Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımGünaydın.
Nevoş yiyecek içecek fuarı varmış sizin orada gidebildin mi?
Merhaba canım
Yok gitmedimHaberim bile yok
Canım hafta içi kızlar baha okuldalar öğleden sonra ders yapıyorlar2 günde kursa gidiyorlar pek birşeye vakit olmuyor
![]()
Evet canım okullu oldukHadi ya.Ben de akşam haberlerde gördüm.Okullar başlayınca siz de bir nevi okullu oluyorsunuz.Yazık size Nevoş.
![]()
Yeni eğitim öğretim yılın hayırlı olsun.Evet canım okullu olduk
Bu yıl 4. sınıf yeni dersler eklendi o nedenle daha çok ilgi istiyorlar.Birde kursa gidiyorlarBiraz uzak ben götürüp getiriyorum
Ben de yetişmeye çalışıyorum
Vallahi yazık bana
Kaça bölünüyorum bir bilsen![]()
Sağol canımYeni eğitim öğretim yılın hayırlı olsun.4.sınıf zordur biraz öyle hatırlıyorum.Sen götürüp getiriyorsan o da büyük sorumluluk.Olsun ama tatlı telaşlar bunlar.Bak bayram tatilin var hadi yine iyisin.
![]()
Çocukların okulu ne olacak?İki gün izin mi verdin onlara?Ailene kavuşuyorsun ne güzel.Sağol canım
Yeni dersler eklenince zorlaştıEvet güzel telaşlar yeterki iyi olsunlar
Evet hatta biz tatile erken çıkacağız Salı günü ailemin yanına gidiyorum![]()
Canım 2 gün gitmesinler diye düşündük ödevlerini öğretmenlerinden alırız Orda yaparla diyoruzÇocukların okulu ne olacak?İki gün izin mi verdin onlara?Ailene kavuşuyorsun ne güzel.![]()
Evet canım şimdilik öyle konuştuk.Et yemekleri olacakYeni kategori et yemekleri mi olacak?
Canım 2 gün gitmesinler diye düşündük ödevlerini öğretmenlerinden alırız Orda yaparla diyoruz
Evet canım şimdilik öyle konuştuk.Et yemekleri olacak![]()
Evet canım bizde öyle düşündük2 günden birşey olmaz.İyi yapmışsınız.Fırsatları değerlendirmek lazım.
Katılım çok olur inşallah.Çeşiti tek tutun.![]()
Evet canım bizde öyle düşündük
Tek çeşit olsun buna katılıyorum ipin ucu kaçtı yineİnşaallah canım
![]()
Yeni kategori et yemekleri mi olacak?
kesinleşmiş sanırım ben katılacağım![]()
yanında bir çeşit de pilav olabilirdi bence , bir yemek bir pilav
et yemeklerine pilav çok yakışır![]()
Katıl katıl.Ben yokum.
Pilav olabilir.İsteyen yapsın.Pilav dışındakiler olmasın bence.Yani yemek olarak.Aklında bir tarif var mı?
Tamam ol birinci.ahaha tamam belki bu sefer 1.olurumşaka bir yana neden katılmayacaksın , bir et sever olarak ben mutlaka katılmak istiyorum bir aksilik çıkmazsa
kebap tarzı bir şey düşünüyorum ama daha önceki kategoriye de baktım ali nazik gibi bir şey olsun istemiyorum biraz daha uğraştırıcı bir şey olabilir değişik yörelerden kebap veya biftek tarzı bir tarif , sofrada mutlaka pilav olur bizimkinde o zaman onu da çekerim hazır yarışmaya katılıyorum diyeama bu fotoğraf çekme işi çok zormuş gerçekten hem çek hem yap biraz zahmetli oluyor ama güzel oluyor beğendim
![]()
Tamam ol birinci.Çok katıldım yeter artık.Bir de çok detaycıyım.Bu beni yoruyor.Reçellerin kaşıkları bile aynı yöne bakacak düşün.Bu kadar deliyim.
Değişik yörelerden bir tarif olursa çok güzel olur.Biz de öğrenmiş oluruz.Resim işi en zor kısmı zaten.Bir de dokunmatik telefonlarda bazı zorluklar çıkabiliyor.Ama dediğin gibi çok zevkli.Katılan bir daha zor bırakır.
Valla bilmiyorum tüm Karadenizliler öyle mi ama ben öyleyim.Masada peçeteler biraz yamuk durmuş elimi uzatıp düzeltesim var.tamamkaradenizlilerde genel olarak var sanırım bu bir şeylere takılma huyu benim annem de öyle , neyseki ben biraz rahatım
evet kesinlikle zor biraz neyse o da işin zorluğu olsun , belli olmaz bence sende katılabilirsin son anda insan görünce katılası geliyor çok güzel kategoriler varmış daha önce de katılsaymışım keşke diyorum