• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

Çoğunluk ne diyorsa O olur. hani bu ülkede demokrasi vardı. Neden Büyük çogunluk evet dediği ADAMA karşı çıkıyorsnuz?!

önce burdan başlayalım...büyük çoğunluğun evet dediği adam değildir zat-ı şahaneleri bu biline....aynı zamanda demokrasi de öyle sizin zannettiğiniz gibi çok oy alanın borusunu öttürmesi değildir ve fekat bunu burda anlatmaya artık ne benim sabrım var (zamanında fazlasıyla konuştuk bu konuları) ne de sizin anlayacak bir idrak gücünüz...

neyse Allahtan azala azala bitiyorsunuz artık....

Hanımlar lütfen.
kardelen2780 kendi inandıklarını savunuyor, aynı sizler gibi. Sizin için onun savundukları nasıl yanlışsa, onun içinde sizin savunduklarınız yanlış.

Ama sonuçta burda tek başına hepinize cevap vermeye çalışıyor, Eğri oturalım doğru konuşalım, her ne kadar kendisiyle aynı fikirde olmasamda burda bir sürü insana karşı tek başına savunmaya çalışması, konuyla hiç alakası olmayan sorularınıza cevap vermeye uğraşması için zorlamanız uygun bir davranış mı sizce?

Kullandığı kelimelere kadar irdelemişsiniz. Burda yazmak için çok donanımlı, çok bilgili olmaya gerek yok, savunmasını garipsiyorsunuz tamam ama o Cumhurbaşkanı'nı seviyor, sevdiği içinde doğru lider o diye düşünüyor, sizde doğru liderler belirlemediniz mi aklınızda?
Dün Kazen'in seyredip fikrinizi söylemenizi istediği videoda duyduklarınıza rağmen liderlerinizle ilgili fikirleriniz Değişti mi?

Değişmedi, orda sizin için önemli kısım Erdoğan'la ilgili olan kısımdı, belki birde şu an artık lider olmayan Baykal'la ilgili kısım, oysa o videoda muhalefet diyordu, muhalefette destekliyor diyordu.

Yani al birini vur ötekine durumu, yani siz kendi doğrularınıza göre Kötünün iyisine oy vereceksiniz, diğer tarafta kendi açısından Kötünün iyisine oy verecek.
Belki amaç burda farklı pencerelerden de bakmayı Sağlamak ama aylardır söylüyorum bu yaklaşımla olmaz, olmuyor, olmayacak.

Hangi parti, hangi görüşü savunuyor olursanız olun, AKP CHP MHP HDP diğer bilumum partiler, karşınızdakinin fikrini önemseyip inandıklarını ciddiye almadığınız müddetçe iş sadece inada biner, kimse başka pencerelerden de bakayım demez.

Burda bunca şeyi yazdım ama bu kardelen2780'i savunmak sanılmasın, bugün aynı şeyi kardelen2780 veya onla aynı düşünceyi paylaşan biri size yapsa sizler içinde ağzımdan dökülecek kelimeler aynıdır.

Bu sebeple hiçkimse nasılsa savunulduk, sesim daha güçlü çıksın demesin.
Benim yaptığım bir olayı objektif değerlendirme, dışardan görüleni yansıtma.

yorumları tek tek okuyup bu söylediklerini yeniden değerlendireceğim ama bazen öyle durumlar oluyor ki senin doğrun sana benim doğrum bana olacak kadar sevgi pıtırcığı olunamıyor be aplacığım....

hadi bunu konuşalım o acılı abinin söylediği hangi cümle yanlıştı...dün teröristleri haburda alkışlarla karşılayanlar, sınırlara gezici (!) mahkeme kurup salıverenler, aman da açılım çözüm süreci gelin kardeş olalım naraları atanlara ne oldu bi gecede değiştiler....ne oldu da seçim sonuçlarının açıklandığı gece "HDP çözüm sürecinin anca filmini çeker" cümlelerini sarfettiller...Öyle erdoğana aşık olmakla çözülmüyo, bitmiyor olay....dün teröristlerle halaya tutuşanlar bugün vatan millet sakaryacı oldu öylemi....kocaman bi külahım var ona anlatın...kimdir acaba acılı bir insan üzerinden siyaset yapan....acısına bile saygı duymayıp vakit kaybetmeden karalama çalışmalarına başlayanlar mı....

çok merak ediyorum hadi baştakiler iğrenç hırslarına yenildiler peki siz ne ara düşürdünüz kaybettiniz insanlığınızı....

Konumuz şu anda Cumhurbaşkanı değil, yarbay mehmet alkan Acaba neden konuyu kaynatmaya çalışıyorsunuz?!:KK12:
Şu ülkede karnı agrısa bunu Cumhurbaşkanından bilecek kadar aşırıya kaçan cahillerin oldugu su götürmez gerçek sanırım.
LÜTFEN Konuya dönünüz
Siz Yarbay Mehmet Alkan'ın neler yaşadığını biliyor musunuz da eleştirebiliyorsunuz?
Bırakın yaşadığı acıyı...
Normal, günlük hayatını biliyor musunuz?
Siz hiçbir asker mensubunun hayatına tanık oldunuz mu?
Kendisini de geçtim, haydi diyelim ki hür iradesiyle mesleğini tercih etti.
Peki ailesi, evlatları, anaları?
Hiç neler çektiler düşündünüz mü?
Burada anlatamayacağım kadar uzun, zor ve keder dolu bir hayattır.
Dışarıdan maval okumak her zaman yatana kolay gelir.
Klasik cümledir ama bir o kadar da derindir.
Siz bunları yazabilin diye birileri dağın başında, sevdiklerinden uzakta, aç açıkta titriyor arkadaşım...
Siz diyorum, çünkü ben de bedel ödeyenlerden biri olduğum için.
Senin hayatın 'bağımsız' olsun diye benden acısı çıktığı için...
Sen ölme diye, çocukluğumun en güzel hatıralarındaki insanlar öldüğü için...

İşte isyan bunadır.
Birileri bu fedakarlığı kendi siyasi ve maddi çıkarına çeviriyorsa, orada bu haklı tepki başlar.
Başladı ve bitmeyecek.

yorumları tek tek okuyup bu söylediklerini yeniden değerlendireceğim ama bazen öyle durumlar oluyor ki senin doğrun sana benim doğrum bana olacak kadar sevgi pıtırcığı olunamıyor be aplacığım....
jeanne,
senin hataların demeklede bir yere varılamıyor:( bu bölüm ne kadardır var? Gezi olayları, seçimler neler gördük burda, söylemlerde fikirlerde değişmedi. Olduğumuz yerde sayıyoruz.
Seçmen birkaç gruba ayrılıyor, bir grup fanatiktir, ne olursa olsun arkasında durduğu liderden vazgeçmez, bir grup çalışan kimse ona oyumu veririm der, bir grup kararsızlardan oluşur, düşünce ve beklentilerine uygun lider arar vs bu böyle gider.

Burda fikri değişmeyecek olan fanatiklerdir, aynı futbol takımı tutar gibi, damarımı kessen sarı-lacivert, siyah-beyaz akar der.
Eh şimdi kanım sarı-kırmızı akıyor diyen birine gel takım değiştir dediğinde değiştirir mi değiştirmez.
Bu da o hesap ama dersen ki ben fanatik üzerinden gider değişme potansiyeli olanlara hitap ederim, o zaman direkt fikrini koy ortaya, kendince gördüğün doğru ve yanlışları anlat, düşünmeye sevket, senin yazdıklarından alması gerekeni alanlar olur nasılsa.
Ama ben buyum, fikrimde bu diyene diretirsen karşılıklı sinir harbinden başka birşey olmaz.
Sana hitaben gibi oldu ama genel manada söylüyorum:-)

kendileri açıklamadılar mı "başkan seçseydik bu kadar kan dökülmezdi" diye...oralarda neler dönüyor yaşayan dışında kim bilebilir.....vatan sağolsun denemiyor artık....herkes bir evladını kurban mı verecek bu ülkede...sonra da üzerinden vay şöyleydi vay böyleydi

Hedef gösterilen tek kişi yarbay değil.Erzurum'da şehit cenazesinde şehidin yakını "gencecik yaşta gönderdik ölüsünü alıyoruz.bu evlat bu yaşa nasıl zorlukla geldi cumhurbaşkanının haberi var mı?" dediği için terorist ilan edilmiş ışide bağlı olduğu söylenmiş provakatörlükle suçlanmıştır.Konu sadece yarbay değil konu şehit yakınlarının susturulmasıdır.yarbay tsk yemini etti ama vatanım için can veririm diye etti.birilerinin koltuk sevdası uğruna can veririm canım kıymetsiz diye yemin etmedi.akp seçimleri kazansın bu olaylar şak diye kesilecek şehit haberi duymayacağız.sağlık bakanı bu kaosun sebebinin tayyipin başkan olmamasından kaynaklandığını söyledi.olaylarda neden hiç davutoğlunun adı geçmiyor çünkü tayyipin sadece sıfatı değişti yine atılan her adımda parmağı var bütün kararları kendisi veriyor davutoğlu sadece bir maşa.tayyip yapacağını her şekilde yapıyor bari dini kullanmasın.öyle ya da böyle başkan olacak o ne isterse o olur ya isteyerek ya zorla.ekranlara çıkıp dese keşke tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak diye:KK14:

Hanımlar lütfen.
kardelen2780 kendi inandıklarını savunuyor, aynı sizler gibi. Sizin için onun savundukları nasıl yanlışsa, onun içinde sizin savunduklarınız yanlış.

Ama sonuçta burda tek başına hepinize cevap vermeye çalışıyor, Eğri oturalım doğru konuşalım, her ne kadar kendisiyle aynı fikirde olmasamda burda bir sürü insana karşı tek başına savunmaya çalışması, konuyla hiç alakası olmayan sorularınıza cevap vermeye uğraşması için zorlamanız uygun bir davranış mı sizce?

Kullandığı kelimelere kadar irdelemişsiniz. Burda yazmak için çok donanımlı, çok bilgili olmaya gerek yok, savunmasını garipsiyorsunuz tamam ama o Cumhurbaşkanı'nı seviyor, sevdiği içinde doğru lider o diye düşünüyor, sizde doğru liderler belirlemediniz mi aklınızda?
Dün Kazen'in seyredip fikrinizi söylemenizi istediği videoda duyduklarınıza rağmen liderlerinizle ilgili fikirleriniz Değişti mi?

Değişmedi, orda sizin için önemli kısım Erdoğan'la ilgili olan kısımdı, belki birde şu an artık lider olmayan Baykal'la ilgili kısım, oysa o videoda muhalefet diyordu, muhalefette destekliyor diyordu.

Yani al birini vur ötekine durumu, yani siz kendi doğrularınıza göre Kötünün iyisine oy vereceksiniz, diğer tarafta kendi açısından Kötünün iyisine oy verecek.
Belki amaç burda farklı pencerelerden de bakmayı Sağlamak ama aylardır söylüyorum bu yaklaşımla olmaz, olmuyor, olmayacak.

Hangi parti, hangi görüşü savunuyor olursanız olun, AKP CHP MHP HDP diğer bilumum partiler, karşınızdakinin fikrini önemseyip inandıklarını ciddiye almadığınız müddetçe iş sadece inada biner, kimse başka pencerelerden de bakayım demez.

Burda bunca şeyi yazdım ama bu kardelen2780'i savunmak sanılmasın, bugün aynı şeyi kardelen2780 veya onla aynı düşünceyi paylaşan biri size yapsa sizler içinde ağzımdan dökülecek kelimeler aynıdır.

Bu sebeple hiçkimse nasılsa savunulduk, sesim daha güçlü çıksın demesin.
Benim yaptığım bir olayı objektif değerlendirme, dışardan görüleni yansıtma.

Çok Çok Çok Teşekkür ediyorum sayın adminiçem :KK36::KK60:
Ben atatürkü sevmediğimi söylemiştim ama hiç bir zaman çıkıp da atatürk için ne hakaret ederim nede saygısızlık yaparım sonuçta O bu ülkede cumhurbaşkanlığı yapmış bir liderdir!..Sevmemek ayrı bir şey ama sevmiyorum diyerek saygısızlık yapmak çok başka bir şeydir!.. Ama neden yüzde 52 seçilmiş olan bir Cumhurbaşkanını bu kadar eleştirip belden aşağıya hakaret ediliyor. İşte ben bunu anlayamıyorum.
( Atatürk sevmeme sebebim sayın adminiçem ben Adana'da doğdum büyüdüm ve Adana Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okulu müdür yardımcısı sırf bu okullardaki Atatürk püstünün etrafında oynadığı için püste zarar vermelerinden korktuğu için çocukları tekme tokat aşırı döverdi ve o öğretmeni gören çocukların dizlerinin bağı çözülürdü. Okulda pek çok çocuk bu öğretmenin dayagına maruz kalmıştır. İlkokuldan çıktım orta okulu sırf bu Atatürk'ün getirdiği laik sistemden dolayı okuyamadım. Şuanda bana geriye dönüş bileti versek ne yapmak istersin deseler hiç düşünmeden tereddütsüz ''OKUMAK'' derim:KK61:Şimdi ben ve benim gibi sırf inancından dolayı örtünen kadınların ne günahı vardı ki okuma hakkımız elinden alındı?! Oysaki atatürk degilmiydi kadınlara hak veren, o zaman bizim suçumuz ne idi?! ) Büyük kızım ortaokula giderken başını örttü ( Oysa ben çok ugraştım liseye kadar kapatma diye ama sırf yaşca kendinden büyük kuzenine heves edip kapandı) okul derslerde başını açıyordu ama okulun düzenlediği bir etkinlikte görev aldığı için izinli oldugu bir gün okul bahçesinde kızımı başörtülü gören bir solcu öğretmen kızımı kolunda zorla sürükleyerek hizmetli odasına götürüp başını açtırıp üzerindeki yagmurluğu çıkartmış ve hakaret ve küfür etmiş. Öğretmenin bu bağırışına ve küfrüne tüm okul inlemiş öğretmenler başına toplanmış ne oluyor diye:KK12: 12 yaşındaki bir çocuğa bir eğitimcinin böyle davranması sizce ne kadar doğru sayın Adminiçem?! ( Milli eğitim bakanlığı suçlu bulup öğretmeni sürgün olarak başka okula gönderdi)
İşte ben daha saysam içimdeki derdimi sıkıntımı inan ki, ne sayfalar yeter nede sizin okumaya sabrınız...
Benim Erdoğana Olan en büyük Hayranlığım Şuanda İnsanların İnancından dolayı ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmüyoruz. Çok Şükür Elhamdülillah dışarıdan ortaokulu bitirdim ve gecen sene liseye başladım nasip olursa 3 sene sonra mezun olucagım ve daha sonra ömrüm el verirse Ünüversite okumayı düşünüyorum.... ( Şuanda içimde en büyük ukte olan Okuma Arzumu Erdoğan'ın Vesilesiyle gerçekleştirmiş olucagım İnşallah:KK200:)
Yazımdaki hataların pek çok sebebi konuştugum gibi yazdığımdandır! Bazı nesneleri farklı telefuz ediyorum arkadaşlar arasında bile bazen şakalaşma sebebi olur :KK48:
Çok Uzattım sanırım. Çok Özür dilerim Adminiçem :KK48:

vurguya bak hele hele buyuk harf kullanisa bak sen... adami buyuk harflerle yazinca adam olunmuyor kadin. ulke icin neler yapmis ona bakilmali. esim subay brn ekonomistim. ulkenin icinde bulundugu kriz ortamini da en iyi ben biliyorum askerletimizin hangi namussuzlarca atese atildigini da... halkin birbirine dusman olusunu ve stratejik ulke konumundaki ulkemin dunya gozundeki talihsiz durumundan vs vs bahsetmiyorum bile. siz ne biliyorsunuz hanimefendi ne biliyorsunuz da boylesine yurekten baglisiniz adAm'a ?
Çoğunluk ne diyorsa O olur. hani bu ülkede demokrasi vardı. Neden Büyük çogunluk evet dediği ADAMA karşı çıkıyorsnuz?!

önce burdan başlayalım...büyük çoğunluğun evet dediği adam değildir zat-ı şahaneleri bu biline....aynı zamanda demokrasi de öyle sizin zannettiğiniz gibi çok oy alanın borusunu öttürmesi değildir ve fekat bunu burda anlatmaya artık ne benim sabrım var (zamanında fazlasıyla konuştuk bu konuları) ne de sizin anlayacak bir idrak gücünüz...

neyse Allahtan azala azala bitiyorsunuz artık....

Erdoğan yüzde 52 oyunu alarak büyük çoğunluğu elde etmiş olmuyor mu acaba?!..
Ben çoğunluğu alan kişinin borusu öttürecek falan diye iddia etmiyorum. Ortada bir gerçek var ki, oda Halk Erdogan dedi ve seçilmiş bir insanın sözüne itibar etmeyip her kafadan bir ses çıkarsa nasıl olur acaba?!
Biz yıllardır her türlü zulme maruz kaldık. Çok iyi hatırlıyorum babamın bir arkadaşı sabah namazına giderken polisler tarafından yakalanıp 3 ay hücrede yatırıldı. Suçu neydi biliyor musunuz? Bulundugumuz ilde bir okulda atatürkün büstü tahrip edilmiş ve bu Hüseyin abide sakallı bir insandı sabah namazına başında sarıkla giderdi..Bunu sakallı ve sarıklı görünce hemen yakalamışlar ve hücreye atmışlar aylar sonrada suçsuz olduğu anlaşıldı ve serbest bırakıldı. Ama biz hiç bir zaman hakkımızı sokaklara dökülüp yıkıp yakarak yağmalayarak aramadık!...
Bizler hep sustuk ve tek silahımız olan ''DUAMIZA'' sığındık!!..
Elhamdülillah şuanda özgürce yaşıyoruz ve biz bu özgürlüğümüze sebep olan bir Lidere Neden destek olmayalım?!
Erdoğan Bize Allahın bir Lutfu Olduğunu düşünüyorum şahsım adına :KK36:

hadi bunu konuşalım o acılı abinin söylediği hangi cümle yanlıştı...dün teröristleri haburda alkışlarla karşılayanlar, sınırlara gezici (!) mahkeme kurup salıverenler, aman da açılım çözüm süreci gelin kardeş olalım naraları atanlara ne oldu bi gecede değiştiler....ne oldu da seçim sonuçlarının açıklandığı gece "HDP çözüm sürecinin anca filmini çeker" cümlelerini sarfettiller...Öyle erdoğana aşık olmakla çözülmüyo, bitmiyor olay....dün teröristlerle halaya tutuşanlar bugün vatan millet sakaryacı oldu öylemi....kocaman bi külahım var ona anlatın...kimdir acaba acılı bir insan üzerinden siyaset yapan....acısına bile saygı duymayıp vakit kaybetmeden karalama çalışmalarına başlayanlar mı....

çok merak ediyorum hadi baştakiler iğrenç hırslarına yenildiler peki siz ne ara düşürdünüz kaybettiniz insanlığınızı....
Bak emin ol O terörüstlere gösterilen müsamaha'ya bende çok kızıyordum ama her şeyin bir vakti zamanı var diye düşünüp bekledim. Devlet olarak biz o gün saldırsaydık dünya medyası bize kan kustururdu ama bak şimdi Dünya sesini çıkaramıyor. TSK kandili bombalıyor Türkiye sınırının dışında başka ülkenin topraklarına müdahale ediyor ama kimse sesini çıkaramıyor. Neden?! Çünkü Biz haklıyız..
Bak ben hiç kimsenin acısına sevinecek kadar cani değilim! O gün ağlayarak göz yaşları içinde O şehidin babasının videosunu kendimce yorum katarak şahsıma ait olan Facebook sayfamda paylaştım ama Allah aşkına üzerinde bu ülkenin TSK temsil eden bir formayı giyipte TSK eleştirmek sizce ne kadar doğru bir harekat?! Sivil olsaydı inan bu kadar tepki almazdı
Siz Yarbay Mehmet Alkan'ın neler yaşadığını biliyor musunuz da eleştirebiliyorsunuz?
Bırakın yaşadığı acıyı...
Normal, günlük hayatını biliyor musunuz?
Siz hiçbir asker mensubunun hayatına tanık oldunuz mu?
Kendisini de geçtim, haydi diyelim ki hür iradesiyle mesleğini tercih etti.
Peki ailesi, evlatları, anaları?
Hiç neler çektiler düşündünüz mü?
Burada anlatamayacağım kadar uzun, zor ve keder dolu bir hayattır.
Dışarıdan maval okumak her zaman yatana kolay gelir.
Klasik cümledir ama bir o kadar da derindir.
Siz bunları yazabilin diye birileri dağın başında, sevdiklerinden uzakta, aç açıkta titriyor arkadaşım...
Siz diyorum, çünkü ben de bedel ödeyenlerden biri olduğum için.
Senin hayatın 'bağımsız' olsun diye benden acısı çıktığı için...
Sen ölme diye, çocukluğumun en güzel hatıralarındaki insanlar öldüğü için...

İşte isyan bunadır.
Birileri bu fedakarlığı kendi siyasi ve maddi çıkarına çeviriyorsa, orada bu haklı tepki başlar.
Başladı ve bitmeyecek.
Benim Kuzenim Askeriyede Karakol Komutanı olarak görev yapan bir subaydı.Annemin kuzeni Binbaşı ve bir çok tanıdığım akrabam Askerdir.
Asker olan hele helede Komutan olan bir insanın Ne kadar dirayetli disiplinli olduğunu çok iyi bilirim.. Kuzenim Canından çok sevdiği kardeşinin ölümünde bile disiplinli ve dik duruşunu hiç unutmam. (Eşi kocasının cenaze evine gelirken arabada ağladıgını anlattı ama cenazede tam bir komutana yakışan bir duruş sergiledi)
Ben X abi Askeriyede ölen askerlere hiç üzülmüyor musunuz? Nasıl Yüreğiniz dayanıyor o ölümlere dediğimde ''Kardelen Biz Komutan Olarak Dik durmazsak Asker üzerinde disiplini nasıl sağlarız? '' Demişti

Pardon?

Ak partililer Cumhur da akpartili olmayan ne?

Ne biçim bir yorum bu?
Ben Cumhur derken Ak partili veya Ak partisiz diye ayrım yaptım mı ki? Siz nereden bu kanıya vardınız? Cumhur demek Halk Demektir!...

Ben atatürkü sevmediğimi söylemiştim
( Atatürk sevmeme sebebim sayın adminiçem İlkokuldan çıktım orta okulu sırf bu Atatürk'ün getirdiği laik sistemden dolayı okuyamadım. Şuanda bana geriye dönüş bileti versek ne yapmak istersin deseler hiç düşünmeden tereddütsüz ''OKUMAK'' derim:KK61:Şimdi ben ve benim gibi sırf inancından dolayı örtünen kadınların ne günahı vardı ki okuma hakkımız elinden alındı?! Oysaki atatürk degilmiydi kadınlara hak veren, o zaman bizim suçumuz ne idi?! )
Benim Erdoğana Olan en büyük Hayranlığım Şuanda İnsanların İnancından dolayı ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmüyoruz.

Senin gibi provokatörünü kk görmedi demeyeceğim çünkü saz ekibinin de senden farkı yok.
Kusura bakma ama ne tarihten haberin var ne araştırmaya gönüllüsün.
Atatürk'ün türbanlı okumaya karşıtlık ile alakalı bir demecini adla gösteremezsin.
Bu ondan sonraki süreçlerde dile gelen bir uygulamadır.
O senin çok sevdiğin Erdoğan, insanları tam da söylediğin gibi inancından dolayı 2. Sınıf vatandaş yerine koyuyor.
Ama bu sen ve senin gibilerin hoşuna gider elbette.
Çünkü kim içinizi bürümüş.
Biz Haksızlığa uğradık şimdi sıra karşı tarafta diyerek öç almaya çalışıyorsunuz.

Atatürkü sevmiyormuş çünkü, büstüne yakın oynadığı için müdür kızmış, sevmiyormuş çünkü kızı başı örtülü diye öğretmeni kızmış,sevmiyormuş çünkü laik sistemi getirdiği için bunlar olmuş.
Atatürk sırf bunun içinmi sevilmiyor. önce gitte laikliği öğren ,
önce gitte Atatürküün devrimlerinin, bu ülkeye ve kadınlarına verdiği hakları öğren.
gitte bu ülkeyi nasıl medeni ülkelerden biri haline getirdiğini öğren
2 tane salak yüzünden Atamı sevmiyorrmuş. geç bunları.
verdiği örneklere bakın.
sevmemek için bahane aramış bula bula bunu bulmuş.

Benim anlamadığım şey '' Neden bu barış sürecini bitiren Ak parti ve Erdoğanmış gibi Düşünülüyor acaba?!''
Allah Aşkına pkk değil mi Uyuyan Polisime haince arkadan yaklaşıp ensesinden vuran?! pkk sizi tükürüğüyle boğar diyen,keleşleri size çevirmesini çok iyi biliriz diyen,biz sırtımızı pkk pyd dayadık diyenler ''SUÇSUZ'' Ama her ne hikmetse bunların bu hainliğine de, bizimde bir dayanma noktamız var diyerek en son Uyuyan Polisimin Ölümüyle fitili ateşlemiş olan TSK Suçlu ilan ediliyor?! Hayret vallahi billahi Hayret, Aklım hayalim Almıyor benim bu Tutumu:KK12::KK57: Neden hiç pkk ve hdp laf söylenmiyor acaba?!
Utanmasalar 35 bin askerimin eli kanlı katili olan pkk ellerinde çiçeklerle karşılayacaklar

Senin gibi provokatörünü kk görmedi demeyeceğim çünkü saz ekibinin de senden farkı yok.
Kusura bakma ama ne tarihten haberin var ne araştırmaya gönüllüsün.
Atatürk'ün türbanlı okumaya karşıtlık ile alakalı bir demecini adla gösteremezsin.

Biz Haksızlığa uğradık şimdi sıra karşı tarafta diyerek öç almaya çalışıyorsunuz.
Asla ve Asla hiç bir zaman ben böyle bir düşünce içine girmedim girmemde!.. Bu ne benim İnsanlığıma nede İnancıma sığar. Öç almak bizim Lugatımız da Yok!..
Peki bizim okullarda başörtülü olarak okumamıza engel olanların,buna gerekçe olarak gösterdiği ''LAİKLİK'' kimin eseri acaba?
Evet belki Atatürk olsa böyle bir durumla karşı karşıya kalmaya bilirdik veya da kalabilirdik onu ancak Allah bilir. Ama onun izinden gidenler bize bu zulmü yaşattı yıllarca maalesef

erdoğan yüzde 52 almış. almış tabi erdoğanın karşısına adam gibi tanınan güçlü birini çıkarmazsan alır tabi.
al beni çıkar san ben bile daha fazla alırdım ekmeleddinden.
muhalefetin yanlış siyaseti sonucucu oldu bu. erdoğanın şansı bu yüzden. adam gibi düşünen muhalefet ekmeleddini çıkarmazdı karşısına. biz o zaman bunu gördük yazdık ama muhalefet göremedi.

Atatürkü sevmiyormuş çünkü, büstüne yakın oynadığı için müdür kızmış, sevmiyormuş çünkü kızı başı örtülü diye öğretmeni kızmış,sevmiyormuş çünkü laik sistemi getirdiği için bunlar olmuş.
Atatürk sırf bunun içinmi sevilmiyor. önce gitte laikliği öğren ,
önce gitte Atatürküün devrimlerinin, bu ülkeye ve kadınlarına verdiği hakları öğren.
gitte bu ülkeyi nasıl medeni ülkelerden biri haline getirdiğini öğren
2 tane salak yüzünden Atamı sevmiyorrmuş. geç bunları.
verdiği örneklere bakın.
sevmemek için bahane aramış bula bula bunu bulmuş.
Bilmiyor ki ezbere ona öğretilenleri Konuşuyor kendince.
Bula bula bunları yazdı.
Gerçekten sinir oluyorum okudukça şu cümlelerini.

Back