Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesiyaratıcı anneler&ek gıdalar
Konu SahibiEU1
Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
çok iyi fikir tubii ben de deniyceem afiyet olsun oğluma yıldızlar canııııım haklısın güzel şeyler paylaştık aslında öznurcuum açmış daha önce böule bir topic galiba benim pc nin bozuk olduğu zamanlardı ben görmedim o nedenle. bu gün gördüm neyse 2 tane oldu yemek bölümü, bu bebişler çok şanslı çoook bak annecikleri nasıl da didiniyor ne yedirsem ne yapsam da faydalı olsam diye nasılda araştırıor dimi ama. bu arada ismin nedir yıldızlar
kezbancım aklıma geldi hani fazla aldığımızdada kıymayı filanda öyle yaparız ya ordan esinlendim 6 ayımızı geçincemi kıyma veriyoduk gıı bacım deyiver bi ara kıymayıda öyle yapcam kezbancım bide kıyma verecez ya dana mı kuzumu keçimi ne vercez kız kezban hindi etide yapıcam öyle biz devamlı tüketiyoruz zaten o da çok vitaminliama kıymada takıldım yaa
evet bende öle yapmıştım sebze çorbası yapmak için sebzeleri haşlarken bitas kestigim tavuguda içine attım öle haşlandıalr sonra da pire haşine getirdim leziz de oldu yediarda ama buğra yemedi :)
tubiciim kıymaya da başlanıyo 6 ay sonrası ama ben bir ay daha bekliyceem bu ay tavuk la başladık hindi de verebilirim kıyma ağır olur gibi geliyor bana. ben de bişii sorcam tarhana ne zaman verilebiliyo ben 2-3 güne bir tarhana vermek istiyorum sedefciim keşke olsa. bebekler dönem dönem iştahsız oluor benimkiler bu ara iştahsız hele kızım hiç acıkmıyor ege acıkınca onada veriyorum ama zorla yediriyorum ve az bişi yiyor. dr üstüne gitme dedi geçici olarak iştah kesilmesi normalmiş. dişlerden yapıyo olabilirlermiş. bir de yaptığın yiyeceğin içine sıra ile her şeyi ekleip dene belki aradığı bir tat vardır
kezbancım bu kızlar hep ıstahsız umarım gecicıdır bızımkıde canım ben tarhana corbası yayla corbası verıyorum cokda sevıyor dene canım ben verdım bısey olmadıı
dün kabak çekirdeğinin faydalarını okuyordum aklıma geldi kızım yiyebilirmi diye denedim yarım çay kaşığı kadar ezdim elmasının içine koydum çok sevdi bende mutlu oldum yutamayacak sanmıstım korka korka vermiştim
sedefciim bu çorbaları yapınca sebze vermiyomusun? yoksa 2 öğün mü çorba oluyor? tubiciim iyi fikir kivi faydaları çok verelim gitsin kabak ceviz veriyoruz çekirdeği de verdikmiydiiiiiii düz duvara tırmanır bizimkiler
ya kıslar kafam hep takılı çorbayı bir kasenin nekadarı kadar veriyorsunuz. ben bir kase veriyorum karnı davul gibi oluyor korkuyorum sizler nekadar veriyosunuz
canım benim ben birer kase veriyorum şöyle bir ipucu vereyim bebeklerin mideleri bizim yumruğumuz kadar daha fazlasını yiyemezler dr umuz söyledi ben de öyle ayarlıyorum kasen büyükse belki fazla veriyosundur hemen yumruk yap bak bakalım çok mu veriyosun kolaygeleeeeee
sağol kezbancım ya içime su serptin kuşum. yaptım elimi benim kase birazcıcık büyük son 6 kaşık fazla sanırım vermim. çünkü ağzında tutuyor ordan da anladım gerçi ama sizde bi mühür basın dedim.
ya kızlar benim oğlan bikaç gündür ömrümü tüketiyo benim ya. ek besinleri zorla yiyor ver biberon mamasını içsin. diğerlerini yemiyor ya((((((((((((((((((( valla var ya nazar değdirdiler kıskanç insanlar yok çok kilolu bu çocuk yok çok yiyo ne çok acıkıyo.. gözleri çıksın ya yemiyo şimdi zorla bi yandan kusuyo bi yandan ağzına tepiyorum. besslenme saatleri resmen bir işkence ikimiz içinde napayım ben ya bi akıl verin bana... bi de tarhanayı ben 4.aydan beri veriyorum kezbancım.hiçbi sorun da yaşamadık hatta çok da doyurucu ve faydalı. ben tavuk suyuyla pişiriyorum aklında olsun.tek yoğurtla onu yiyor zaten şu anda mama hariç.
zeynepciim sen iki öğün mü veriyosun çorbaları bir sebze bir tarhana gibi yoksa tarhana verince serze vermiyomusun? oğluşa gelince gözü olanın gözü çıksın. belki bir kaç gün için böyle istiyodur bekle bakalım ne olacakj her gün ap yedirmeyi dene ama zorlama bence