- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi kardelen2780
xaysex koz kız kazen konuyu acti yine mesajı okumuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardelen2780 fikirlerini merak ediyorum.niye cevap vermiyorsun
Başkanına benim cumhurbaşkanım değil dedim diye mi küstün
linki gönderdim özelden geldi mi?Kazeni konusunu diyom kazenin ne vardı videonun içeriğinde onlar değil ben soruyom...
Dil sürtmesi mi sürçmesi mi.senin izlediğin o video muhtemelen montajdır çünkü komedi olsundiye yapıyorlar hatta bir tanesini izledim kılıçdaroğlu rte yiyeregöğe sığdıramıyordu çok gülmüştüm ama montajdı tabiErdogan abdullah öcalana sayın dediğinin kesin kanıtı var mı? Ben onun düzmece olduğunu düşünüyorum şayet değilse bile dil sürtmesi diye bir şey vardır. Dil sürtmesinin ne oldugunu bilmiyorsanız kılıçtaroglunun gafları diye yazın çıkan videoları izleyin ne demek sitediğimi anlarsınız. Mesala atatürkü yalancılıkla suçluyor tüm chplilerde alkışlayıp gülüyorlar
Vallahi kaşınıyorsun.kardelen2780 fikirlerini merak ediyorum.niye cevap vermiyorsun
Başkanına benim cumhurbaşkanım değil dedim diye mi küstün
Peki kardelen bu yazıdan ne sonuç çıkardın? Anafikri nedir
Anlamadılar İsrail uşağı dediler. One mınute’le kimsenin uşağı olmadığını dünya'ya gösterdi, görmek istemediler. BOP eş başkanı dediler İsrail açıklama yaptı “Erdoğan’ın düşmesi için dua ediyoruz” .Bu nasıl eşbaşkanlık diyemediler Cuma’ya gitmiyor dediler defalarca Cuma çıkışı canlı yayını yine kendileri yaptı. Utanmadılar. “Allah’ın indirdikleriyle hükmetmiyor, kâfirdir” dediler. İstiklalde “dindar nesil istemiyoruz” “şeriata hayır pankartları açtılar” Kendileriyle çeliştiler Ülkeyi soyuyor dediler yapılan havaalanlarını köprüleri dev projeleri durdurmak için kendileri defalarca davalar açtılar. Sıkılmadılar Hırsız dediler hırsız, aylarca telefonunu dinleyenler yatak odasına tuvaletine dinleme cihazları koyanlar nedense evinde saklıyor dedikleri bir oda dolusu parayı görüntüleyemediler Durmadılar DİKTATÖR dediler Ama o diktatöre manşetlerden ekranlardan yüz yılın en ağır hakaret ve küfürlerini ettiler üstelik halen hayattalar şükretmediler Üslubu çok sert dediler kaba dediler oysa kendileri beddua seanslarıyla ekranlardaydı utanmadılar Sana savaş yaptırmayacağız dediler. Dediler demesine de 17 yaşındaki gençleri satırla doğrayan bedenlerini yakan, “halkımız silahlanmalı” çağrısı yapanda yine kendileriydi bundan bahsetmediler Kendine saray yaptırdı dediler. Yine kendilerinden olan bir sanatçı çıktı dalga geçti “Benim evim buradan daha şaşaalı “ diye. Duymazdan geldiler Kaçak SARAY dediler. Devlet kendi malını kendinden nasıl kaçırır izah edemediler. Müsrif dediler. Sokak eylemlerinde devletin otobüslerini binalarını halkın arabalarını dükkânlarını kendileri ateşe verdiler Seni başkan yaptırmayacağız dediler 35 yıldır bir terörist başına BAŞKAN dediklerini unutuverdiler Komünist bir belediye başkanının tarladaki hasat fotosunu paylaşıp emekçi pozlar takındılar ama Onlarca projeyi başlatan çoklarını bitirten, ülkeyi IMF kapısından kurtaran,2,5 milyon Suriyeliye kapıları açıp sahip çıkan Türkistan’da idam edilmek üzereyken 173 kişiyi ipten alıp getiren Adam’ı görmek istemediler İŞİD’i destekliyorsun dediler. işid’in saflarında 24 bin kişi kendi vatandaşları çıktı. İnkâr edemediler Silah gönderiyorsun dediler .İşid mevzilerine Amerikan uçaklarından KAZARAN kutularla mühimmat düştü .. İzah edemediler Kaçacak dediler. Diyenlerin hepsi şuan bir Avrupa ülkesinde neden saklanıyor açıklayamadılar Hasılı yedikleri ne kadar halt varsa O YAPIYOR dediler … Millet her seçimde REİS CAN’dır dedi . ANLAMADILAR .
Asker yeminini iyi yazmışsın bak bu da cumhurbaşkanı yemini
“Cumhurbaşkanı sıfatıyla, Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, milletin huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyetinin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine and içerim.”
Sonucu ben değil siz çıkaracaksınız
Reise atılan tüm iftiralara bir bir cevap yazılmış. Siz eğer bunu anlayamadınız ben daha bir şey söyeleyemem size
Evet geldi teşekkür ederim iyiki varsınız saolun ama kazen de konuyu üste çıkarınca oradan da izledim...linki gönderdim özelden geldi mi?
Evet Tarafsız Bir CumhurBaşkanı Olmadı Olmayacak Çünkü O Cumhurun Yani Halkın BAŞKANI
Avatar bildirimi yapabiliyorsunuz.Arkadaşlar avatar kibleyebiliyormuyuz bilen varmı