• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

Yazdıklarımdan bu kanıya varmışsın ya ''BRAVO SANA'' Benim 7 yaşındaki pisikolojimi düşün cümlemden nasıl buraya gelmişsin bende bunu anlayamadım doğrusu?!

Laikliği bana değil güzel kardeşim, Onu kullanıp ta millete zulüm edenlere anlatman gerekmiyor mu?!o_O

ilkokul çagındaki bir çocugun pisikolojisiyle, askeri eğitim almış komutanlık rütbesine yükselmiş bir insanın yaşadıgı tranvayı aynı kefeye koymuşsunuz ya, pes doğrusu size. Sizi ayakta alkışlıyorum üstün zekanızdan dolayı:KK11:

:KK5: Keşke herkes sizin gibi mantıklı düşünebilse güzel kardeşim:KK68:

Ben hiç okuyamadım. Kızkardeşim 2000 yılında sınava girdi çok da güzel bir puan aldı ve onun aldığı puanı gören dayımın oğlu '' X eğer ben bu puanı alsaydım türkiyenin tüm ünüversitelerine girebilirdim '' demişti. Ama kızkardeşim başörtüsü yüzünden okuyamadım. Ak parti vesilesiyle şimdi fakultesini bitirdi ve eğitimci olarak memurluk yapıyor elhamdülillah.

Ben Attatürkün suçu demedim. Onun getirdiği laik sistemi kullananların yüzünden Ona bu sistemi getirdiği için sevmedim dedim..

Son olarak: Konu nerden nereye geldi ya :KK57: Ben Attaürkü sevmeme ragmen saygımda kusur etmiyorum çünkü o bu ülkede Cumhurbaşkanlığı yapmış bir lider ama neden şuanda yüzde 52 seçtiği bir Cumhurbaşkanına hakaret ediliyor belden aşagıya vuruyorlar dedim. Hemen millet yine yazdıklarımı kendince eğip büktü ve yorumladı. LÜTFEN AMA LÜTFEN YA SÖYLEDİKLERİMİ ÇARPITMAYIN. ANLATMAK İSTEDİKLERİMİ İYİ ANLAYIN VE KONUNUN ÖZÜNE GELİN :KK20:

Eğer bugün ceza almazsam bu polemikten dolayı herhalde daha da ceza almam :-)
Of yazmıyayım diyorum ama sabredemiyorum.Çünkü konuyu çok çarpıttınız insanın sabrını çatlattınız
ben ne demek istediğini anladım canım benimde kızkardeşim sonradan okudu ve şu an 2 çocuk annesi vede edebiyat öğretmenii.. ve aynı senin gibi idi nefret ederdi sonra okudukça bu seferde ATATÜRKü kullananlara savaş açtıı..

Bende 2002 de başa geçmiş bir hükümetin, istediği kanunu 1 gecede çıkarırken başörtüsü konusunu 5 sene neden beklettigi konusunda cevap bekliyorum

Ham olmayan meyveyi koparıp yemeye kalkarsan bogazında kalır anladın mı güzel kardeşim:KK66:
Türkiye olarak biz 2002 bu başörtüsü yasagının kalkmasına hazır değildik. Eğer Erdoğan o gün kalkıp bu yasagı kaldırsaydı yine 28 şubatta olduğu gibi tanklar sokaklara inerdi. Erbakanın hocanın yaptığı yanlıştan tecrübe alarak, Bekledi zamanı gelincede O yasagı kaldırdı. ( Eğer yasak olmasaydı bu konu hakkında yine ashaptan ve resulden örnek verirdim ama 4 günlük ceza beni tırstırdı:KK70:)

Cunki o sirada gene boyle dini istismar eden bir basbakan vardi hukumetin basinda. basortululeri de o, yani Erbakan hedef gosterince okula basortusu ile girmeleri yasaklandi. 4 sene onun zamaninda, 5 sene de Erdogan zamaninda.. Ondan oncesi kizlar okula basortusu ile girebiliyorlardi.:KK66: Onlara sor, o ikisine..
ALLAH ALAH saraylım nerde yaşadın sen anacımm erbakan neye dayanarak dedi o zaman o sözleri eğer okuyabiliyorduysaa..

Ham olmayan meyveyi koparıp yemeye kalkarsan bogazında kalır anladın mı güzel kardeşim:KK66:
Türkiye olarak biz 2002 bu başörtüsü yasagının kalkmasına hazır değildik. Eğer Erdoğan o gün kalkıp bu yasagı kaldırsaydı yine 28 şubatta olduğu gibi tanklar sokaklara inerdi. Erbakanın hocanın yaptığı yanlıştan tecrübe alarak, Bekledi zamanı gelincede O yasagı kaldırdı. ( Eğer yasak olmasaydı bu konu hakkında yine ashaptan ve resulden örnek verirdim ama 4 günlük ceza beni tırstırdı:KK70:)
demekki daha öncekilerde hazır değilmişki kalkmamış.
net....

Resulden değil ama Atatürk'den örnek verebiliriz. Atatürk de mesela saltanat ve halifeligi ayni anda kaldirmamistir ki toplumda infiale neden olmasın.

ben ne demek istediğini anladım canım benimde kızkardeşim sonradan okudu ve şu an 2 çocuk annesi vede edebiyat öğretmenii.. ve aynı senin gibi idi nefret ederdi sonra okudukça bu seferde ATATÜRKü kullananlara savaş açtıı..
Benim bacım da evli iken başladı Ünüversiteye ve çok riskli bir hamileliği vardı 2 bebegini kaybetmişti 3 bebegi de doğana kadar 9 ay boyunca kan sulandırıcı igne vurularak dünyaya getirdi.Bacım o halde okul yoluna gidip geldi Oğluşu doğduktan sonrada 1 yıl okudu. şimdi şükür bitti Memur oldu. Darısı tüm mağdur olan bacılarımıza inşallah:KK5:

demekki daha öncekilerde hazır değilmişki kalkmamış.
net....
Öncekiler kaldırmak istemediler ki, çünkü bu yasagı getiren onlardı!..
Neyse ya LÜTFEN Konu gerçekten çok uzadı. Görünen o ki, ne siz beni anlayabilirsiniz nede ben sizin dedikleriniz doğrultusunda mazimde ki yaşadıklarımı bir kalemde silip atabilirim. O yüzden bence Mune gelmeden konu buradan kapansın:KK66:

Benim bacım da evli iken başladı Ünüversiteye ve çok riskli bir hamileliği vardı 2 bebegini kaybetmişti 3 bebegi de doğana kadar 9 ay boyunca kan sulandırıcı igne vurularak dünyaya getirdi.Bacım o halde okul yoluna gidip geldi Oğluşu doğduktan sonrada 1 yıl okudu. şimdi şükür bitti Memur oldu. Darısı tüm mağdur olan bacılarımıza inşallah:KK5:

Darısı mağdur bacilarinizla birlikte bize de olsun...

Kpss giriyoruz 87 alıyoruz kyk ya 900 kişi alınıyor, 9000 kişi mülakat.

Merkezi atamaya alinmayip mülakatla alınmasına nerden örnek verebilirsin acaba?

NOT: Bu yazının bu konuyla alakası yoktur. Konu Sahibi arkadaşın profil resmine bir çift sözüm vardır. Rahat batmadı kardeşim, açlık battı açlık (nokta)

Geçmişi bilmeyen sen misin ben miyim bilmiyorum.
Evet bu ülkede yobazların yeri yok, çünkü bağnaz Düşünceye yer yok.
Osmanlı tarihini kitaplardan değil de belgelerden oku derim...
Atatürkçülüğü kullananlar olduğu gibi, dini de kullananlar var.
Hatta Kuran ile seçim meydanlarına çıkanlar da var.
Ben tarihimi 2-3 örnekten değil kakao araştırarak öğreniyorum.
Şükürler olsun!
şu anda bu konuda dini kullananlar değil konumuz ve evet kullanıyorlar biz burada ATATÜRKün sözlerini, ve getirdiği yenilikleri ..kendi nefislerine ve isteklerine göre kullanıp okumak isteyen kızlarımızın başörtüsü yüzünden okuyamamalarıdır.. ve o kaybedilen zamanlardırr.yobazlık başka dinini yaşamak isteyen başkadırrr..

Ya o değilde vallahi her konu başörtüsüne geliyor kabak tadı verdi artık:110: artık eskilerde kalmış unutalım artık yahu
tek dayanakları buda o yüzden. bende devamlı işkenceyle öldürülen kayıp gençlerimizi getirsemmi diyorum geçmişte. onlar birde can verdi. mağdurun mağduru esas onlardırda, yapmam. farkılmız bu çünkü

Öncekiler kaldırmak istemediler ki, çünkü bu yasagı getiren onlardı!..
Neyse ya LÜTFEN Konu gerçekten çok uzadı. Görünen o ki, ne siz beni anlayabilirsiniz nede ben sizin dedikleriniz doğrultusunda mazimde ki yaşadıklarımı bir kalemde silip atabilirim. O yüzden bence Mune gelmeden konu buradan kapansın:KK66:
Yani özet;
Çok yaşa ReisEn Büyük KK

Sen inancin icin basortusunu cikarip okuyamadigini soyluyorsun. Bu sendeki nasil bir inanctir ki hakkinda yolsuzluk rusvet iddialari olan bir insani, herkesin gozu onunde sifirdan katrilyoner oldugunu gore bile, PKK ile kolkola girip baskan olamadigi gunun ertesi gunu kargasa cikararak ISIDa saldiriyorum diyerek PKK yi vurdugunu, ve de kasten secim surecini secim ertesinde bitirdigini gore gore, hergun sehit haberleri gelirken, memleketin satilmamis tek bir fabrikasi sirketi ormani kalmadigi halde ulke borcunu 4e katladigini duydugun halde, ormanlarin rant ugruna pazarlandigini duyarken, tarimda hayvancilikta bizi disa bagimli hale getirdigini bilirken, isciye emekliye % 3, milletvekiline % 45 zam yaptigini gazeteler manset yaparken, milletin vvergisini sirca saraylara harcarken oyunu bu adama veriyorsun da Allahtan korkmuyorsun? Senin dinin sana basini ort, gozunu de tum kokusmusluga, kotuluge kapat, bunlari destekle cennetlik ol mu diyor?
Kardesim, ben boyle bir kokusmuslugu destekleyip de sonra buraya gelip inanctan bahseden, basortusu somurusu yapan hicbirinize inanmiyorum. Boyle inanc olmaz. Siz olsa olsa adami dinden cikartirsiniz.

Ya o değilde vallahi her konu başörtüsüne geliyor kabak tadı verdi artık:110: artık eskilerde kalmış unutalım artık yahu
ya dimi ehli keyf.
ben türbanlı değilim, istememki biri sırf bundan mağdur olsun. o yada bu şekilde artık yasak değil. daha ne istiyoruz ki?
ona bakarsan bem imamhatipli de değilim, ama yaşadığım ilçede 1 tane anadolu lisesi vardı kazanamadım. düz liseye serseriler gidiyor diye gidemedim. ticaret mesleğe gittim. hayatımın hatasını yaptım. kıytırık bi bölüm okuyabildim o da 2 yıllık. şimdi bakarsan bende mağdurum, benimde geleceğim etkilendi napim şimdi. kime lanet okuyayım

her mesajında şehidime bu yapıldı şu yapıldı diye sahiplenip durma kardelen Allah aşkına ya.sor bakalım o şehit sana hakkını helal ediyor mu?senin savunduğun adamların koltuk sevdası yüzünden kalleşçe şehit edildi onlar.başörtüsü yüzünden okuyamamış akp kaç yılında geldi iktidara başörtüsü kaç sene sonra serbest oldu?bunları bir düşün bakalım.işine geldiği gibi bir gecede yasa çıkarıyor adam neden onca sene bekledi bak bende baş örtülüyüm vakti zamanında bende akpye oy verdim ama otur da bir düşün beşer şaşar.takım tutmak değil bu çok çelişiyorsun farkında değilsin

Kakao ben de başörtüsü mağdurlarındanım yeri geldi hakaret yedim yeri geldi hem imamhatipli hem de başörtülü olduğum için arkadaşlarım dışladı.lakin olaylar bu seviyeye geldiyse suçu sadece ecevite yada postmodern darbe yapan orduya atmak da doğru değil.sen kendini çok iyi ifade ediyorsun akıllı kadınsın beni de anlayacağını umuyorum.necmettin erbakanı cok severim ancak 28 şubat sürecinin yaşanmasının fitilini malesef kendisi ateşlemiştir.başa geldiğinde ilk işi iran ıziyaret etmek oldu.imamhatipler arkabahçemdir dedi.gün gelecek herkes başörtülülerin önünde eğilecek saygı duyacak dedi.ilk iftarında tarikat üyelerini çağırdı.daha ilk sendde böyle sivrilince ordu müdahale etme ihtiyacı duydu.artık öyle bir seviyeye gelmişti ki olaylar ecevit merve kavakçı yı kovmaktan beter etti .en büyük yanlışı o oldu zaten.sonra bakın bacılarımızı meclisten kovdular üniversiteye almadılar kısacası malzeme oldu.gerçekten 2002 de tekbaşına iktidarken pekala serbest kalabilirdi.ha bizde de şöyle algı oluştu.birdaha bunlar baştan giderse özgürlüklerimiz kısıtlanacak vs.ben olmaz diye ümit ediyorum.baksana beğenmediğimiz hdp bile başörtülü vekil soktu meclise
eee peki canım erbakan neden bu cümleleri sarfetti o zaman madem sorun yoktuu..ne oluyorduki o zamanlar bu cümleleri kul lanmışş.. bak sen nedin erdoğan başa gelince neden o kadar sene bekledi.. baş örtüsü yasağnı kaldırmak için erbakan birden kurdu o cümleleri ve adamı bırakmadılar baştaa..

Sen inancin icin basortusunu cikarip okuyamadigini soyluyorsun. Bu sendeki nasil bir inanctir ki hakkinda yolsuzluk rusvet iddialari olan bir insani, herkesin gozu onunde sifirdan katrilyoner oldugunu gore bile, PKK ile kolkola girip baskan olamadigi gunun ertesi gunu kargasa cikararak ISIDa saldiriyorum diyerek PKK yi vurdugunu, ve de kasten secim surecini secim ertesinde bitirdigini gore gore, hergun sehit haberleri gelirken, memleketin satilmamis tek bir fabrikasi sirketi ormani kalmadigi halde ulke borcunu 4e katladigini duydugun halde, ormanlarin rant ugruna pazarlandigini duyarken, tarimda hayvancilikta bizi disa bagimli hale getirdigini bilirken, isciye emekliye % 3, milletvekiline % 45 zam yaptigini gazeteler manset yaparken, milletin vvergisini sirca saraylara harcarken oyunu bu adama veriyorsun da Allahtan korkmuyorsun? Senin dinin sana basini ort, gozunu de tum kokusmusluga, kotuluge kapat, bunlari destekle cennetlik ol mu diyor?
Kardesim, ben boyle bir kokusmuslugu destekleyip de sonra buraya gelip inanctan bahseden, basortusu somurusu yapan hicbirinize inanmiyorum. Boyle inanc olmaz. Siz olsa olsa adami dinden cikartirsiniz.
Şu saydıklarınıza inanıyor olsam zaten ben ''ASLA'' oy vermem ki!!...
Cumhuriyet tarihinden beri satılan topraklarımızın en çok hangi hükumetler tarafından yapıldığını bir öğren gel ondan sonra konuşalım olur mu?!..
Ben Erdoganın Çaldığına inanmış olsam zaten 1 dakika bile arkasında durup destek vermem ki...
Çalan Adam hizmet yapar mı?!..

Back