- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
- Konu Sahibi kardelen2780
-
Tamam cnm relax ol :)LÜTFEN yazdıklarımı iyi okuyup ne demek istediğimi doğru anlayıp yazımı doğru yorumlar mısınız?
Yasakdı demedim. O kadar kötü günlerdi ki, Kuranı Kerim bulundurduğumuz için bile ceza almaktan korkacak kadar paranoyak olmuştuk iyice demek istedim ben
Aslında ben O yazımda ''Ben Atatürkü sevmiyorum ama Onu sevmiyor olmam Bu ülkede Cumhurbaşkanlığı yapmış bir insanın ben sevsem de sevmesem de Onun bu ülkenin Cumhurbaşkanı olduğunu kabul etmem gerektiğini saygısızlık yapmamam gerektiğini Anlatmak istemiştim.'' Ama şuanda yüzde 52 destegiyle gelmiş bir Cumhurbaşkanına Hakaret etmek ne kadar doğru sizce?? Diye örnek vermek istedim. Sanırım yanlış anlaşıldım. Arkadaşlar bilerek veya bilmeyerek bilemem artık olayı çok farklı yöne doğru sürükleyip durdular
Ama benim atatürkü sevmemem yanlış anlaşılacagı için açıklama yapma ihtiyacı duymuştum Adminiçem
Ama ben sadece okumamak değil, herhangi bir olayda hemen hedef listesine hep başörtülüleri ve sakallıları koymaları ve bunu yaparken de atatürcülük ve laikliğin arkasına sıgınmaları aslında ( bilerek veya bilmeyerek yaptılar Allah bilir) insanların bir çok kesiminde anti laiklik ve anti atatürcülük oluşmasına sebep oldu
Açıktan sınavlara girerken de başımızı açmak zorundaydık. Bizzat bacımdan biliyorum. Ben şansımı denemedim ama bacım açıköğretimin sınavına başörtülü olduğu için alınmadı..
2 Kız evladım var. Büyük kızım Atatürkcüdür. Onun sevgisine karışamam sonuçta oda kendi başına bir bireydir ve onun gönlüne müdahale edemem ama sizde beni anlamanız lazım. Bazı olaylar vardır o kadar derin yaralar bırakır insanın sinesinde ne kadar o yarayı tedavi etmek isteseniz de inceden inceye kanayan işte bende öyleyim şuanda . Bir dönem öyle kötü günler yaşadık ki, Babam devlet memuruydu ve evde bulunan tefsir ve kuranı kerimlerden dolayı yakalanmasından korkar olmuştuk. ( komşunun eniştesi sırf erkek çocuklarına kuranı kerim öğretti diye aylarca hapis yattı. ) Şimdi ben o sıkıntılı günlerimi anlatmaya kalksam çok da hoş olmaz, Atalarımız ne demiş Açtırma kutuyu Söyletme Kötüyü
Umarım Dinimizin kullanıp din istismarı yapanların ve atatürcülük laiklik adını kullanıp halkımıza zulüm edenlere Rabbim fırsat vermesin hiç bir zaman
Allah tan dizi izlemeye gitti...
emekli bi askerle çalışıyorum oky, sordum kendisine. bi dönem gerçekten varmış, yani kollara bakma değilde, namaz kılıyormu, kuran okuyormu diye inceleniyormuş o zaman.
Abimde askeriye girecegi donemde evimize aniden askeriyeden birisi gelmişti habersizce oturup cay ictiler ve sorular sordular , tabi annem kapaliydi ama yssak oldu icin o zmnlar annem normak bagladi, halaylik kurmustu, nufus cuzdanina acik resmini yapistirmzk zorunda kalmıştık, hatta bir soruda hangi dershaneye gitti oglnuz die sorduklarında annem yanlislikla s.. dershanesi diycene s.... dersenesi dedi biz duzeltmemize rağmen hemen onu rapor etmisler.., yengem acilmak zorunds kalmisti, askeriyede gercekten once cok sıkı ve sacma Kurallar varrdi ama su anda Cumhurbaskanimiz sayesinde yengem basortusunu tekrar takabildi ve rahatca askeriyeye girebiliyor..
Hangi dizi cnm reklam arası bekleriz yinesabah 8 den beridir 1 bölüm bile dizi izleyemedim. Bugün bu kk beni çok oyaladıDizimin 1 bölümün ilk parçasını izledim ikinciye geçiş yapamadım maalesef
En iyisi ben ufaktan ufağa kaçayım dizime bakayım kalın sağlıcakla kk nın hanımları
Kenan Evrene'de çogunluk oy vermişti ama bıraksalar ölüsüne tüküreceklerdi.
Hemde o gün oy veren herkes.
Şimdi bunu geçelim de.Sen nasıl olur da 3 tane evladı vatana hizmet etmiş bir annenin evladının serzenişine haksız dersin.
Kaç kere savundun bu vatanı canı pahasına.Peki ya hiç şehit çıktı mı evinden..Hiç doğurduğun büyüttüğün evladın tabutla geldi mi eve..
Yahut aynı kaşığı aynı odayı aynı hayatı aynı karını paylaştığın kardeşinin şehit haberini aldın mı..
Sorularımın cevabı hayır ise daha fazla konuşma ki çirkinleşmesin yazdıkların.
Oh ya ne güzel belirlemişler VATAN SAĞOLSUN oldu !
Onların evladı SAVAŞMADAN kalleşçe şehit edildi.Kimin yüzünden senin o ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL diyen sözde c.başkanın yüzünden yahu senin savundğun adam şehidine KELLE diyor daha neyin davasındasın.
O okypete ,lojmanlarda mevlut okunurdu mesela. çocukluğum geçti lojmanlarda benim. biri vefat ettiğinde yasin okunmaya çağrılırdı. nasıl kuran yasaklanır evde. bunları duyunca şaşırıyorum
hatta şuan fazlasını öğrendim, ayağının üzerindeki kemik çıkıksa namaz kıldığı anlaşılırmış, ona bile makıyolarMIŞKol dirseklerine ve ayak dirseklerine bakiliyordu, tuy yoksa namaz kildi anlasiliodu..
bu ülkede 2002 den önce de terör vardı. o da mı tayyibin yüzünden. aman hehe. çözüme karşısınız . terörle savaşa karşıszınız.
Tabi canım bu da mutlu aile tablosu..
cimcimem o soruşturma askeriye ye giricek herkes için yapılıyor.ailede katil varmı terörüst varmı temiz bir ailemi vb...gibi b
hatta şuan fazlasını öğrendim, ayağının üzerindeki kemik çıkıksa namaz kıldığı anlaşılırmış, ona bile makıyolarMIŞ
Hayr evde kuran seccde var mi die , oyle bir sorusturmada dil surcmesiyle soylenen dershane ismi neden hemen rapor edildi peki?
bizde hiç öyle bir şey olmadı eve gelip arama olmadı ama o dediğin dersaneyi ben biliyorum tarikatın dersenasi olduğu içindir belki de.
eeee. sen terörü bitirmek için ne yapardın anti hanım . yada ne gibi bir çözüm uygulardın. partin ne vadediyor bu konuda ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?