• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

Konumuz şu anda Cumhurbaşkanı değil, yarbay mehmet alkan Acaba neden konuyu kaynatmaya çalışıyorsunuz?!:KK12:
Şu ülkede karnı agrısa bunu Cumhurbaşkanından bilecek kadar aşırıya kaçan cahillerin oldugu su götürmez gerçek sanırım.
LÜTFEN Konuya dönünüz

Konumuz Başkanlık değil, Cumhurbaşkanı cnm:KK66:
Gün ola harman ola, bakalım mevlam neyler ne eylerse güzel eyler:21:
Kardelen bu PKK ve Demirtaş'a çok tepkilisin ya, ki haklısın bende tepkiliyim.
Bir yarbayın kardeş acısıyla bile bunları konuşması vatan hainliği ya..
Bu çıkan kelimeler askerin moralini bozar ya hani....
Cumhurununbaşkanının o teröristlerin başı olan adama "Sayın Öcalan" demesi ve muhattap alması nelere yol açar sence? Bu konu hakkında fikirlerin nedir?

Kızlar konu dışı olacak ama çok afedersinizkazenin dün kü açtığı konuyu bulamıyorum sabah okuyamamıştım videoyu dinleyememiştim ama şimdide bulamıyorum kaldırıldı mı acep?

Kardelen bu PKK ve Demirtaş'a çok tepkilisin ya, ki haklısın bende tepkiliyim.
Bir yarbayın kardeş acısıyla bile bunları konuşması vatan hainliği ya..
Bu çıkan kelimeler askerin moralini bozar ya hani....
Cumhurununbaşkanının o teröristlerin başı olan adama "Sayın Öcalan" demesi ve muhattap alması nelere yol açar sence? Bu konu hakkında fikirlerin nedir?
Güzel kardeşim acı bize ne olur. Gecenin köründe böyle derin sorular sorma. :KK17:

Yarbayimizin üzerinde üniforma vardı evet ama gözünün önünde de bir tabut içinde kardeşi yatıyordu.o aciyla ne yapacaktı döküldü filinden yureginden acılar

Şuan sen burdamisin yargilarken o aile evlerinde yanıyor içleri aciyor.

Tepki verdi diye bu kadar kötü yakıştırmalar yapmanın adı nedir hayret ya

Konumuz şu anda Cumhurbaşkanı değil, yarbay mehmet alkan Acaba neden konuyu kaynatmaya çalışıyorsunuz?!:KK12:
Şu ülkede karnı agrısa bunu Cumhurbaşkanından bilecek kadar aşırıya kaçan cahillerin oldugu su götürmez gerçek sanırım.
LÜTFEN Konuya dönünüz
Konundan sehit kanlari aktigi icin olmasin? Bize sehitlerin kani ustunden siyaset yapmak igrenc otesi geldigi icin olmasin? Kac gundur soylenilecekler soylendi, anlayan anladi. Sen hala anlamadiysan lavaboya gitmeni tavsiye ederim, icindekileri oraya kus. Bizi ve sehitlerimizi kirletme.

Askere düşman olanlar, askeri yerden yere vurmaya hazır olanlar başları sıkıştığı anda jandarmaaaaa diye bağırır. Yetiş poliiiiis diye bağırır.
Allah sadece böylelerine polissizlik, askerliksiz ne demek yaşatır umarım.
O çooook övündükleri şehitlik mertebesi için de en ön sıraya böylelerinin ailelerini alır umarım.
Nasıl olsa kaybettiklerinin ardından haykırmazlarmış, ortalığı ayağa kaldırmazlarmış.
Benim duam bu. Amin diyebilirler mi?

Back