• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafa karışıklığımı çözmeme yardım edin

ben aldatılma göremedim
valla KK'da eğer aldatılma kıvılcımı bile görürseniz yazacağınızı bildiğim için size sordum. çünkü ben de burada okuduklarımda küt diye bence bir şey var diyebiliyorum. demekki ben bu defa çok fevri çıktım. yavaş yavaş geri adım atayım çaktırmadan.

Eski takintili kizin ekmegine yag bal surmek uzeresin. Kizda tam boyle sizin araniz bozulsun sevgilin yanlis bi kelime kulansin diye uzatmista uzatmis.

Aldatma falan goremedim ben. Sana soylemese belki hic bir zaman ogrenemeyecektin. Kendinden emin demek ki zaten msj kisminda belli her sey.

Bos yere guzel iliskini bozma. Seni sevmekten ote bencevadam sana cok saygi duyuyor ki bunu anlatmis bil diye.

allahım inşallah ya. bu defa da yanılmak istemiyorum çünkü ailelerimiz öğrendi, tanışacaklar vs. kaldıramam bir ihaneti daha. şimdi ben kendime güvenli şekilde davranayım, o kızı da bi temizleyeyim etraftan, zaten engellemiş olmalı benimki ama haftasonu tekrar sorarım bi.

allahım inşallah ya. bu defa da yanılmak istemiyorum çünkü ailelerimiz öğrendi, tanışacaklar vs. kaldıramam bir ihaneti daha. şimdi ben kendime güvenli şekilde davranayım, o kızı da bi temizleyeyim etraftan, zaten engellemiş olmalı benimki ama haftasonu tekrar sorarım bi.
Aynen oyle iste. Karsindaki insan durustse sahip cikman gerekiyor. Meydani sevgilisi oldunu bildi halde erkege msj atan basit kadinlara birakma. Kiskancliktan deli olmustur o. Ben ne kacirdim diye. Aman huzurunu ne bozuyorsun ya böyleleri icin.
Mutluluklar.

valla KK'da eğer aldatılma kıvılcımı bile görürseniz yazacağınızı bildiğim için size sordum. çünkü ben de burada okuduklarımda küt diye bence bir şey var diyebiliyorum. demekki ben bu defa çok fevri çıktım. yavaş yavaş geri adım atayım çaktırmadan.

zaten aldatmak isteyen anlatmaz en basiti değil mi :) geri adım at gönlünü al

Back