Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

Çok teşekkür ederim müdürüm forum sensiz ne olurdu acaba

Ben ceza alıyorum ama neden bana aldıgım cezanın sebebi yazı olarak gelmiyor MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım

kömmek değil o gömmek...

budur diyorsun hımmmm

Ben şunu anladım israil bizden çok korkuyormuş paralel sürekli tuzak kurma iftira peşindeymiş ha doğru uğur ışıldak abimizin dediği gibi zalimlerin korkulu rüyası hmmm tmm

Evet butun dunya titriyor onumuzde oyle boyle degil.. iste bunlar hep ilkokulda verilmeye baslanan gaz..

Jandarmadan Yarbay Alkan'a mesaj

http://www.radikal.com.tr/turkiye/jandarmadan_yarbay_alkana_mesaj-1422015
RADİKAL - Yarbay Mehmet Alkan hakkında başlatılan 'disiplin soruşturması'nın 'usulen olduğu kendisi hakkında bir ihraç kararı beklenmediği belirtildi. Ancak yarbaya Jandarma Genel Komutanlığı’ndan, “Acısını anlıyoruz, ama bir daha bu şekilde gündeme gelmesin” şeklinde mesaj geldiği dile getirildi. Cumhuriyet gazetesine konuşan yer alan habere göre, soruşturma dün öğleden sonra açıldı.
Gün içinde İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'nin değerlendirmelerinin ardından usulen soruşturma açıldı. Askeri hukukçular soruşturmanın kamuoyuna yansımış her olayda olduğu gibi açıldığını belirterek, "Açılmayabilirdi, bu soruşturmadan yarbaya ihraç çıkmaz. En fazla bir uyarı çıkabilir. Çünkü bilinçli yapılmış bir şey ortada yok" değerlendirmesi yaptı.

TSK miz gerekeni söylemişler. başka söze hacet yok

Ben ceza alıyorum ama neden bana aldıgım cezanın sebebi yazı olarak gelmiyor MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım
Gelmedi mi kardelen2780 ?
Başkalarına da gitmemiş, yönetime bildirdim ama henüz bulunamadı sebebi.
Ben mesaj gitmeyenler arasına sizi de yazayım, bana mesaj giden ve gitmeyenleri listele demişlerdi.
Bakalım araştırsınlar neden böyle oluyor.
Eğer sebebini Öğrenmek isterseniz özelden yazışırız

Ben de tam tersini talep ediyorum, ceza alma sebebim gelsin, ceza gelmesin

Sebebini az çok tahmin ettiğim için özelden sizi rahatsız etmek istemedim.
Hayır bana hiç gelmiyor mesaj nedense

Yorumları okudum biraz fazlasını okuyup gerilmek istemedim böylesine ciddi konuları goy goy a çevirebilen ve hakikaten cahillikte doktora yapmış ortaya tez atabilecek şahıslar var isim yazmayacağım alıntı yapmayacağım kendini bilen bilir zaten.
Sadece oturun sakince ve kafanızdan Sayın Erdoğan aşkınızı atıp ülkede ölen gencecik çocukları düşünün fanatikliğinizi atın çöpe kalbinizi arındırın artık.
Sizi hipnoz eden bu adamların çocukları askere mi gitti? Öyle elini tabutun üzerine koyup şehidimin cenazesini kendine miting yapabilen bir adamdan bahsediyorsunuz.

Hep münakaşa hep tarışma olmaz arada da şakalaşmak gerek değil mi ama? Çok stres kalbe zararlı alimallah öldürür adamı

Ben biseyden şüpheleniyordum..
Daha ilk sayfalarda demiştim ya hani
Oy çoğunluğu bizde bık bık bıkk falan diye.
Orda birşey fark ettim de sonra bu mesajinla doğru düşündüğümü anladım...
Ne diyeyim ALLAH ihsan nasip etsin.. ALLAH kimseyi bi kula tapıcak kadar aciz kılmasın..

Sana sinirlenip az önce kibledim siyaset konuşuyor bu diye sonra bekliyordum grilesmeni bildirim geldi orasi siyaset topigi diye..
Yıkıldım biliyor musun ?
Bu adamı savunani görünce adımı dahi unutucak duruma geliyorum...

Yanlış anlamayın ama ne demek istediniz??? Ben anlayamadım
Hangi mesaj dan bahsediyorsunuz?

Hanımlar lütfen.
kardelen2780 kendi inandıklarını savunuyor, aynı sizler gibi. Sizin için onun savundukları nasıl yanlışsa, onun içinde sizin savunduklarınız yanlış.

Ama sonuçta burda tek başına hepinize cevap vermeye çalışıyor, Eğri oturalım doğru konuşalım, her ne kadar kendisiyle aynı fikirde olmasamda burda bir sürü insana karşı tek başına savunmaya çalışması, konuyla hiç alakası olmayan sorularınıza cevap vermeye uğraşması için zorlamanız uygun bir davranış mı sizce?

Kullandığı kelimelere kadar irdelemişsiniz. Burda yazmak için çok donanımlı, çok bilgili olmaya gerek yok, savunmasını garipsiyorsunuz tamam ama o Cumhurbaşkanı'nı seviyor, sevdiği içinde doğru lider o diye düşünüyor, sizde doğru liderler belirlemediniz mi aklınızda?
Dün Kazen'in seyredip fikrinizi söylemenizi istediği videoda duyduklarınıza rağmen liderlerinizle ilgili fikirleriniz Değişti mi?

Değişmedi, orda sizin için önemli kısım Erdoğan'la ilgili olan kısımdı, belki birde şu an artık lider olmayan Baykal'la ilgili kısım, oysa o videoda muhalefet diyordu, muhalefette destekliyor diyordu.

Yani al birini vur ötekine durumu, yani siz kendi doğrularınıza göre Kötünün iyisine oy vereceksiniz, diğer tarafta kendi açısından Kötünün iyisine oy verecek.
Belki amaç burda farklı pencerelerden de bakmayı Sağlamak ama aylardır söylüyorum bu yaklaşımla olmaz, olmuyor, olmayacak.

Hangi parti, hangi görüşü savunuyor olursanız olun, AKP CHP MHP HDP diğer bilumum partiler, karşınızdakinin fikrini önemseyip inandıklarını ciddiye almadığınız müddetçe iş sadece inada biner, kimse başka pencerelerden de bakayım demez.

Burda bunca şeyi yazdım ama bu kardelen2780'i savunmak sanılmasın, bugün aynı şeyi kardelen2780 veya onla aynı düşünceyi paylaşan biri size yapsa sizler içinde ağzımdan dökülecek kelimeler aynıdır.

Bu sebeple hiçkimse nasılsa savunulduk, sesim daha güçlü çıksın demesin.
Benim yaptığım bir olayı objektif değerlendirme, dışardan görüleni yansıtma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…