Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
bilmiyorum ya ya yeni olduğum için öyle yada burdaki sohbetlermi hep böyle bende kafama koymuştum hatta dün anneme bahsettim böyle böyle yarışma var diye bi dahakine bende katılıcam diye ama dünden beri inceliyorum ciddi anlamla baya bi arkadaş tutma var burda ve ben yeniyim kimseyide tanımıyorum herkes canım cicimle güzel yol kat ediyor gibi geldi olay yarışmadan hediye kazanmak diil hatta hediye ne onuda bilmiyorum ama 1 ip bile olsa hediye hak diye bişey var zaten kimsenin haberi yok haberi olanlarda bu yarışmada devamlı bulunanlar sanırım çünkü oy sayılarına ve bu sitenin kişi sayısına bakarsak ooo cidden kimse bilmiyor o yüzden bana adil gelmedi vazgeçtim yarışma sevdasından kimseyle tartışmak içinde yazmadım onuda belirtiyim dün bende katılırım diyordum düşüncem değişti o kadar herkese başarılar hak eden kazansın iyi günler
Anladım seni ama öyle düşünme.
Bir kez şansını dene bence...

Ben mesela dediğim gibi inan hiç tanımadığım insanlara kaç kere oy verdim.
Çünkü tanımak önemli değil ki orada yapılan yemeğe insanın verdiği emeğe oy veriyoruz. :KK66:

bilmiyorum ya ya yeni olduğum için öyle yada burdaki sohbetlermi hep böyle bende kafama koymuştum hatta dün anneme bahsettim böyle böyle yarışma var diye bi dahakine bende katılıcam diye ama dünden beri inceliyorum ciddi anlamla baya bi arkadaş tutma var burda ve ben yeniyim kimseyide tanımıyorum herkes canım cicimle güzel yol kat ediyor gibi geldi olay yarışmadan hediye kazanmak diil hatta hediye ne onuda bilmiyorum ama 1 ip bile olsa hediye hak diye bişey var zaten kimsenin haberi yok haberi olanlarda bu yarışmada devamlı bulunanlar sanırım çünkü oy sayılarına ve bu sitenin kişi sayısına bakarsak ooo cidden kimse bilmiyor o yüzden bana adil gelmedi vazgeçtim yarışma sevdasından kimseyle tartışmak içinde yazmadım onuda belirtiyim dün bende katılırım diyordum düşüncem değişti o kadar herkese başarılar hak eden kazansın iyi günler
Canım burda sohbetler hep böyle samimi :KK51:Hatta daha önce daha aktif hareketli bir bölümdü.:KK14:
Arada haksızlıklar,arkadaş çevresi ile oy alma olabiliyor:KK51:Ama genel olarak böyle olmuyor herkes beğendiği,uygun bulduğu tarife oyunu veriyor:KK52:Siz katılmak istersiniz veya istemezsiniz bu size kalmış:KK68:

burda baya kanka sohbeti dönüyor bu yarışmanın adil olduğuna emin misiniz :D bir dahaki yarışma için sabırsızlanıyordum ama vazgeçtim burda yarışmaya katılınmaz :D
Geçen sefer birinci oldum.Bana 53 kişi oy vermiş.Bu 53 kişiden tanıdıklarım bir elin parmaklarını geçmez.Arkadaş listem de hiç kabarık değil.Ama arkadaşa göre oy veren de var bu da gerçek.Ama hak eden hak ettiğini alıyor.Kanka sohbetine gelince.Kaç senedir buradayız.Müsade et de o kadar olsun.Gel seninle de kanka olalım.:KK50:

Anladım seni ama öyle düşünme.
Bir kez şansını dene bence...

Ben mesela dediğim gibi inan hiç tanımadığım insanlara kaç kere oy verdim.
Çünkü tanımak önemli değil ki orada yapılan yemeğe insanın verdiği emeğe oy veriyoruz. :KK66:
işte keşke öyle olsa 5 kişi var yarışmada 2 kişi arasında çekişme var gibi duruyor diğer 2 kişi 1-2 oy almış yani koca site sadece adrayımı tutuyo 1000 kişiden fazladır sanırım üye sayısı toplam 50 oy mu belirliyor bunu o insanlarda yarışmaya katıldı hak ettikleri 3-5 oy mu emeklerine yazık diilmi hepsinin baktım yaptıklarına uğraşmışlar bence sadece burayı bilen 50 kişiyse atıyorum oda hep tanıdıklara vermiş sohbetler dönmüş canımlar cicimler ondan bana garip geldi ciddi ciddi katılırım diyodum heves ettim baya ama oylama olayı hoşuma gitmedi katılsam bende 1 oy filan alırım heralde diye düşündüm o kadar yani

işte keşke öyle olsa 5 kişi var yarışmada 2 kişi arasında çekişme var gibi duruyor diğer 2 kişi 1-2 oy almış yani koca site sadece adrayımı tutuyo 1000 kişiden fazladır sanırım üye sayısı toplam 50 oy mu belirliyor bunu o insanlarda yarışmaya katıldı hak ettikleri 3-5 oy mu emeklerine yazık diilmi hepsinin baktım yaptıklarına uğraşmışlar bence sadece burayı bilen 50 kişiyse atıyorum oda hep tanıdıklara vermiş sohbetler dönmüş canımlar cicimler ondan bana garip geldi ciddi ciddi katılırım diyodum heves ettim baya ama oylama olayı hoşuma gitmedi katılsam bende 1 oy filan alırım heralde diye düşündüm o kadar yani
Siz bilirsiniz tabii. ;)

Koca site adra'yı tutmuyor.Oy verenler sağolsunlar beğenip oy vermişler.Beğenmeyenler başka arkadaşlara oy vermiş.Sitede çok üye var diye tutup kolundan zorla oy verdiremeyiz.Başbakanı seçerken de oy vermeme hakkımız olduğu gibi bunda da var.Tercih üyelerin.

Aslında eski yarışmalara göre katılım azaldı oylamaya katılan üye sayısıda çok az:KK51:
Yemek bölümünde 2 editör var biri benim yarışmaya katılım ve yarışma oylaması için link dağıtıyoruz uygun bölümlere:KK51:Ama bazen çok olumsuz tepkiler alıyoruz veya tenezzül bile edilmiyor:KK12:
Sonrada yarışma tanıtılmıyor deniliyor.Daha fazla ne yapılır bilmiyorum.Ayrıca sayfanın yan taraflarında yarışmaya yönlendirici reklamlar veriliyor sık sık:KK51:
Bakın şuan 2 olan arkadaş yeni üye ve gayet iyi oy almış:KK39:
Yarışmaya katılan tüm üyelere pro kart veriliyor bunu da eklemek istiyorum:KK19:

mesela ben sunum yapanların hiçbirini tanımıyorum ama en beğendiğime verdim oyumu :KK31:

hatta sitede yan tarafta reklam gibi birşey vardı yarışmayla alakalı maalesef yarışmanın kapandığı gün görmüş oldum, katılamadım :oops:

ama çok heveslendim, bir sonrakine katılmayı planlıyorum :KK50:

katılım artarsa diğer üyelerin daha çok dikkati çekilir böylece oylamaya daha çok kişi katılır :KK69:

tekrar tebrikler arkadaşlar :KK73:

mesela ben sunum yapanların hiçbirini tanımıyorum ama en beğendiğime verdim oyumu :KK31:

hatta sitede yan tarafta reklam gibi birşey vardı yarışmayla alakalı maalesef yarışmanın kapandığı gün görmüş oldum, katılamadım :oops:

ama çok heveslendim, bir sonrakine katılmayı planlıyorum :KK50:

katılım artarsa diğer üyelerin daha çok dikkati çekilir böylece oylamaya daha çok kişi katılır :KK69:

tekrar tebrikler arkadaşlar :KK73:
Yeni kategoride bekliyoruz :KK9:

oyumu pastırmalı ve yumurtalı krep adra'dan yana kullandım 1.olmayı hak ediyorsun sunumların çok güzel ellerine sağlık :KK28:

adını göremediğim ama neşeli kahvaltım'a oy veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :KK68:

Yeni kategori ne olacak arkadaşlar fikri olanlar var mı?
Benim şahsi fikrim yaklaşık 10 gün sonra ''Kurban Bayramı'' daha önce Et kategori yaptık .Ama bayağı oldu yeniden Et kategorisi yapsak nasıl olur?Katılmak ister misiniz?:KK9:

ben yarışmayı sevdim tekrar katılmayı düşünüyorum bildiğim bir kategori olursa
et yemeklerine katılırım kendisine de bayılırım :KK48:

Back