 2 yol var.
Ya dürüst olup durumu anlatacaksın.
Ya da mutlu değilim diyeceksin.
Daha önce nasıl ayrıldın????

Benim ilişkilerim hep uzundu yani çok büyük değilim evet ama bu ilişkimden önceki ilişkim 3 yıl sürdü
Ay buraya psikolog gönderiiin. Yani bilemiyorum. Bence sen biseksüel değilsin.
Sonradan mı kazanılır bu his?
Anaa ben aslında bir kadından hoşlanıyormuşum mu olur??
Doğuştan gelmeli bence.
Cinsel kimlik 21 yaşından önce oluşmalı. Çocuk yaşta
Seninkisi kimlik bunalımı.
Bu forumda psikolog yok mu la?

Ay buraya psikolog gönderiiin. Yani bilemiyorum. Bence sen biseksüel değilsin.
Sonradan mı kazanılır bu his?
Anaa ben aslında bir kadından hoşlanıyormuşum mu olur??
Doğuştan gelmeli bence.
Cinsel kimlik 21 yaşından önce oluşmalı. Çocuk yaşta
Seninkisi kimlik bunalımı.
Bu forumda psikolog yok mu la?
Ya ama derinlerde bir yönelimi varsa ve de şimdiye kadar dışa vurmamışsa?
Bu da ihtimal dahilinde yani...
Hiç hoşlanacağı türden bir kızla bir araya gelmemiştir, ya da ortam oluşmamıştır. Şimdi de denk geldiyse, ikinci cinsel kimliği aktifleşmiş olamaz mı? Bu da tuhaf bir tanımlama oldu ama, idare ediverin bu konuda hiç bilgim yok tahmin yürütüyorum :)
Bir psikolog vardı sanırım, ne olur gel yaaaa.

Ya ama derinlerde bir yönelimi varsa ve de şimdiye kadar dışa vurmamışsa?
Bu da ihtimal dahilinde yani...
Hiç hoşlanacağı türden bir kızla bir araya gelmemiştir, ya da ortam oluşmamıştır. Şimdi de denk geldiyse, ikinci cinsel kimliği aktifleşmiş olamaz mı? Bu da tuhaf bir tanımlama oldu ama, idare ediverin bu konuda hiç bilgim yok tahmin yürütüyorum :)
Bir psikolog vardı sanırım, ne olur gel yaaaa.
Nolur yardım etsinler kafayı yiycem 1 aydır düşünmekten her gece ağlamaktan boğuldum

TospaAnnesi TospaAnnesi
Bence herkes her seyin farkindada iste dedigin gibi can sıkıntısı:kahve:
Bende beni kimse piblemio diyip gttydim bu topikden:KK14: hamileym zaten midem de bulandi vallahi konu bana gore itici herkes de hersyi kabul etmek zorunda deil. Sacmalayp ban yemekdense gderm bu diyardaaannnn zira hiccc de genis fikirli hosgorulu olamicemmm bu knuda :-)

Back