yorumlarınız içim çok teşekkür ederim arkadaşlar. şunu söylemeyi unutmuşum çocuğumuz yok. iyikide olmamış diyorum bu aralar. 2-3 gündür eşimle konuşmuyoruz artık. iki ev arkadaşı olduk. tavrımı koyduğumdan beri oda bana garip davranmaya başladı. evet o benim okumam için yardımcı oldu ama hayatımın sonuna kadar bir erkeğe bakamam. hayat müşterek buna kesinlikle katılıyorum ama çalışmayan erkek daha sinirli oluyor herşeye alınıyor ne söylesem çalışmıyorum diye böyle deme falan diyor. hep duygu sömürüsü bazen evde yemek bile yemiyor ben alıyorum diyeymiş. hep gergin bir ortam var. bir yere gidelim dediğimde hemen param yok diyor. param yok demek bir erkeğe yakışmıyor bence. ne yapıp edip bulmalı. hep düşünüyorum ya ben çalışmasaydım o zaman ne yapacaktık.
bence esıne haksızlık yapıyorsun hıc bır erkeke kadının elıne bakmaktan hoslanacagını dusunmuyorum ...tabı arada cıkanlar var ama senın esın onlar gıbı olsa bunca zamn calsımaz yatardı dıye duusnuyorum..benım esımde su an ıssız ve ben calısıyorum bulamıyor aylar oldu ne yanı sımdı bende senın gıbı duusnmelıyım ..calsısırken guzelde bulamadııg zamnmı kotu bence yanlsı duusnuyorsun esıne destek omalısın tamam haklısn uuzn bır zamn ama ıs bulupta gıtmıyoersa gened ecok haklısın ..ama bulamıyorsa bence yaptıgın yanlıs.ve kultur farkı falan ben bunada katılmıyorum sen evlenmeden once yada ılk evlendııgn zamn esın unıversıte mezunumuydulmaz:
yorumlarınız içim çok teşekkür ederim arkadaşlar. şunu söylemeyi unutmuşum çocuğumuz yok. iyikide olmamış diyorum bu aralar. 2-3 gündür eşimle konuşmuyoruz artık. iki ev arkadaşı olduk. tavrımı koyduğumdan beri oda bana garip davranmaya başladı. evet o benim okumam için yardımcı oldu ama hayatımın sonuna kadar bir erkeğe bakamam. hayat müşterek buna kesinlikle katılıyorum ama çalışmayan erkek daha sinirli oluyor herşeye alınıyor ne söylesem çalışmıyorum diye böyle deme falan diyor. hep duygu sömürüsü bazen evde yemek bile yemiyor ben alıyorum diyeymiş. hep gergin bir ortam var. bir yere gidelim dediğimde hemen param yok diyor. param yok demek bir erkeğe yakışmıyor bence. ne yapıp edip bulmalı. hep düşünüyorum ya ben çalışmasaydım o zaman ne yapacaktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?