yardım edın arkadaslar:(

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm arkadaşlar 6yıllık ilişkimin ardından 10gün sonra evlenıyorum Allah nasıp ederse günler gecmez dıyordum burdakı evlılık takvımıme bakım su zaman su gıbı aksa dıyordum ama zaman geldı sımdı nemı oldu evımı yerlestırıyorum hersey guzel hersey yolunda yıllardır hayalımı kurdugum evımı yerlestırıyorum hemde kendı annemgıle yakınım ama sankı o ev benım degılmıs gıbı eve gırıyorum sankı esyalar benım degıl baskasınınmıs gıbı kıyafetlerımı dolabıma yerlestırdım sankı baskasının ya cok karısık duygular ıcerısındeyım sankı suankı evımden ayrılmak ıstemıomus gıbı hıssedıyorum ama askımla olmak ıstıyorum ama o ev benım degılmıs gıbı ufff cok tuafım yardım edın lutfen ben ne yapıcamm bu bölemı olcakk mafoldumbenmafoldumben

AYhh nazlı anacım noluyoo bu evlenceklere cözemedımm hee =))

Kızz sevınsenee senın o ev senınnn askınlaa yaşıcan orda yemek yıcen uyucannn tv ızlıcenn =)

Takılma bunlaraa aaaa bızıde stres yapmaa .Sıradayız beklıyoruzz evlenmeyıı =)

Hayırlı ugurlu olsun.Mutluluklar dılıyorum.. =)

normal duygular bunlar yillarin getirdigi aliskanliklari birakip kendi duzenini kuruyorsun..
bu hislerin evlenme psikolojisi..
ama bunlar aklina geldiginde 6 yildir bu gunleri nasil bekledigini sevgilinle o evde neler yasayacaginizi hayal etmeye calis.
biraz dagilir uzerndeki kotu hava,,
mutluluklar dilerim canim.

bende öle hiç ayrılamam gibi geliyor ailemden onlardan kopma düşüncesi bile beni cok üzüyor:teselli:
bazen hersey benim dışmda oluyormuş igibi hissediyorum ben evlenmeyecekmişim gibi sanki
inş. gecicidir bu duygular

evlendikten bir süre sonra bakıcaksınki evini benimsemişsin hatta kendi ailenin evinde bile uzun süre duramıcaksın ben mesela bir geceden fazla yatamıyorum bile kendi yatamı mutfamı hatta wc mi bile özlüyorum evim evim güzel evim yuvamı çok seviyorum ya insanın kendi yuvası gibisi yok bee güzelim bu evlilik sitresi geçicek bunlar umarımm çok mutlu olursun sevdiginle opuyorumnanaktan

Canim benim evlendigin ilk hafta bile boyle hissedebilirsin belki evlenmeden onceyi birak,
ama aradan bir hafta gecsin okadar benimsiceksin ki evini annenlerin evine gitsen orasi sana yabanci gelecek evini ozliceksin. Bu stressli gununde dilerim en buyuk sorunun bu olsun.

Simdiden bir omur boyu mutluluklar dilerim.

cok tşk ederım arkadaslar yardımcı oldgunuz ıcın inş öyle olur inş bende evımden baska yerde rahat etmem ve suan kendı evımı aramam cok tşk ederm

Alışırsın canım merak etme, hele bir iyice yerlerş.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…