- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Ben de. :)herkesin ellerine saglik..
oyumu pastirmali,yumurtali krepten yana kullandim..ellerine saglik adracigim..
Birisi de benim. Sağ ol. Ayrıca eline sağlık.Kızlar çok teşekkür ederim.Ayrıca bana oy veren ama isimlerini bilmediğim diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.Çok sağolun.
Tekrar teşekkürler canım.Senin de eline sağlık:)Ben de. :)
Birisi de benim. Sağ ol. Ayrıca eline sağlık.
ben göremedim oylayacağım tabakları nerde
Oyumu " pastırmalı ve yumurtalı krep " ile sevgiliadra dan yana kullandım.:):):)Herkesin ellerine ,emeğine sağlık..Bol şanslarınız olsun
Oyumu , her zaman olduğu gibi güzel sunumuyla katılan Adra için kullandım.
Bol şans diliyorum
Adra'cım evde durumlar nasıl
Evet bıktılar.Bıktılar yarışmalardan
Bizi kimse anlamıyor canım
Canım misafir gelecek gibi hazırlayıp sonra sadece fotoğraf çekmek saçma geliyorEvet bıktılar.Haklısın anlamıyorlar.Anca pembe dizilerden anlıyorlar. Ben de katılmayacağım zaten.
Canım misafir gelecek gibi hazırlayıp sonra sadece fotoğraf çekmek saçma geliyorDizileri kaçırmazlar
Tamam şimdilik öyle olsun
Haklısın canım bizimki en azından işe yarıyorEvet saçma ve komik geliyor.İlgi alanlarına girmiyor çünkü.Bana da nette oyun oynamak,sanal inek,koyun beslemek komik geliyor ama saygı duyuyorum.Herkesin kafası başka birşeye çalışıyor işte.
Ne oldu canım bir sorun mu varburda baya kanka sohbeti dönüyor bu yarışmanın adil olduğuna emin misinizbir dahaki yarışma için sabırsızlanıyordum ama vazgeçtim burda yarışmaya katılınmaz
Kanka olmak demek, profesyonelce düşünemeyeceğiz demek değil.burda baya kanka sohbeti dönüyor bu yarışmanın adil olduğuna emin misinizbir dahaki yarışma için sabırsızlanıyordum ama vazgeçtim burda yarışmaya katılınmaz
cevapla yerine basmayı unutmuşum yazdım cvpNe oldu canım bir sorun mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?