- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
- Konu Sahibi kardelen2780
Konumuz Başkanlık değil, Cumhurbaşkanı cnmçoğunluk (%60) hayır dediyse nasıl başkanlık hayali kuruyorsunuz acaba?!
Gün ola harman ola, bakalım mevlam neyler ne eylerse güzel eyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumuz Başkanlık değil, Cumhurbaşkanı cnmçoğunluk (%60) hayır dediyse nasıl başkanlık hayali kuruyorsunuz acaba?!
çoğunluk akp demediği için de BAŞKAN olamadı naberÇogunluk Evet demediyse nasıl Cumhurbaşkanı oldu acaba?!
Kardelen bu PKK ve Demirtaş'a çok tepkilisin ya, ki haklısın bende tepkiliyim.Konumuz Başkanlık değil, Cumhurbaşkanı cnm
Gün ola harman ola, bakalım mevlam neyler ne eylerse güzel eyler
Güzel kardeşim acı bize ne olur. Gecenin köründe böyle derin sorular sorma.Kardelen bu PKK ve Demirtaş'a çok tepkilisin ya, ki haklısın bende tepkiliyim.
Bir yarbayın kardeş acısıyla bile bunları konuşması vatan hainliği ya..
Bu çıkan kelimeler askerin moralini bozar ya hani....
Cumhurununbaşkanının o teröristlerin başı olan adama "Sayın Öcalan" demesi ve muhattap alması nelere yol açar sence? Bu konu hakkında fikirlerin nedir?
Sanırım konu duman oldu dişikurdum sabah baktom bulamadımKızlar konu dışı olacak ama çok afedersinizkazenin dün kü açtığı konuyu bulamıyorum sabah okuyamamıştım videoyu dinleyememiştim ama şimdide bulamıyorum kaldırıldı mı acep?
Öff ya hep bazı kişilerin sayesinde ama ben o videoyu izlemek istiyorum bana link adres gönderen olursa çok sevinirim lütfen lütfen ya elim değmedi bir türlü okumaya yazmaya...Cum
Sanırım konu duman oldu dişikurdum sabah baktom bulamadım
Ayse Asena post: 42341302 .!.:Kızlar konu dışı olacak ama çok afedersinizkazenin dün kü açtığı konuyu bulamıyorum sabah okuyamamıştım videoyu dinleyememiştim ama şimdide bulamıyorum kaldırıldı mı acep?
Cevap belli nasılsaGüzel kardeşim acı bize ne olur. Gecenin köründe böyle derin sorular sorma.
Yerinde yeller esmiş baksana bacımEvet kazen arada oyle yapıyor. Konu açıyor sonra konu duman olmuş
Konundan sehit kanlari aktigi icin olmasin? Bize sehitlerin kani ustunden siyaset yapmak igrenc otesi geldigi icin olmasin? Kac gundur soylenilecekler soylendi, anlayan anladi. Sen hala anlamadiysan lavaboya gitmeni tavsiye ederim, icindekileri oraya kus. Bizi ve sehitlerimizi kirletme.Konumuz şu anda Cumhurbaşkanı değil, yarbay mehmet alkan Acaba neden konuyu kaynatmaya çalışıyorsunuz?!
Şu ülkede karnı agrısa bunu Cumhurbaşkanından bilecek kadar aşırıya kaçan cahillerin oldugu su götürmez gerçek sanırım.
LÜTFEN Konuya dönünüz
Cevap belli nasılsa
İçlerinden birini sen seç:
-padişahım sen çok yaşa
-kandırıldık
-halkın başkanı yaptıysa doğru yapmıştır.