- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi kardelen2780
Ayşe asena o konu sen AC herkes izlesin video yu çok güzeldi özellikle AKP liler kardelen izlesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur mu dersin kız kazenle daha öncede özelden konuşmuştuk saolsun üyeliğimi iptal ettirmeme engel olmuştu ama iyikide iptal ettirmemişim dur deneyeyim bi şansımı önce kazeni bulmam lazım ben de arkadaş olarak vardı sanırım...Kazene özel msj at istersen :)
Ben nasıl açam kız?izlemişlerdir merak etme bacım...Ayşe asena o konu sen AC herkes izlesin video yu çok güzeldi özellikle AKP liler kardelen izlesin
Kardelen izledi canım hatta baya ileti de yazdı sen de vardın halbukAyşe asena o konu sen AC herkes izlesin video yu çok güzeldi özellikle AKP liler kardelen izlesin
:))) ara cnm belki bulursun ilahi seniOlur mu dersin kız kazenle daha öncede özelden konuşmuştuk saolsun üyeliğimi iptal ettirmeme engel olmuştu ama iyikide iptal ettirmemişim dur deneyeyim bi şansımı önce kazeni bulmam lazım ben de arkadaş olarak vardı sanırım...
Şehid kanını akmasına sebep Erdogan MI?!Konundan sehit kanlari aktigi icin olmasin? Bize sehitlerin kani ustunden siyaset yapmak igrenc otesi geldigi icin olmasin? Kac gundur soylenilecekler soylendi, anlayan anladi. Sen hala anlamadiysan lavaboya gitmeni tavsiye ederim, icindekileri oraya kus. Bizi ve sehitlerimizi kirletme.
ehl-ikeyf t: 42341449 .!.:Kardelen izledi canım hatta baya ileti de yazdı sen de vardın halbuk
Gunaydin!..Şehid kanını akmasına sebep Erdogan MI?!
Vay be ne günlere kaldık pkk öldürdüğü yanına kar kalıyor ve artık ölen Askerimin Katilinin Devlet oldugunu düşünen insan!larımız var
Siz nasıl bir vicdana sahipsiniz? Cumhurbaşkanı yazarken, hatta uzun adam yazarken bile büyük harf kullanıyorsunuz da bir şehit abisinin, koskoca rütbeli bir askerin, yıllarını doğuya vermiş bir insanın adını yazarken hiç umursamıyorsunuz.Konumuz şu anda Cumhurbaşkanı değil, yarbay mehmet alkan Acaba neden konuyu kaynatmaya çalışıyorsunuz?!
Şu ülkede karnı agrısa bunu Cumhurbaşkanından bilecek kadar aşırıya kaçan cahillerin oldugu su götürmez gerçek sanırım.
LÜTFEN Konuya dönünüz
Özelinden yazamadım ya ben bazı üyelere özelden yazamıyorum..Neyse duvarına yazdım bakalım inşallah gönderir..:))) ara cnm belki bulursun ilahi seni
???Kardelen izledi canım hatta baya ileti de yazdı sen de vardın halbuk
Kazeni konusunu diyom kazenin ne vardı videonun içeriğinde onlar değil ben soruyom...
Ayy aklıma Aysun kayacının şu meşhur çobanın oyuyla benimki aynımı Lafı geldiBu adam halkın başkanıysa ben neyim ki
Halk bile olamadım yaw
Konundan sehit kanlari aktigi icin olmasin? Bize sehitlerin kani ustunden siyaset yapmak igrenc otesi geldigi icin olmasin? Kac gundur soylenilecekler soylendi, anlayan anladi. Sen hala anlamadiysan lavaboya gitmeni tavsiye ederim, icindekileri oraya kus. Bizi ve sehitlerimizi kirletme.
O zaman gözünde hak etmeyenlere de aynı hakkı tanımanız gerekir. Siz onu da yapmıyorsunuz.kavun kokusu Sevgiyi ve saygıyı demek ki Cumhurbaşkanım Hak ediyor benim Nezdimde anladın mı?
Yahu hani gece saat 4 gibi düşüncelerinizi merak ediyorum demişti
kardelen2780 fikirlerini merak ediyorum.niye cevap vermiyorsunKardelen bu PKK ve Demirtaş'a çok tepkilisin ya, ki haklısın bende tepkiliyim.
Bir yarbayın kardeş acısıyla bile bunları konuşması vatan hainliği ya..
Bu çıkan kelimeler askerin moralini bozar ya hani....
Cumhurununbaşkanının o teröristlerin başı olan adama "Sayın Öcalan" demesi ve muhattap alması nelere yol açar sence? Bu konu hakkında fikirlerin nedir?
ŞEHİDLERİM Üzerinden siyaset yapıp kullanan Ak Partimi yoksa bu hainler mi acaba?!