aslında iş de beğenmiyor başkasının yanında çalışamazmış kardeşleriyle aynı işi yapıyordu dükkan japanınca hepsi evine bakıyor onların eşleri çalışmıyor onlar nasıl evlerine bakıyorlar diyorum iş yoksa onlar nasıl çalışıyor
insanın sonunu görememesi belirsizlik içinde yaşaması çok zor. bu yüzden eşimden de duygusal anlamda soğudum. sanki bu günlerin sonu gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.
onu okuması için çok teşvik ettim ama okumak istemiyor kendi işyeri vardı kapatmak zorunda kaldı şimdi de başkasının yanında çalışmak ağır geliyor diyo
hem eşininizin işsizliği,hem bu yüzden alınganlığı evdeki gergin ortan sizi eşinizden soğutmaya yetmiş..
evet hayat müşterektir..bu doğru bile olsa bir kadın erkeğini güçlü görmek ister.taşını sıksa suyunu çıkartır cinsten..erkek korur kollar yuvasına eşine her durumda sahip çıkar..böyle bir mantıktayım ben kimse kusura bakmasın..hayat ne kadar müşterekte olsa bir erkekte olması gereken vasıfları değiştirmez bu...
ama kendinizi soğutmayın hemen..onunla güzelce konuşun bir an evvel iş bulmalı..bazı şeyler gururla olmaz...
netice az yada çok üstüne düşen sorumlulukları yerine getirmeli..
tamam işsizlik var ama iş bulamamakla iş beğenmemek çok farklı şeyler
Hayat müşterektir ,dün sanaydı bugün ona...
Sen müşkül durumdayken o senin yanındaydı da o zor durumdayken sen neden onun yanında değilsin ve boşanmayı düşünecek kadar bencilsin.
Biraz düşün Allah aşkına şu yaptığın adaletli mi sence ?
Ne diyeceksin mahkemede 'kocam iş bulamadı,1 yıldır işsiz,sonracıma kültür farklılıkları felan da çıktı ' ...
8 yıldır yoktu da kültür farkı adam işsiz kalınca mı pörtledi birden bire .
Maddi zorluğa düşen ,sosyal hayatı yok denecek kadar az olan,evden işe işten eve giden insanlar da boşansın o zaman
Şimdi destek olma zamanı sende arkadaşım,boşanmayı felan çıkar aklından...Elinden geldiğince destek ol,motive et.
Anlayışlı ol..
size katılmıyorum bu konuda...Bak bu dediklerin dogru
madem biz bayanlarin erkeklerden beklentileri belli
bu kadar acik yazmissin...
o zaman erkek sunu giyme istemiyorum
suraya gitme hoslanmiyorum dedigi vakit
alisveris karsilikli olsun degilmi...
erkek limonda saticak eve bakicak
ama karisina su kisiyle görüsme hoslanmiyorum dedigindede
sanane sanami sorucam olmiycak ,mesela yani...
benim işimden olmam mümkün değil memurum ve eşimde bunu iyi biliyor ayrıca çocuk hiç istemez. bunlarla onu teşvik edemem.
zaten anlamadığım konuda bu. benden para almıyor ama faturalarını sigarasını alıyor yemeğini yiyor arkadaşlarım ısmarlıyor diyor bende anlayamıyorum.
size katılmıyorum bu konuda...
bir erkekten yani eşinizden evine yuvasına bakmasını tabiyki isteyeceksiniz..ki bunu istemekle sizin eşinizin istemediği şeyleri giyip giymemekle naSIL BıR BAĞLANTI KURDUNUZ ANLAYAMADIM.bir erkeğin sorumluluğudur yuvasına karısına cocuklarına bakmak..işsiz kalır anlarım ama iş beğenmemesini anlayamam..ayrıca kadın o zaman sizin mantığınıza göre şöylemi dememiz gerekiyor
eşim karnımı doyuruyo çok şükür o yüzden onun her istediğini yaparım hatta kölesi bile olurum.......[/COLOR]
çok saçma geldi söyledikleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?