- 11 Ocak 2025
- 25
- 2
- 1
- 18
- Konu Sahibi kimbudeliii
Merhaba nereden başlasam bilemiyorum 18 yaşındayım evliyim 15 aylık kızım var isteyerek evlenmedim şimdi diyeceksiniz neden çocuk yaptın cahillik çocuk olursa belki fikrim değişir ama öyle olmadı birkaç kez annemin evine gittim fakat ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyordum geri geldim ama zerre sevmiyorum istemiyorum çıkmazdayım yardım edin daha gencecigim yaşıtlarım disarlarda gezerken ben sabahtan akşama kadar evdeyim yaşıtlarım okula giderken ben evdeyim temizlik yapıyorum yemek yapıyorum ailem arkamda durmuyor ki hep elalem ne der hep ben çok yoruldum artık eşimde nasıl desem iyi desem değil kötü desem değil değişik biri bazen dışarı cikiyorum çocuk gibi almak istiyorum bazı birşeyler am para harcandığı için o gün gün boyu laf azar yiyorum ağzından küfür düşmüyor millete bakıyorum Bebek gibi sevilirken ben bide kendime bakıyorum sanki 20 yıllık evliyiz ya gerçekten yardım edin istemiyorum ben bu adamı defalarca oturdum konuştum yok diyor en son oturup konuştuğumda onu istemediğimi söylediğimde çık git dedi kapı orda dedi ama çocuğumu vermem dedi beni tutan şey zaten yavrum yardım edinnnn