Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovvv büyük pot çok özür dilerim ozaman hemen şöyle düzeltiyimKazen site sahibimiz ve kendisi erkek![]()
Kurtardın galibaovvv büyük pot çok özür dilerim ozaman hemen şöyle düzeltiyim
bana göre eğlenceli tabaklar konsepte en uygun şekilde hazırlanmış kazen abiciğimin örneklendirdiği gibi
ayy çok güldümmmerve seni hep iyi anacağızuygun bir tören yaparız artık
![]()
umuyorum kurtarmışımdır şoktayım valla alıştım herkes kadın oluncaKurtardın galiba![]()
Evet Kazen ve Curly hariç herkes bayanumuyorum kurtarmışımdır şoktayım valla alıştım herkes kadın olunca![]()
öğrendiğim iyi oldu curly kimEvet Kazen ve Curly hariç herkes bayan![]()
Yönetici canımöğrendiğim iyi oldu curly kim
baya öğrenicek şey var saolun valla :)Yönetici canım![]()
Merak ettikleriniz,sorun yaşadığınız konular olursa yardımcı olabilirimbaya öğrenicek şey var saolun valla :)
çok teşekkür ederim ben sadece sizi yönetici sanıyordum biriktirip sorarım ozaman şimdi gelmedi aklıma :) bi kaç gün önce olsa bende katılırdım albümlerde görünce kafayı yedim tam benlikmiş tabaklara bayıldımMerak ettikleriniz,sorun yaşadığınız konular olursa yardımcı olabilirim![]()
çok teşekkür ederim ben sadece sizi yönetici sanıyordum biriktirip sorarım ozaman şimdi gelmedi aklıma :) bi kaç gün önce olsa bende katılırdım albümlerde görünce kafayı yedim tam benlikmiş tabaklara bayıldım
bundan sonraki ne? ben yemekte çok iyi değilim süsleme yapardım belki ondan dedim :)Yönetici listemiz
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/&type=staff
Tamam ne zaman isterseniz.
Bundan sonraki kategoride bekleriz![]()
Henüz belli değilbundan sonraki ne? ben yemekte çok iyi değilim süsleme yapardım belki ondan dedim :)
bu oylama çok zorlayıcı oldu benim için hepsi birbirinden güzeldi
kime oy verdiğimiz gözükmese de söyliyeyim adra-pastırmalı yumurtalı krep en çok cezbeden oldu beni
herkesin ellerine sağlık başarılar![]()
herkesin ellerine saglik..
oyumu pastirmali,yumurtali krepten yana kullandim..ellerine saglik adracigim..
GünaydınTüm yarışmacıları bir kez daha kutluyorum hepinizin çok becerikli hanımlarsınız sofralarda keza öyle
Oyumu pastırmalı yumurtalı krepten adradan yana kullandım söylememde bi sakınca yoktur umarım
![]()