• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

Kazene özel msj at istersen :)
Olur mu dersin kız kazenle daha öncede özelden konuşmuştuk saolsun üyeliğimi iptal ettirmeme engel olmuştu ama iyikide iptal ettirmemişim dur deneyeyim bi şansımı önce kazeni bulmam lazım ben de arkadaş olarak vardı sanırım...

Konundan sehit kanlari aktigi icin olmasin? Bize sehitlerin kani ustunden siyaset yapmak igrenc otesi geldigi icin olmasin? Kac gundur soylenilecekler soylendi, anlayan anladi. Sen hala anlamadiysan lavaboya gitmeni tavsiye ederim, icindekileri oraya kus. Bizi ve sehitlerimizi kirletme.
Şehid kanını akmasına sebep Erdogan MI?! :KK57:
Vay be ne günlere kaldık pkk öldürdüğü yanına kar kalıyor ve artık ölen Askerimin Katilinin Devlet oldugunu düşünen insan!larımız var :KK20:

Konumuz şu anda Cumhurbaşkanı değil, yarbay mehmet alkan Acaba neden konuyu kaynatmaya çalışıyorsunuz?!:KK12:
Şu ülkede karnı agrısa bunu Cumhurbaşkanından bilecek kadar aşırıya kaçan cahillerin oldugu su götürmez gerçek sanırım.
LÜTFEN Konuya dönünüz
Siz nasıl bir vicdana sahipsiniz? Cumhurbaşkanı yazarken, hatta uzun adam yazarken bile büyük harf kullanıyorsunuz da bir şehit abisinin, koskoca rütbeli bir askerin, yıllarını doğuya vermiş bir insanın adını yazarken hiç umursamıyorsunuz.
Cahillik kıyaslamasına hiç girmeyin isterseniz, şu adını imkan olsa karınca duası gibi minicik yazacağınız İNSAN karşısında, doğuda gördükleri yaşadıkları karşısında sanmıyorum ki engin bilgeliğiniz yeterli gelsin.
İnsana saygınız yok, bari şehit yakını olduğu için azıcık hürmet gösterin, azıcık minnet duyun.
Yazık, günah, ayıp.

Konundan sehit kanlari aktigi icin olmasin? Bize sehitlerin kani ustunden siyaset yapmak igrenc otesi geldigi icin olmasin? Kac gundur soylenilecekler soylendi, anlayan anladi. Sen hala anlamadiysan lavaboya gitmeni tavsiye ederim, icindekileri oraya kus. Bizi ve sehitlerimizi kirletme.
11885355_1011202125599267_6475959735438898519_n.jpg

ŞEHİDLERİM Üzerinden siyaset yapıp kullanan Ak Partimi yoksa bu hainler mi acaba?!

[TE="kardelen2780, post: 42341564, member: 523328"]???[/QUOTE]

Dun gece Kazen Kazen video paylaşmıştı. Sende alıntıyla cevap vermiştin.kazen kendi yorumunu yap demişti.sonra da bana sarmıştın ya

Yahu hani gece saat 4 gibi düşüncelerinizi merak ediyorum demişti
hani bir video vardı
hani akp nadıl kuruldu diyordu
daha haniler var aslındada ucu tehlikeli konulara girecek
hani sen de o videoua alıntı bir yazıyla cvp vermiştin hani kazen de sana bana iletiyle cvp verme kendi düşüncelerini yaz demişti:KK59:

Kardelen bu PKK ve Demirtaş'a çok tepkilisin ya, ki haklısın bende tepkiliyim.
Bir yarbayın kardeş acısıyla bile bunları konuşması vatan hainliği ya..
Bu çıkan kelimeler askerin moralini bozar ya hani....
Cumhurununbaşkanının o teröristlerin başı olan adama "Sayın Öcalan" demesi ve muhattap alması nelere yol açar sence? Bu konu hakkında fikirlerin nedir?
kardelen2780 kardelen2780 fikirlerini merak ediyorum.niye cevap vermiyorsun:KK12:
Başkanına benim cumhurbaşkanım değil dedim diye mi küstün:KK53:

Back