Yardım eder misiniz

mrvtrln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
29
5
1
Herkese merhaba. Bugün çok afedersiniz günlük pedimde kahverengi akıntı gördüm. Bata 2 gün kaldı. Hafif kaşık batmaları, mide bulantısı ve karın şişliği var. Sizce adet mi oluyorum yerleşme kanaması denilen şey olabilir mi? Lütfen başına gelenler yardımcı olur musunuz?

Yerleşme kahverengi olmaz cnm adet olacaksindir

Bazı kadınlar bazı dönemlerde adeti başlamadan yavaş yavaş sökülüyor, ya da yerleşme kanaması dediğimiz duruma adet günü ya da 2-3 gün öncesi de oluşuyor, ya yerleşmedir ya da yarın öbür gün adetiniz sökülecektir:)

Bekleyip göreceğiz daha önce de adetim bu şekilde dökülürdü ama hemen gelirdi daha gelmedi ve daha koyu olurdu bakalım hayırlısı

Bekleyip göreceğiz daha önce de adetim bu şekilde dökülürdü ama hemen gelirdi daha gelmedi ve daha koyu olurdu bakalım hayırlısı
Geçtiğimiz ay bende heyecanlanmıştım belki yerleşme kanamasıdır diye ama 3 gün sürdü 4. Gün söküldü, umarım siz hayal kırıklığı yaşamazsınız :)

Geçtiğimiz ay bende heyecanlanmıştım belki yerleşme kanamasıdır diye ama 3 gün sürdü 4. Gün söküldü, umarım siz hayal kırıklığı yaşamazsınız :)
Nasip değilse olmaz yapacak bir şey yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…