Yazdıklarımdan bu kanıya varmışsın ya ''BRAVO SANA'' Benim 7 yaşındaki pisikolojimi düşün cümlemden nasıl buraya gelmişsin bende bunu anlayamadım doğrusu?!
Laikliği bana değil güzel kardeşim, Onu kullanıp ta millete zulüm edenlere anlatman gerekmiyor mu?!
ilkokul çagındaki bir çocugun pisikolojisiyle, askeri eğitim almış komutanlık rütbesine yükselmiş bir insanın yaşadıgı tranvayı aynı kefeye koymuşsunuz ya, pes doğrusu size. Sizi ayakta alkışlıyorum üstün zekanızdan dolayı
Keşke herkes sizin gibi mantıklı düşünebilse güzel kardeşim
Ben hiç okuyamadım. Kızkardeşim 2000 yılında sınava girdi çok da güzel bir puan aldı ve onun aldığı puanı gören dayımın oğlu '' X eğer ben bu puanı alsaydım türkiyenin tüm ünüversitelerine girebilirdim '' demişti. Ama kızkardeşim başörtüsü yüzünden okuyamadım. Ak parti vesilesiyle şimdi fakultesini bitirdi ve eğitimci olarak memurluk yapıyor elhamdülillah.
Ben Attatürkün suçu demedim. Onun getirdiği laik sistemi kullananların yüzünden Ona bu sistemi getirdiği için sevmedim dedim..
Son olarak: Konu nerden nereye geldi ya Ben Attaürkü sevmeme ragmen saygımda kusur etmiyorum çünkü o bu ülkede Cumhurbaşkanlığı yapmış bir lider ama neden şuanda yüzde 52 seçtiği bir Cumhurbaşkanına hakaret ediliyor belden aşagıya vuruyorlar dedim. Hemen millet yine yazdıklarımı kendince eğip büktü ve yorumladı. LÜTFEN AMA LÜTFEN YA SÖYLEDİKLERİMİ ÇARPITMAYIN. ANLATMAK İSTEDİKLERİMİ İYİ ANLAYIN VE KONUNUN ÖZÜNE GELİN
Eğer bugün ceza almazsam bu polemikten dolayı herhalde daha da ceza almam
Of yazmıyayım diyorum ama sabredemiyorum.Çünkü konuyu çok çarpıttınız insanın sabrını çatlattınız