Canım ben de geçen sene gitmiştim;ama bizim ki gemi turuydu.Cruise ile gittik.Türkiye'den Milano'ya uçakla gittik.Oraradan Genova'ya transfer edildik.Gemimize bindik sırasıyla Monte Carlo,Tunus,Malta,Valencia,Roma'yı gezdik.Hergün ayrı bir ülkede gözlerini açmak çok güzel gerçekten.Biz de ilk önce İtalyay'yı düşünüyorduk;ama bu şekilde hem birden fazla yer gezme şansımız oldu,hem de çok rahat ettik.
Şimdiden mutluluklar..
slm ben mayıs ayında gittim 1. evlilik yıl dönümümüzü kutlamak amaçlı. bir haftalığına ets turla çok memmun kaldık. roma floransa venedik turu... ben tavsiye ederim gerçekten gidilmeye değer hele balayı için çok güzel.
gezmek için güzel ama ets tur sanki balayı konseptine pek uymuyo gibi .. :)yanılıyo muyum acaba?fisfisfis
Wuwwwwwwwwww süpermiş kesinlike nişanlıma söyliccem :) cok teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan
Rica ederim canım.Ayrıca balayı çifti olduğunuzu söylerseniz iyi olur.İlk gün meyve tabağı,şampanya falan geliyor.Ayrıca kaptandan imzalı bir evlilik sertifikası veriyorlar.Ben çok memnun kaldım canım.Hem de heryeri doya doya gezdik.Sadece Tunus'ta tura katılmadık;ama keşke katılsaymışız diyoruz şimdi.Hem 5 yıldızlı tam pansiyon havası var;hem de turlara katılıp yorulmadan tüm ülkeleri geziyorsun.Arkadaşın da söylediği gibi kesinlikle Aşk Çeşmesi'ne gidin diyorum.Bir kez daha aşık olduğunu anlıyorsun zaten eşineopuyorumnanaktan Roma bambaşka bir yer...zemuszemus
ETS ile nasıl bilmiyorum;ama gemide sabit kalıyorsun.Yani otel değiştirme derdin de yok bu kadar ülkeyi gezerkenopuyorumnanaktan
eger italyaya gidecekseniz veronayi görmanizi tavsiye edrim harika tarihiyle yapisiyla muhtesem bir yer giderseniz romeo ve juliet i ziyaret etmeyi unutmayin
tabi tabi listenini en basında geliyor.gittiyseniz tavsiye ettgnz bir otel var mı?
Canım ben de geçen sene gitmiştim;ama bizim ki gemi turuydu.Cruise ile gittik.Türkiye'den Milano'ya uçakla gittik.Oraradan Genova'ya transfer edildik.Gemimize bindik sırasıyla Monte Carlo,Tunus,Malta,Valencia,Roma'yı gezdik.Hergün ayrı bir ülkede gözlerini açmak çok güzel gerçekten.Biz de ilk önce İtalyay'yı düşünüyorduk;ama bu şekilde hem birden fazla yer gezme şansımız oldu,hem de çok rahat ettik.
Şimdiden mutluluklar..
Canım ben de geçen sene gitmiştim;ama bizim ki gemi turuydu.Cruise ile gittik.Türkiye'den Milano'ya uçakla gittik.Oraradan Genova'ya transfer edildik.Gemimize bindik sırasıyla Monte Carlo,Tunus,Malta,Valencia,Roma'yı gezdik.Hergün ayrı bir ülkede gözlerini açmak çok güzel gerçekten.Biz de ilk önce ıtalyay'yı düşünüyorduk;ama bu şekilde hem birden fazla yer gezme şansımız oldu,hem de çok rahat ettik.
Şimdiden mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?