Hanımlar lütfen.
kardelen2780 kendi inandıklarını savunuyor, aynı sizler gibi. Sizin için onun savundukları nasıl yanlışsa, onun içinde sizin savunduklarınız yanlış.
Ama sonuçta burda tek başına hepinize cevap vermeye çalışıyor, Eğri oturalım doğru konuşalım, her ne kadar kendisiyle aynı fikirde olmasamda burda bir sürü insana karşı tek başına savunmaya çalışması, konuyla hiç alakası olmayan sorularınıza cevap vermeye uğraşması için zorlamanız uygun bir davranış mı sizce?
Kullandığı kelimelere kadar irdelemişsiniz. Burda yazmak için çok donanımlı, çok bilgili olmaya gerek yok, savunmasını garipsiyorsunuz tamam ama o Cumhurbaşkanı'nı seviyor, sevdiği içinde doğru lider o diye düşünüyor, sizde doğru liderler belirlemediniz mi aklınızda?
Dün Kazen'in seyredip fikrinizi söylemenizi istediği videoda duyduklarınıza rağmen liderlerinizle ilgili fikirleriniz Değişti mi?
Değişmedi, orda sizin için önemli kısım Erdoğan'la ilgili olan kısımdı, belki birde şu an artık lider olmayan Baykal'la ilgili kısım, oysa o videoda muhalefet diyordu, muhalefette destekliyor diyordu.
Yani al birini vur ötekine durumu, yani siz kendi doğrularınıza göre Kötünün iyisine oy vereceksiniz, diğer tarafta kendi açısından Kötünün iyisine oy verecek.
Belki amaç burda farklı pencerelerden de bakmayı Sağlamak ama aylardır söylüyorum bu yaklaşımla olmaz, olmuyor, olmayacak.
Hangi parti, hangi görüşü savunuyor olursanız olun, AKP CHP MHP HDP diğer bilumum partiler, karşınızdakinin fikrini önemseyip inandıklarını ciddiye almadığınız müddetçe iş sadece inada biner, kimse başka pencerelerden de bakayım demez.
Burda bunca şeyi yazdım ama bu kardelen2780'i savunmak sanılmasın, bugün aynı şeyi kardelen2780 veya onla aynı düşünceyi paylaşan biri size yapsa sizler içinde ağzımdan dökülecek kelimeler aynıdır.
Bu sebeple hiçkimse nasılsa savunulduk, sesim daha güçlü çıksın demesin.
Benim yaptığım bir olayı objektif değerlendirme, dışardan görüleni yansıtma.