Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

Kazene özel msj at istersen :)
Olur mu dersin kız kazenle daha öncede özelden konuşmuştuk saolsun üyeliğimi iptal ettirmeme engel olmuştu ama iyikide iptal ettirmemişim dur deneyeyim bi şansımı önce kazeni bulmam lazım ben de arkadaş olarak vardı sanırım...

Şehid kanını akmasına sebep Erdogan MI?!
Vay be ne günlere kaldık pkk öldürdüğü yanına kar kalıyor ve artık ölen Askerimin Katilinin Devlet oldugunu düşünen insan!larımız var

Siz nasıl bir vicdana sahipsiniz? Cumhurbaşkanı yazarken, hatta uzun adam yazarken bile büyük harf kullanıyorsunuz da bir şehit abisinin, koskoca rütbeli bir askerin, yıllarını doğuya vermiş bir insanın adını yazarken hiç umursamıyorsunuz.
Cahillik kıyaslamasına hiç girmeyin isterseniz, şu adını imkan olsa karınca duası gibi minicik yazacağınız İNSAN karşısında, doğuda gördükleri yaşadıkları karşısında sanmıyorum ki engin bilgeliğiniz yeterli gelsin.
İnsana saygınız yok, bari şehit yakını olduğu için azıcık hürmet gösterin, azıcık minnet duyun.
Yazık, günah, ayıp.

ŞEHİDLERİM Üzerinden siyaset yapıp kullanan Ak Partimi yoksa bu hainler mi acaba?!

[TE="kardelen2780, post: 42341564, member: 523328"]???[/QUOTE]

Dun gece Kazen video paylaşmıştı. Sende alıntıyla cevap vermiştin.kazen kendi yorumunu yap demişti.sonra da bana sarmıştın ya

Yahu hani gece saat 4 gibi düşüncelerinizi merak ediyorum demişti
hani bir video vardı
hani akp nadıl kuruldu diyordu
daha haniler var aslındada ucu tehlikeli konulara girecek
hani sen de o videoua alıntı bir yazıyla cvp vermiştin hani kazen de sana bana iletiyle cvp verme kendi düşüncelerini yaz demişti

kardelen2780 fikirlerini merak ediyorum.niye cevap vermiyorsun
Başkanına benim cumhurbaşkanım değil dedim diye mi küstün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…