• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin aşağıda bi şeyler oluyor

tam sizlik bi olay olur. gerçekten isabetli bi karar olmuş tebrik ederim. ahahahaha

bunca şeyin içinde insanlar iki dakka kafa dağıtcak yer arıyo, sizin gibi işsiz güçsüz insanlar "bönön pöşönö börökmöm bön"... ahahaha ulan var ya hiç güleceğim de yoktu. sizin hak aramanız, adalet duygunuz vesaire anca bunlara basar. trolle bilişim suçu davası aç, kediye bozuk mama veren 16 yaşındaki çocuğu azarla, boş beleş işlerle uğraş dur kısacası. ama gelgelelim dolmuşta paraüstü isteyemezsiniz.

hadi kolay gele, dalganıza bakın.

Ne o bilişim suçunu duyunca klavyeye düzgün tıklamaya başladın? Resmini çekip incicapste mi yayınlayacaksın he seni HALK KAHRAMANI? Sen önce klavye başından kalk normal yaşamda sosyal ol. İşsiz güçsüz diyorsun senin demek çok işin var geldin buraya bu konuları açtın di mi? Break time mıydı? Ay kusura bakma yaaaaa kırdık seni ağlıyorummmm! Ne güzel sosyal mesaj da verdi bak yaaaaaa helal tüm Türkiye seni ayakta alkışladı! Sen bir HALK KAHRAMANISIN TROLL KARDEŞ. KUSURUMUZA BAKMA PEK DEĞERLI VAKTINI ALDIK. Gerçek hayatında bir kızla nasıl konuşulur bilmeyen insanlar da burada ahkam keser olmuş. Yazık sana vallahi.

"Bos beles islerle ugrasan insanlar" mi dedin sen :KK48:

boş beleş işi burda ben kendim yapıyorum. sizin gibi işi gücü olan insanlara gidip sudan sebeplerle meşgul etmiyorum yani.
Valla bizden daha bilgilisin, tebrikler. Iyi

Ne o bilişim suçunu duyunca klavyeye düzgün tıklamaya başladın? Resmini çekip incicapste mi yayınlayacaksın he seni HALK KAHRAMANI? Sen önce klavye başından kalk normal yaşamda sosyal ol. İşsiz güçsüz diyorsun senin demek çok işin var geldin buraya bu konuları açtın di mi? Break time mıydı? Ay kusura bakma yaaaaa kırdık seni ağlıyorummmm! Ne güzel sosyal mesaj da verdi bak yaaaaaa helal tüm Türkiye seni ayakta alkışladı! Sen bir HALK KAHRAMANISIN TROLL KARDEŞ. KUSURUMUZA BAKMA PEK DEĞERLI VAKTINI ALDIK.

ahahaha valla anlamanız da ne kıtmış.

benim ne boş beleş işler yaptığım beni ilgilendirir. işi gücü olan memura gidip "meemmur bey bu herif bize bölle bööle diyr" derseniz "arif silgimi ısırdı" diyen ilkokul çocuğu gibi bu milletin zamanını harcamak olur.

bravo size büyük işler peşindesiniz ahahaha ben burda dalgama bakıp ertesi gün unuturum ama siz işin peşini bırakmayın, devam edin lütfen. sanki cevap atmasanız bu bktan konu buranın gündemi olacaktı da ahaha. peşinizi bırakmayın aynen devam. hadi size iyi işler :D ahaha

boş beleş işi burda ben kendim yapıyorum. sizin gibi işi gücü olan insanlara gidip sudan sebeplerle meşgul etmiyorum yani.

ahahaha valla anlamanız da ne kıtmış.

benim ne boş beleş işler yaptığım beni ilgilendirir. işi gücü olan memura gidip "meemmur bey bu herif bize bölle bööle diyr" derseniz "arif silgimi ısırdı" diyen ilkokul çocuğu gibi bu milletin zamanını harcamak olur.

bravo size büyük işler peşindesiniz ahahaha ben burda dalgama bakıp ertesi gün unuturum ama siz işin peşini bırakmayın, devam edin lütfen. sanki cevap atmasanız bu bktan konu buranın gündemi olacaktı da ahaha. peşinizi bırakmayın aynen devam. hadi size iyi işler :KK70: ahaha

Ay çok komiksin sen yaaaa vallahi süper zeka seni ne kadar komik günlük hayattan espirili gülmeceli yorum yazdın yaaaa. Gülmekten yani şu an çok da büyük ders aldım sağol örnek oldun hepimize canımsın ya.. Hadi bas işine.

aybalhatun cnmm işsiz misin nesin milletin derdleriynen çok afedersin ama daşşak g

Come to vs!

Cnm asıl sen ne ayaksn yha? Gelirsem oraya seni gabak çekirdeği gibi açarım bak. Milletin derdleriynen bu saatte alay etmeye utanmıyo musun? Hadi ben derdimden uyuyamadım geldim buraya sen ne ayaksın da gecenin bu saatinde burlarda takılıyosun cnm? İşsiz misin ayol töbe töbeee...

Şimdi 6 yıllık hıncımı senden çıkartıp sırtını tırmakleecem.
eğleniyor musun?
bu ne ağzı
evet yaş 14

bunların bide cocugu olacak dimi
:KK57:
anne- baba olup evlat yetıstırcekler
:KK57:
dunya bu yuzden boyle
bı kac kucuk solucanın üremesı uzerine...

Back
X