aslında iş de beğenmiyor başkasının yanında çalışamazmış kardeşleriyle aynı işi yapıyordu dükkan japanınca hepsi evine bakıyor onların eşleri çalışmıyor onlar nasıl evlerine bakıyorlar diyorum iş yoksa onlar nasıl çalışıyor
insanın sonunu görememesi belirsizlik içinde yaşaması çok zor. bu yüzden eşimden de duygusal anlamda soğudum. sanki bu günlerin sonu gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.
onu okuması için çok teşvik ettim ama okumak istemiyor kendi işyeri vardı kapatmak zorunda kaldı şimdi de başkasının yanında çalışmak ağır geliyor diyo
dekilerinden anladığıma göre eşin kendi işi olsun başkasından emir almasın vs vs...
ve içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum, erkek milletine iş yok değil, kaba bi tabir olacak ama palavra sıkmasınlar..
erkek gerekirse pazarda limon satmalı, halde mal taşımalıki bir çok erkek bu işlerle evine para götürüyor ayıpmı hayır değil, evde yatıp karısının parasını yemekten daha iyidir..
haa kadın yeri geldimi merdivende silecek evde temizleyecek eşine katkısı olsun diye..
çevremizde hangi erkeğin iş yeri kendine ait, babalarımız emir altına girmedimi, kendi işlerimi vardı hayır ama yetreki insanda çalışma azmi olsun taşı sıksa para kazanır..
dediklerim sana ağır gelmesin, etrafımda ev iş arasında mekik dokuyup birde evde yan gelip yatan koasının cebine harçlık koyan çok kadın var, hem maddi hem manevi anlamda çökmüş durumdalar bu beni çok sinir ediyor..
allah kolaylık versin..