Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım edin ne yapmalıyım
- Konu Sahibi ece1984
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
bir sene az bir zman değil arkadaşım .sen çalışmasaydın hadi bir sene parasız pulsuz evi geçindirseydi bilmiyorum sanırım ben biraz katı yürekliyim ama böyle düşünüyorum.kesinlikle sana sırtını dayamış durumda iş beğenmemek ne demek evli barklı bi adam sorumlulukları var.bekar olsa bile bi erkek için bu durum tartışılır.evli bi adam iş beğenmeyip karısına dayansın bence işi değil bunu sorun yapması lazım.soğumakta haklısın canım ama al karşına zorlandığını ve mutsuz olduğunu söyle.eminim duygu sömürüsü yapıp gururuyla oynanmış gibi hissetrecektir sana sen yinede güç ol ve ne istediğini açıkça söyle.
1 ay değil ki bu..?
1 koca sene,ne iş arıyor hem,ceo mu yapacaklar onu acaba..?
lise terk adam ne iş yapıyorsa o işi yapacak..
sonu yok yani bunun beklemekle ayağa gelmiyor iş
o erkek olarak nasıl sindiriyor ki içine..?
kadın güçlü erkek profiline aşık,adam böyle olunca soğumak kaçınılmaz.
konuşmak gerek bağırmadan çağırmadan..
kendine küfür etmesi de bir kaçış zaten acındırıyor muhtemelen..
ailesine söyleseniz ne derler..?
- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
evin kirası alışverişi hep bana ait acaba artık vermesem diye düşünoyrum zorda kalırmı
valla ben yaptım aynısını şu an gayette rahatım.bazen acımıyor değilim ama taviz verirsem sonu gelmez biliyorum.sonunda dahada soğurum çıkmaza girerim diye tutuyorum kendimi.çünkü insanı gerçekten soğutuyor bu durum kadın arkasında kendine destek bir adam istiyor çaresiz ve ona bağımlı birini değil.
- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
alkisalkisalkis alkisalkisalkis herşeye katılıyorum hele kaçış olayı çok doğru bi tespit ama aileyi hiç bulaştırmasın bence1 ay değil ki bu..?
- 6 Aralık 2009
- 6.142
- 2.747
- 723
ınsan 1 sene sırf iş beğenmiyorum diye evde oturmamalı. Komik geliyor ve sık duyarız bunu ama, sonuçta düşündüğünüz zaman olayın ciddiyetini özetliyor.- Limon satar , başkasına muhtaç etmezsin-
Sırtını iyi dayamış. Çok az bir miktarada çalışacak olsa, evde oturmaktan iyidir. Evde oturmayı kendine yedirmemeli en azından.
Konuştuğunuzda eminim siz kendiniz vicdan azabı çekiyorsunuzdur, öyle şeyler söylüyordur ki. Ama nereye kadar. Bir de şu var zamanla daha da alışkanlık haline gelebilir evde oturmak, hiç istemeyebilir çalışmayı.
Sırtını iyi dayamış. Çok az bir miktarada çalışacak olsa, evde oturmaktan iyidir. Evde oturmayı kendine yedirmemeli en azından.
Konuştuğunuzda eminim siz kendiniz vicdan azabı çekiyorsunuzdur, öyle şeyler söylüyordur ki. Ama nereye kadar. Bir de şu var zamanla daha da alışkanlık haline gelebilir evde oturmak, hiç istemeyebilir çalışmayı.
başkasının yanında çalışmak kendi işyerinde çalışmış kişiye zor gelir bilirim benim eşimde bir dönem kendi dükkanını çalıştırmıştı sonra iflas bayrağını çekince başkalarının yanında çalıştı nişanlıydık zor geldiğini biliyordum emir almak belli bir yaştan sonra ama olmayınca olmuyor.herkes iyi mesleklerde çalışamıyor.babam derdi ki bu ülkenin çöpçüye de ihtiyacı var.buda bunun gibi bir şey bir işin ucundan tutmalı emir almak zor geliyordu bana da zor geliyor patronum beni sigara almaya bile gönderiyor düşün ama napabilirsin.yapmam desen alternatif çok.bir şeylere mecburuz .hem kim işinden tam olarak memnunki.
allah yardımcın olsun .hepimiz erkeğimizin bizi kollamasını ona sığınmayı isteriz.güçlü erkek .çalışmalı para kazanmalı .malesefki hiç bir kadın çalışmamayı kendine dert etmeyen bir adama ısınamıyoruz.seni anlıyorum
ben ne yapardım bu durumda bilmiyorum.zor bir durum.
allah yardımcın olsun .hepimiz erkeğimizin bizi kollamasını ona sığınmayı isteriz.güçlü erkek .çalışmalı para kazanmalı .malesefki hiç bir kadın çalışmamayı kendine dert etmeyen bir adama ısınamıyoruz.seni anlıyorum
ben ne yapardım bu durumda bilmiyorum.zor bir durum.
Valla bu gunlere esim sayesinde geldim diyorsun cok emegi destegi var diyorsun..Bunlarin hatiri olmasi lazim sende. Ama issizligide aliskanlik haline getiremez buda bir gercek.. Isten ayrilacagini soyle cikma ihtimalin oldugunu falan.. Baskalarinin yaninda calismak gururunu incitiyorsa sana yuklenmeside gururunu incitsin o zaman. ama guclu erkek profilini cizdirdi diye bu kadar acimasiz olma bence cunku iyiyken herkes iyi olur asil kotuyken iyi olmayi basarmak
Valla bu gunlere esim sayesinde geldim diyorsun cok emegi destegi var diyorsun..Bunlarin hatiri olmasi lazim sende. Ama issizligide aliskanlik haline getiremez buda bir gercek.. Isten ayrilacagini soyle cikma ihtimalin oldugunu falan.. Baskalarinin yaninda calismak gururunu incitiyorsa sana yuklenmeside gururunu incitsin o zaman. ama guclu erkek profilini cizdirdi diye bu kadar acimasiz olma bence cunku iyiyken herkes iyi olur asil kotuyken iyi olmayi basarmak
memur yazıyor profilde işten ayrılırmı sence :jeyyar:
Blöfden bahsetmistim ben.. Ama buda cozum degil tabii.. Bence iyi bir zaman yakalayip soylemek.. Bir sene calismayan insan alisir yatmaya.. Senin bu gururun yuzunden benim moralim bozuluyor ruhen cok yoruluyorum ve aramizdaki sogukluk git gide buyuyor diyebilirsin.. O'da anlasin artik.. Kirayi vermem derseniz kim verecek? baska alternatif yoksa yine sen vereceksin maalesef...
- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413