benim de 6 aylık kızımda yaklaşık 1 aydır cilt problemi var,henüz ne olduğunu bilmiyorum okuduklarımdan yola çıkarak kendi kendime bazı çözümler aradım ama faydası pek yok..yarın cocuk dr na gideceğiz ne teshis koyacağını merak ediyorum..resim ekleyebilecek arkadas varsa koyabilir misiniz..bizimki cilt kuruluğu gibi..yanaklar ve bilek dirsek kısımlarında deri döküntüleri şeklindeMerhaba üstünden zaman geçmiş ama bu hastalığa çare arayanlar için yazmak istedim benim bebeğimde 2 aylıklen aşılardan sonra kuzsrıklık kaşıntı döküntüyle belli etti kendini dr kortizonku krem verdi zararlı olduğunu bilerek kaşınmaktan uyayamadığı yüzünü kanattığı için kullandım yüzü çok fenaydı oğlumun bakıp ağlıyordum kortizon geçici olarak işe yarıyor kullanmayı bırakınca nemlendiriciler işe yaramıyordu ki aşıların ve yediklerimin tetikleyebileceğini öğrendim deneme yanılmayla yumurtaya alerjik olduğunu anladım yemiyorum hazır gıdalar da yemiyorum çok katkı var alerjiyi tetiklemş olabilir, internetten kortizonsuz olarak coresatin kremi okudum reklammı gerçekmi bilemedim fakat çarem olmadığından eczaneden siparişle aldık çok işe yaradı şuan oğlum 7 aylık olacak hala kullanıyorum kızarıklık olunca şükü eskisi gibi olmuyor artık ama yumurtalı şeyler çok sıcak ortam kızartıyo cildini reklam fln değil kortizon içermediği için alabilirsiniz ben çok dua ettim yapanlara bir de aşıların güvenli olduğunu düşünmüyorum artık çocuğum süt içemedi egzaması feci hale geldi, Allah şifasını versin evlatlarımızın.
Merhaba geçmiş olsun egzamanın bir çeşidi olabilir coresatini ben pişiklerde bîle kullanıyorum iyileştirici bi merhem eczaneden siparişle aldık biz inşallah şifa olur sizin yavrunuza da benim oğlumun yüzü dizleri kolları kırmızı olup sulanıp sonra kuruyup dökülüyordu çok kalınıyordu görüntüsü de çok kötüydü Allah kimseyi evladıyla sınamasın ama o krem şifa oldu bize birde hazır gıdaları ve yumurtayı tüketmemeye başladım alerjik olabilir diye.benim de 6 aylık kızımda yaklaşık 1 aydır cilt problemi var,henüz ne olduğunu bilmiyorum okuduklarımdan yola çıkarak kendi kendime bazı çözümler aradım ama faydası pek yok..yarın cocuk dr na gideceğiz ne teshis koyacağını merak ediyorum..resim ekleyebilecek arkadas varsa koyabilir misiniz..bizimki cilt kuruluğu gibi..yanaklar ve bilek dirsek kısımlarında deri döküntüleri şeklinde
benim kızımda da var aynı sıkıntı.bebekliliğinden beri ara ara devam ediyor .Bu ara yine başladı şuan 14 aylık inşallah siz şifasını bulursunuz.Bizimlede paylaşmayı unutmayın .. teşekkürler..Benim oglum daha bir bucuk aylık bende babe anne bebek seriaini kullanıorum hepsini hemde ama bu cildinin pul pul döküntü yapmasına pek engel olmuo elimde nemlendirici kremle geziyorum gibi bi durumdayım yarım saatte bir sürüorum kulak arkaları kulak iç kısmı kafası asırı kuruo kafasına özel sampuandan baska bişe süremiyorum. Ve bu beni cok üzüyor cünkü cocugum huysuzlanıo aglıyo. Onun herseyi özel kıyafetleri sabun tozuyla yıkıorum ütüsüz giydirmiorum. Napcamı sasırdım simdi niyaz dermancı diye birini buldum ankara derman eczanesi varmıs bitkisel ilaç yapıomus geciyomus kullananlar on gün kullandım bida cıkmadı diyo simdi ona basvurdum bakalım eger bi cözüm olursa bize muhakkak sizleride haberdar ederim..
Bi krem duydum bitkisel ama ankarada eczanede yapılıyormus onu sipariş edicem kullanınca işe yararsa muhakkak yazarım buraya da allah bunu yasayan herkese sifa versin anneler için zor bi durum ama bebek için daha sıkıntı anlatamıyoda derdini nese haberdar edicem muhakkakbenim kızımda da var aynı sıkıntı.bebekliliğinden beri ara ara devam ediyor .Bu ara yine başladı şuan 14 aylık inşallah siz şifasını bulursunuz.Bizimlede paylaşmayı unutmayın .. teşekkürler..
Bebe yağı kullanmayın yüzüne sakın daha kötü yaparTabi,
Babe kullanmaya başladık... Bizim de sorunlu bölgelerimiz yüzümüzün yan tarafları ve kollarımızın yan tarafları, bir de göğüs bölgemiz,ama çok ileri derece değiller çok şükür. İki günlük kullanımla göğüs bölgemiz iyileşti sayılır, kollarımız da hafifledi, yüzümüzde hala var. Yüzümüzdeki deri döküntüleri geçmek üzere, çok az kaldı. Kızarıklığı da hafifledi.
Bu arada kremi günde iki defa sürüyorum. Sabah saat 8'de ve yine akşam saat 8'de... Çok sık sürmemeye çalışıyorum, gün içerisinde kuruluk hissedersem cildinde bebe yağı ile nemlendiriyorum..
Yıkama yağı ile de iki günde bir yıkanıyor. Bu akşam yıkanacak yine, uyanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?