Sivilceli Ciltler yardım edin!!!! beyaz kondomlu sivilceler....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ayysell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
78
0
yüzümde beyaz kondomlu sivilceler var..ne yapsam o beyaz şeyleri dişarı çıkaramıyoruum. senağlamasenağlama.lütfen yardım edın sizce ne yapsam o sivilcelerden kurtulurum..ne tür bi ilaç kullanmalıyım..daah önce iki tanesını iğneyle delmiştim..onlarında berbat bi şekılde izi kaldı...yardım edın lütfensenağlamasenağlama

Son düzenleme:
canım onlar sanırım kolesterolle ilgili, diyet yap istersen ama mutlaka doktora görün ve testlerini yaptır.

yaa cnm o nası oluyoki..kaç kere doktora gittim verdiği ialçların,kremlerın hiçbiri fayda etmedi...offfff başka bı yolu yokmu bunun??*

yüzümde beyaz kondomlu sivilceler var..ne yapsam o beyaz şeyleri dişarı çıkaramıyoruum. senağlamasenağlama.lütfen yardım edın sizce ne yapsam o sivilcelerden kurtulurum..ne tür bi ilaç kullanmalıyım..daah önce iki tanesını iğneyle delmiştim..onlarında berbat bi şekılde izi kaldı...yardım edın lütfensenağlamasenağlama

öncelikle bi yanlışı düzeltelim. beyaz kondomlu sivilce degil. beyaz komedonlar.. =)

canım onları nekadar ellesende bos.. vücut onu nasıl üretiyosa onu durdurmak gerekiyo.. kan tahlili yaptırmalısın.. sonra doktorun sana en uygun tedavi seklini gösterecektir.. kendin ugrasamazsın.. ama yüzeyde var olanlar için iyi bir temizleyici buhar banyosu ve peeling önerebilirim.. yinede öncelikle doktor sart..

ıgneyle delınmez cnm. doktora gt oncelıkle.buyuk ıhtımal tetradox veya azeltın antibiyotık vercektr.onları kullan.ve yanında sabah ayrı aksama ayrı krem verir.ve alkollu su. bunları yapa yapa 3 ayda duzelr cildn.sonra bitkisel bakımları yaparsn.maydanoz çok ii geliyo sivilcelere ve limon hemen indiriyor suan denesen fayda olrmu blmıyorm once uzmanın yardımı gerek cnm.bidaha da sakın asla demle elleme sivilcelerini.ileride gecmıyor .

regl döneminde bndede çıkıo elleme 3 4 gün geçer

X