Merhaba üstünden zaman geçmiş ama bu hastalığa çare arayanlar için yazmak istedim benim bebeğimde 2 aylıklen aşılardan sonra kuzsrıklık kaşıntı döküntüyle belli etti kendini dr kortizonku krem verdi zararlı olduğunu bilerek kaşınmaktan uyayamadığı yüzünü kanattığı için kullandım yüzü çok fenaydı oğlumun bakıp ağlıyordum kortizon geçici olarak işe yarıyor kullanmayı bırakınca nemlendiriciler işe yaramıyordu ki aşıların ve yediklerimin tetikleyebileceğini öğrendim deneme yanılmayla yumurtaya alerjik olduğunu anladım yemiyorum hazır gıdalar da yemiyorum çok katkı var alerjiyi tetiklemş olabilir, internetten kortizonsuz olarak coresatin kremi okudum reklammı gerçekmi bilemedim fakat çarem olmadığından eczaneden siparişle aldık çok işe yaradı şuan oğlum 7 aylık olacak hala kullanıyorum kızarıklık olunca şükü eskisi gibi olmuyor artık ama yumurtalı şeyler çok sıcak ortam kızartıyo cildini reklam fln değil kortizon içermediği için alabilirsiniz ben çok dua ettim yapanlara bir de aşıların güvenli olduğunu düşünmüyorum artık çocuğum süt içemedi egzaması feci hale geldi, Allah şifasını versin evlatlarımızın.