YARDIM EDEN LÜTFEN

Minnak13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
56
11
Boyum 152 ve kendime uygun bir gelinlik bulamicam diye korkuyorum internette o kadar baktım benim gibi kısa gelin göremedim sizce gelinlik giymesem mi çok dert oldu içime çocuk gibi gözukmek istemiyorum ???

Öyle şey olur mu. Boyunuza göre seçersiniz. Ayrıca topuklu ayakkabı denen şey var. Vücut tiplerine göre gelinlikler var sonuçta

Boyum 152 ve kendime uygun bir gelinlik bulamicam diye korkuyorum internette o kadar baktım benim gibi kısa gelin göremedim sizce gelinlik giymesem mi çok dert oldu içime çocuk gibi gözukmek istemiyorum ???

gelinlik giymeyi dusunecek kaar neden abarttin cnm?
gidip dene modelelri yakisanini bulursun elbette.
internetteikilerin hepsi mankenler ustunde cunku, tabiki kendinde begenemezsin onlari.
topuklu giyinebiliyorsan 10 cm de topuk giy, dertlendigine degmez.

Diktirirsin zaten hazır giyen yok artık bende dşktirdim boyumda 160 küsür ama 38 kiloyum. Dikilir ve giyersin başka derdin mi yok amaaaaaaaan!

Terziler bosuna mi var canim annem 155 mis evlenirken boyun dan yandan kestirip kendine uygun hale getittirmis boyu begendigin gelinligi kendine gore ayarlatabilirsin :)

Canım, Kıyamam sana eminim en sade ve güzel gelinlerden olacaksın. .
Bende seninle aynı boydayım. .
Yeni nisan oldum.
Nisan elbisesinde nasıl gözükürum, video da resimlerde nasıl olcam diye bi ara dertlenmedim değil ama inan 12 cm topuklu ile çok güzel olmuştum...
Lütfen En güzel günlerini bunu düşünerek harcama. .

Kısa boylular gelinlik giyinmiyorlar mı?

Şu son dönemin pek bi modası prenseslerden almayın ama bence. Ne uzun ne kısa kimseye yakıştıramıyorum da kısa boylular mantar gibi oluyor onlarla.

Beni bi siz anlıyosunuz Allah başka dert vermesin tabi ama kısa olunca kaynanam buna nasıl gelinlik bulacaz çocuk bile taşıyamaz diyince çok üzüldüm

Ben 150'yim. 10 cm topuklu giydim. Ustelik prenses giydigim halde bodur gorunmedim. Gelinlikle insan daha heybetli duruyor zaten

Eger dusunurseniz mini gelinlik de cok iyi bir alternatif.

Bakin ne kadar da tatli. Ustelik diktirirseniz boyunu kendiniz de ayarlarsiniz istediginiz gibi.

ayyy gerçekten okuyunca yüzümde gülümseme oluştu,senin gibi kısa boylu olan hunharca insan var buna sakın takmaa,vücut tipine göre bir gelinlik giyip altınada platform topuklu ayakkabılardan kullanırsan şahane olucağına eminim...

Beni bi siz anlıyosunuz Allah başka dert vermesin tabi ama kısa olunca kaynanam buna nasıl gelinlik bulacaz çocuk bile taşıyamaz diyince çok üzüldüm
Kaynanana; sana nası uygun bi beyin bulcaz deseydin. Denmez tabi sen yine de deme

nasıl terbiyesiz insanlar var hey allahımm.sen bunları düşünüp üzülme kendini düğününe güzel günlere odakla.

Ahh canım insanlar hep konuşur bu bazen en yakinlarimiz da olur...
Bu bir dert değil engel hiç değil. .
Allah akıl yoksulluğu vermesin kayinvalidene verdiği gibi ..
Bak o gün senin günün kendini nasıl mutlu hissediyor isen öyle ol.
Kimse için canını sıkma emin ol çok güzel olcaksin. InsanlarIn ne sıkıntılari var boy neymiş tatlım

Gelinliğe evet diyor musun diye bi program var Tlc diye bi kanalda 1.50 kızlar ne gelinlikler aldı görsen bi topukluya bakar ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…