Tanımadığınız birine neden sürpriz yapıyorsunuz ki?
Evine cocuklarinin esinin ve kendisinin isiimleri yazili bi pano yaptirin
Bir kutu cesit cesit cikolata alin
Sinema bileti alin iki kisilik
,cocuklara bi aksam siz bakin
Rica ederim iyi aksamlarBunu cok begendim tesekkurler Iyi fikirler var
Neden 3, 1 defa yetmiyor mu?
Çok sevdiği tiyatro oyuncusunun oyununa bilet alıp şık bir Kutuyla masasına koyabilirsiniz.
Bir sürü uçan balonu arabasına bağlayabilirsiniz.
Vs vs.
Maddi olarak fazla mı olmalı birde ona da bağlı.
Patronların mıKeske 1 tane olsaydi demi, bilmiyorum patronlarin is guzarli iste :) maddi olarak sıkıntım Yok Ama abartmiyim
Bilet işi mantıklı. Bir de çok tatlı çikolatalı, kekli, meyveli buketler oluyor onlardan alın gönderin. Bir de not yazarsınız. Gizli hayranın diye. Fotoğraf bastırıp çok güzel paketleyen siteler var onları kullanarak facebook veya instagramından seçtiğiniz resimleri hediye edebilirsiniz. Veya şık bir çiçek buketi göndertebilirsiniz. Çikolatayı sevmeyen zor bulunur. İçinde çeşit çeşit çikolata olan kutulardan alabilirsiniz. İşyerindeki arkadaşlarınızla konuşun derim. Onu daha iyi tanıyan çıkar belki.
Patronların mı
Eee bu dediklerimizden bir tane bile fikir çıkmadı mı
Sade bir sey al basta adam zannetim yazdiklarim duzenledim
rengarenk kek de yaptırabilirsiniz bu arada. Kendi pastalarını yapan çok güzel butik pastacı/ çikolatacı yerleri var. İnternetten bir araştırın.Cikti cikti kessinlikleAslinda rengarenk kek yapmak gerek hahaha Ama okadar Iyi degilim kek yapma konusunda ve fotograf fikrini tuttum ve bilet fikrini de sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?