• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

bu ülkede 2002 den önce de terör vardı. o da mı tayyibin yüzünden. aman hehe. çözüme karşısınız . terörle savaşa karşıszınız.
sandıktan 400 milletvekili çıkmayınca başladı herşey farkında değil misiniz yoksa görmezden mi geliyorsunuz OKU emriyle başlayan kitabımızda onlarca yerde aklınızı kullanın yazıyor hanımefendi nolur biraz kullansanız bunlar sizce tesadüf mü

ayrıca mhp chp secmeni zaten akp ye oy vermez kaldı gerıye bdp oyları bdp barajın altında kalırsa nolurr hooop tek basına ıktıdara ardından başkanlık bu uğurda verilen canlara yazık değil mi ailelere yazık değil mi szin abiniz kocanız babanız karddeşiniz vb olsaydı yinede aynı şeyi düşünecek miydiniz çok merak ediyorum

Benim ideolojimi savunacak bir parti vardı yıllar önce fetihce ama şu anda öyle bir parti yok.
Dünyanın hiç bir yerinde terör masaya oturularak çözülmez çünkü verilen her ültimatom sadece yeni istekleri doğurur ve o istekler hiç bitmez.

hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. o satıh, bütün vatandır. vatanın her karış toprağı, vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça, terk olunamaz.

Ben bunu savunanlardanım ve toprağımın askerimin vatandasımın lehine gelebilecek tüm tehditler yok edilmeli.Bu bir savaştır.Kimse kabul etmesede sinsi gelişen geliştikçe sarmaşık gibi saran zehirli bir savaştır.

anti hanım kesinlikle katılıyrom sözlerine. biz tayyip çözüm dedi aman şehit haberi gelmesin konuşarak bir şeyler olsun dedik. ama kürtler verdikçe daha fazlasını istediler. dediğin gibi artık bir şavaş var. . Allah askerimizi polisimizi korusun. halk şuan biz pkk yız , pkk biz diyor. bilmiyorum nasıl olacak

anti hanım kesinlikle katılıyrom sözlerine. biz tayyip çözüm dedi aman şehit haberi gelmesin konuşarak bir şeyler olsun dedik. ama kürtler verdikçe daha fazlasını istediler. dediğin gibi artık bir şavaş var. . Allah askerimizi polisimizi korusun. halk şuan biz pkk yız , pkk biz diyor. bilmiyorum nasıl olacak

Hissiyat ortak aslında ama çözüm kesinlikle şart hemde en kısa zaman da.

arkadaşlar savaş 2 ülke arasında olur unutmayın . Savaş diyip bazı şeyleri meşrulaştırdığınız hiç mi farkında değilsiniz acaba ?

O okypete ,
lojmanlarda Kuran serbestti, yok öyle birşey, evde yapılan ibadetlere karışılmıyordu, benim evimin karşısında askeri lojman vardı, çok iyi biliyorum, 88-89-90'lı yıllarda gayette Örtülü subay, astsubay Eşleri tanıyorum. Çarşaflı astsubay Eşleri de vardı, kayınpederimde asker emeklisi, o lojmanlarda da oturdular.
Yalnız Askeriye içinde 90'lı Yılların ortalarından itibaren irticai faaliyet gerekçesiyle namaz kılanlar falan araştırılıyordu.
Bir ara lojmanlara Örtülü insanların altını çizeyim misafir olarak gelenlere kısıtlama geldi, sonra o kısıtlamada kalktı, eşi Örtülü olupta asker emeklisi olanlarda var, askeriyede vazifeliykende Eşleri örtülüydü.
Şuna kızıyorlardı bak onda bende hak veriyorum insanlara, ABD-Türkiye ortak askeri eğitimler için giden donanma mensupları gemide Kuran okuduğunda tepki görüyordu, oysa ABD askerleri İncil okuyabiliyordu, dini simgeleri olan Haç'ı takabiliyorlardı.
yani bende diyorum. çocukluğum lojmanlarda geçti. evde kuran vardı. okunuyordu kısaca. yani ben yaşamasam hadi olabilir diyeceğimde ben yaşadım o hayatı ben gördüm. yalan borcumda yok kimseye. hala o dönemlerdeki kuran durur evimde. ailemden kalan. kısaca bunların neden uydurulduğunu anlamıyorum.

eeee. sen terörü bitirmek için ne yapardın anti hanım . yada ne gibi bir çözüm uygulardın. partin ne vadediyor bu konuda ....

terörü bitirmek için bu sevgi pıtırcığı pozlarını verdikten sonra laflarının arkasında dursunlar.Bugün hiç böyle bir şey olmamış gibi ve hatta muhalefet yapmış gibi konuşmayacaklar.
Lütfen artık kabul edin doğuyu size verdik vaadinden sonra ters tepen seçmen oyları sebebiyle bu sinir bu öfke.
Seçim sonrası ölen canlar hep oy kaygısı.Biz burada kadın dayanışması için olan sitede particilik yapmayalım.
Bu olaylar bitmezse senin çocuğun benim çocuğum gidecek askere unutmayın.
Onlar yine keyfinde olacak.

Psstttt polemiğe girmeyelim olur mu?
Cımbızı aldım elime, bildirimlere bakıyorum çünkü:cry:
ben yaşadığımı gördüğümü yazdım Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ben askeriyeden her hangi bir baskı kontrol görmedim.görenler varsa ki varmış onlarda kendi yaşadıklarını yazdı.

daha askeri lojmanlarından geleli 3 ay oldu 2 sene izmirde kaldım.daha önceleride kaldım sorunla karşılaşmadım.

bu arada şu cımbızın iki kenarı arasında kaldım sanırım ceryan yapıyor:KK53::eek:

Hissiyat ortak aslında ama çözüm kesinlikle şart hemde en kısa zaman da.

ben senden bir şey anlamadım. iki kelime var ikisini de sen söylüyorsun. hemBen bunu savunanlardanım ve toprağımın askerimin vatandasımın lehine gelebilecek tüm tehditler yok edilmeli.Bu bir savaştır.Kimse kabul etmesede sinsi gelişen geliştikçe sarmaşık gibi saran zehirli bir savaştır. söylüyorsun. hemde çözüm olmalı diyorsun. artık bu işin çözümü yok bence.

ben senden bir şey anlamadım. iki kelime var ikisini de sen söylüyorsun. hemBen bunu savunanlardanım ve toprağımın askerimin vatandasımın lehine gelebilecek tüm tehditler yok edilmeli.Bu bir savaştır.Kimse kabul etmesede sinsi gelişen geliştikçe sarmaşık gibi saran zehirli bir savaştır. söylüyorsun. hemde çözüm olmalı diyorsun. artık bu işin çözümü yok bence.

Çözüm masaya oturmak demiyorum demek istediğim şey çok farklı. Çözümün sağlıklı olanı onların içinde olmadığı bir çözüm diyorm yani onları artık sıfatlandırmak onlarla hiç bir çözüme gitmemek diyorum yani tek taraflı.

yani bende diyorum. çocukluğum lojmanlarda geçti. evde kuran vardı. okunuyordu kısaca. yani ben yaşamasam hadi olabilir diyeceğimde ben yaşadım o hayatı ben gördüm. yalan borcumda yok kimseye. hala o dönemlerdeki kuran durur evimde. ailemden kalan. kısaca bunların neden uydurulduğunu anlamıyorum.
Bir arada normal halkın evine de Baskın yapılıyor denmişti, 80'ler ki ülkenin darbe zamanını gördüm ben, 8 Yaşında çocuktum ama evimize Baskın olsa hatırlayacak yaştaydım hem düşünsene evine polis ekipleri veya askerler giriyor arama yapıyor, Ömür boyu unutmaz insan.
Valla bizim evde baş köşede dururdu Kuran-ı Kerim, oruçta tuttuk, namazda kılındı, evimizin dibinde Cami vardı, Kuran kursuna da gittim, Camii de basılmadı, ben haylaz bir çocuktum kursu tamamlayamadım o ayrı:-) ailede Örtülü de vardı, benim elinde büyüdüğüm komşu teyzede çarşaflıydı, gayette görüşürdük.
Kayınpederim askerdi, namazda kılardı, emekli oldu yine orucunda namazında.

Benden bu kadar, ay neyse kapatalım böyle mevzuları, hem konu kapanır böyle giderse hemde sonu gelmeyecek, eee nasılsınız hanımlar?
Konuyu Çorba ettim iyice:KK70:
Bak acıtıyor diyorsunuz madem, dikkatli olun, cımbızlanmayın, ben biraz çıkayım sıcaktan boğulmak üzereyim:KK70:

Back