• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yaratıcı anneler&ek gıdalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kezbancım yok kız evde yapıyosun bilmem belki vardr hiç bakmadım ertuğ milupa yemiyo hiç sevmiyo herobaby ve bebelac kavonozlarından yiyo ayrıca o verdiğim tarifteki milupa mamalarının yerine herobaby ve bebelac alababilirsiniz ben öyle yaptım tahıllı ama bu iki markanın tahıllısını alıyorum milp.degil zatende çok pahalı geliyo bana

bugün yoğurt çorbası yaptım malesef benim kız yemedi ağzını buruşturdu bende içine brokoli haslamıştım onuda koydum tadı biraz değişti çok güzel bişey oldu.benim çorba yanlız mama gibi oldu biraz katı
tuğbacım kuru kayısıyı ben yapmıştım içine kuru üzümde koyabilirsin.(kuru kayısı siyah gibi olan varya onlardan alın sarıları kükürtlü oluyomuş)
bu karısımı yaptığınız muhallabiyede karıstırın çok güzel oluyo

sagol mehtapcım en kısa zamanda denicem canım sagol

bizim günlük yemek listemiz zeyneple çok yakın. zeynepciin neden kabak domates vermiyosun? zararı mı varmış acaba. ben yazdan dondurucuya attığım domatesleri yada kavanoz mamalarından taze fasulye+domates veriyorum

kezbancım alerji yapma riski yüksek bi sebze domates onun için 1 yıl yasak. kabaklar mevsiminde değil ve kesinlikle hormonlu(benim eşimin ailesi çiftçi ve kabak üretiyolar valla atılan hormonları gözümle gördüm o nedenle aslaaaaaaa vermem)
bi de çilek de yasak dedi bizim dr. (alerji nedeniyle sanırım)

ya kezban benimki kerevizi anında ayırıyo ya. yemiyo içine kereviz koyduğumda sebzelerin. ben bayılırım kerevize ve sevsin çok isterim ama maalesef. zorlamıyorum napim

ya kezban benimki kerevizi anında ayırıyo ya. yemiyo içine kereviz koyduğumda sebzelerin. ben bayılırım kerevize ve sevsin çok isterim ama maalesef. zorlamıyorum napim

zeynepciim o zaman dondurucudan çıkan domatesleri verebilirim çünkü denedik bişi olmadı şükür. ben kerevizi ilk kez yaptım yoğurt karıştırınca hiç ayırt etmiyo benimkiler istersen bir dene tabii bu durumda sade yoğurt yiyememe problemi başlıyo ben yoğurdun içine hep bişeyler karıştırarak yedirebiliyorum biraz daha alışalım şu ek gıdalara sade vermeyi tekrar deniycem.

kızlar hangi peyniri veriyosunuz labne miydi o tuzsuzmu yazın ne olur

kızlar hangi peyniri veriyosunuz labne miydi o tuzsuzmu yazın ne olur

tuğbacıım ben pınarın yeşil renkteki normal labnesini veriyorum 1 tatlı kaşığı verebilirsin demişti dr.

mesela bu gün kabaklı havuçlu makarna yaptım içine labnelerini de karıştırdım çok sevdiler

tuğbacıım ben pınarın yeşil renkteki normal labnesini veriyorum 1 tatlı kaşığı verebilirsin demişti dr.

mesela bu gün kabaklı havuçlu makarna yaptım içine labnelerini de karıştırdım çok sevdiler
makarnayı nasıl yediriyosun kezboşş

sagol canım ya ben normal benim yediğimden ıslıyodum ama öyle vitaminmi kalır yya içime sinmedi erayda sor arkadaşlarına yediren vardr dedi hay deim aklıma yarın alsınyazayımda

arkadaşlar
_bi tatlı kaşığı tereyağ yanmayacak şekilde eritilir üstüne 1 brdak su konur başka kapta yarım bardak suda 4 tatlı kaşığı 1.sınıf mısır unu eritilir ,,,ve kaynayan tereyağlı suda devamlı karıştrıılarak pişirilir,,,
benim bir arkadaşımdan :))

aylincim makarnayı sebzelerle beraber haşlayıp eziyorum o şekilde yiyorlar peynirle de güzel oldu tavsiye ederim

papatyam tereyağ zararlı değil mi? ben hiç denemedim bilgim de yok bu konuda

kezbancım çok sagol canım almış babası yarın yumurta günümüz ertesi güne yicek oğluşum sagol teyzesi 1 tatlı k.dimi

kezbancım çok sagol canım almış babası yarın yumurta günümüz ertesi güne yicek oğluşum sagol teyzesi 1 tatlı k.dimi

1 tatlı kaşığı evet afiyet olsun ertuğ uma. tubiş yumurtayı ne kadar ve kaç gün arayla veriyosun ben daha başlamadım dr 8. aydan sonra dedi pek dr u dinlemiyorum ben. arada tadımlık versem diyorum

kızlar belki yazmışsınızdır ama okuyamadım. kızım 5 aylık sebze çorbasını patates, kabak, havuç ve ıspanak ekleyerek yapıyorum başka hangi sebzeleri koyabilirim ??

bende sabahları peynir veriyorum bizim yedigimizden yani cokda seviyor bide yumurta haslıyorum kızma sarısından veriyorum onuda sevdi 2 gunde bir yapıyorum benimki cok yemek secıyor bende ne severse onları verıyorum oznurcum buruksel lahanası,karnıbahar da koyabılırsın ben de sebzelerın ıcıne makarna koyuyorum doyurucu olsun dıye kezbancım ben tavukda kkoyuyorum hepsını bır haslıyorum

Back