• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaranamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yarışmıyorum.Kendisi yariş yapıyor.En çok ben koşuyorum diyen ben değilim o
Tamam desin bırak kendi hallerine diyoruz işte. Sana ne benim çocuğumdan ben kendimi size baktirmam merak etme desene ne dinliyorsun? Kocanın yerinde olsam bu pis adama bakmak istiyorsan git napiyosan yap derdim kusura bakma

Adamın hala değişmesini beklemen de çok safça

Benim için babalık hakkı diye bir şeyin olması için babanın baba gibi davranmış olması gerekiyor.

Sizinki öyle biri değil.

Bu kadar özen göstermeye gerek yok.

Ne hali varsa görsün.

Sürünerek ölebilir.

Ben yarışmıyorum.Kendisi yariş yapıyor.En çok ben koşuyorum diyen ben değilim

Birde neymiş benim çocuğum yokmuş.Bana ileride kim bakacakmış
Af buyurun babanızdır ama sizinki gibi bir babaya bile bakan bulunuyorsa size haydi haydi bulunur, kardeşinize aynen böyle söyleyin.
El umrumda degil.Benim derdim yürüsün bize iyice muhtaç olmamasıydı.Yuruyunce köye mi gidecek ne yapacak artik
Yürüyüp yürümemesini de dert etmeyin, size dert olmasın da kime olursa olsun.

Hanımefendi benim derdim yürüsün bize iyice muhtaç olsun.Onay arzum olsa ona bin tane laf saymazdim.Merak etmeyin.Ki herkese bir daha yaparsa koşmamda diyorum.Onay arzum olsa herşeyini gidip kardeşime vermezdim
Kendinizi kandırmaya devam edin. Acaba kaç defa yazdınız bunu. Yürümüş yürümemiş, muhtaç olmuş olmamış size ne? Muhtaç kalmaya devam ederse ne olcak, gidip baktığınız aldığınız halde lafı hakareti yiyorsunuz. Bu sefer eşinize de sıçramışlar. Bin değil milyon laf sayın, gidip baktıktan ilgilendikten sonra fark eder mi? Şükür eden olsa hadi neyse dersin, yapıp edip hala değersizleştirilmekten rahatsızlık duymuyorsunuz. Biz diye bir şey yok, aç bıraktığı kızı ve dört dörtlük düğününü yaptığı, maddi destek verdiği oğlu var. Kardeş olarak evlat olarak eşit değilsiniz ama benim yaptıklarımı yok sayıyorlar diye söyleniyorsunuz. Sebebi açık değil mi?

Biz diye bir şey yok, aç bıraktığı kızı ve dört dörtlük düğününü yaptığı, maddi destek verdiği oğlu var. Kardeş olarak evlat olarak eşit değilsiniz
😱 böyle bir detay da mı var? Kız-Erkek evlat ayrımı yapıp aç bırakan babaya bırakın bakmak için uğraşmayı, yüzünü bile görmek istemem, konu başlığına “yaranamadım” yazmış konu sahibi, böyle babaya, babasının maddi manevi desteğini alırken ablasının aç bırakılmasına gıkını çıkarmayan kardeşe yaranmak için tırnağımı bile oynatmam.
Herkes ektiğini biçsin der yoluma devam ederim şahsen.

Daha önce konu açmıştım.Babam bize çok eziyet etti.O kadar fakirlik çektik ki.Sokaktan çöp toplatır içki içerdi.Para vermez.Hep bağırır kızardı bize.Özet geçeceğim.3 kardeşiz.2 kız 1 erkek.Sadece kız kardeşim bekar.Annemle yaşıyor.Babamla annem 6 yıldır ayrı.Babam annemi aldatıp o kadinla evlendi.Yeni ayrıldılar.Annemden ayrıldıktan sonra başına gelmeyen kalmadı.Gözünün birini kaybetti.Ama kaybetme sebebi akılsızlığı.Saçmasapan insanlarla takıldığı için oldu.Alkollü,ehliyeti yokken,diğer gözüde az görüyor.Binme dediğimiz halde motora bindi.Ve feci şekilde araba çarptı.Buralari geçiyorum.3 aydır onunla uğraşıyoruz. Normal kaza olsa laf yapmayacağım zaten.2 buçuk ay hastahanede kaldı.Şuan bakicida.
Akrabalar bakici için destek oldu.Azda birikmişi vardı.Para işleri hep bendeydi.Bakıcılarla uğraşmak o kadar zor ki.Önden para isteyip duruyorlar.Kardeşim herkese tüm yükün onda olduğunu,onun koştuğunu anlatıyor.5 6 ay önce yattığında gene aynı şeyi yapti.Bende araba yok.Kız kardeşimde var.Hayatta otobüse dolmuşa binmez.Tag çağırır.Defalarca kez sabahın 5 inde hastahaneye gittim.Doktorla konuşmak için.6 7 gibi vizite geliyorlar.Vekalet avukat için kaç kez gittim.Evrakları için gittim.Bakıcilari ben buldum.Ben iletişimde kaldım.Kız kardeşim sadece bazasıni bakıcı evine taşimakla uğraştı,birkezde evrak almaya hastahaneye gitti.Onun harici sadece iki kez noter için hastahaneye gittim.Hastahane randevulari,e devlet işleri falan hep bende.Babam şuan yürüyemiyor.Sağ eli de sakat kaldı.Onun arabası oldugu için hastahaneye ya da bakıcıya benden çok gidiyor.Bana bakıcı evi otobüsle 2 saat.2 vesait.O babama abur cubur daha çok almıştır.Bunlari koşmaktan sayıyor.Bende bez,yiyecek içecek cok aldim.Ama tüm akrabalara kendisinin koştuğunu anlatıyor.
Dün telefonda konuşurken ben artik babamın akıllanmadı gerektiğini söyledim.O da yapacak bisey yok bakcaz,aynı şey başımıza gelebilir dedi.Bende babamın artik bilerek yaptığını söyledim.Bana en çok kendisinin koştuğunu söyledi.Telefonda kavga ettik.Ben o kadar sinirlendim ki.Dün akşam babamın herşeyini götürdüm annemin evine biraktim.Madem ben bişey yapmıyorum kendin ugraş bakıcıyla falan dedim.Tüm parayi da verdim.
Benim yaptıklarımı koşmaktan saymiyor.Ona göre ben bişey yapmıyorum.Evliyim,aracım yok,haftada 3gun dershaneye derse gidiyorum.Özel derslerim var.Tezli yüksek lisans yapiyorum.Kpss çalışmaya çalışıyorum.Ve benim 2 güne bir babamın yanina gitmemi bekliyor.
Şunu da anlatayım.Bakicinin evine babamın eşyaları gidecekti.Kazak falan.Sevgilisiyle akşam bize geldiler.Eşyalari bakiciya götüreceğiz sanıyorum.Babamin evine gittik.Ve 3 ümüz 5 10 dk gidecek kıyafetleri katladık ayarladik.Beni eve bıraktılar.Bende sanıyorum ki eşyaları götüreceğiz.Yani sırf bende gideyim illaki diye gelip aldılar.
Elimi ayağımı herşeyden çektim.Bana ve eşime kurduğu cümle.5 10 seneye herkes anlayacakmiş.Biz babama bakmiyormuşuz.Bizde ele düşecekmişiz.Düşunuyorum da ben elimden geleni yaptım.Ve babamın bende zerre hakkı yokken yaptim.O kadar doldum ki
Amaaan hayırlı baba olmayana hayırlı evlat olmak size mi düştü

El umrumda degil.Benim derdim yürüsün bize iyice muhtaç olmamasıydı.Yuruyunce köye mi gidecek ne yapacak artik
Bakıcı parasına , sizden sonra yaşadığı her sürece hakimsiniz lütfen kendinize dürüst olun, isterse gelsin kapınızda yatsın,ele güne muhtaç olsun size ne???

Af buyurun babanızdır ama sizinki gibi bir babaya bile bakan bulunuyorsa size haydi haydi bulunur, kardeşinize aynen böyle söyleyin.

Yürüyüp yürümemesini de dert etmeyin, size dert olmasın da kime olursa olsun.
İyice üzerime kalmasın diye uğraşıyoruz.Bakılmayı hiç hak etmiyor.O da farkında zaten

Su adam için kendini uzmene değer mi? Size ve annene yapmadığı kalmamış. Kardeşlerin çok biliyorsa baksınlar sen kendi hayatına bak. Burada normal bir baba yok.
Değişeceğine inanmıyorum zaten.Hep bir dahakine ben yokum diyorum.Kardeşimde bakmak zorundayız yapacak birşey yok,aynı durumda sende olabilirsin diyor.Burdan kavga başladı zaten

😱 böyle bir detay da mı var? Kız-Erkek evlat ayrımı yapıp aç bırakan babaya bırakın bakmak için uğraşmayı, yüzünü bile görmek istemem, konu başlığına “yaranamadım” yazmış konu sahibi, böyle babaya, babasının maddi manevi desteğini alırken ablasının aç bırakılmasına gıkını çıkarmayan kardeşe yaranmak için tırnağımı bile oynatmam.
Herkes ektiğini biçsin der yoluma devam ederim şahsen.
Ben evlenirken bana tek iğne almadi.Ortalarda yoktu.Annemi aldatmakla meşguldu.Aç bırakmadı ama tam da bakmadı.Her sabah kahvaltıda sana yag ekmek yerdik.Pazar dağılırken sebze meyve toplardık.Beni hep okuldan almakla tehdit ederdi.Çünkü okumayı çok istiyordum.Bunu biliyordu.Kardeşim bizden daha rahat büyüdü.Biz daha çok eziyet çektik.Annem kiz kardeşime hamileyken başka adamın evli karısını kaçırdı.Annemi çok döverdi.Eve hep sarhoş gelirdi.Evde hiç huzur olmazdı.Kendi annesi bile bizde kalmak istemezdi.Biz bunlari yaşarken bize el uzatmayan akrabalarım şimdi ise ben evime almıyorum diye laf yapıyor.Biz 5 kişilik aileydik.Ama hic sofraya mutlu oturmadık.Neymiş evinde yalnız tek yaşadığı için içiyormuş.5 kişiykende içiyordu.Artik gerisi onun sorunu.İster düzelsin ister düzelmesin.Ama bir dahaki vukuatında kız kardeşimi yalnız bırakacağım.Bakalim tek nasil yapıyorsa yapsın.Zaten bize muhtaç kalmasını ben ilahi adalete bagliyorum

Daha önceki açtığın konulardada söylendi yapma dendi bakma dendi yaranamazsin dendi inat ettin koşturdun yaptin ettin, 2 arabayla birakinca senin yaptıkların çöp oldu hakkettinmi evet sende yapmayacaktin, ozman senden iyisi olmazdi
Zaten bıraktım tüm eşyalarını artik diğer kızı ilgilensin

Değişeceğine inanmıyorum zaten.Hep bir dahakine ben yokum diyorum.Kardeşimde bakmak zorundayız yapacak birşey yok,aynı durumda sende olabilirsin diyor.Burdan kavga başladı zaten

Ya bu adam yaptiklarindan sonra değişse ne olur? Yasattiklarini unutabilir misin? Kardeşlerin bakmak zorundayız diyorsa onlar baksınlar. Annene bunları yaşatan adama bakmak annene ihanettir. Kardeşlerin çok biliyorsa onlarla da irtibatı kes kendi sağlığın için.

Yariştiran ben değilim o.Ben 1 kişiye şunu bunu yaptim demedim.Benim neler yaptığımı anlamanız için söyledim.Yedi sülaleye anlatan o.Ben değilim.Artik böyle deyince bende söyledim yaptıklarımı
Siz akıllanmazsınız. Çekin bu çileyi bizene.

Benim için babalık hakkı diye bir şeyin olması için babanın baba gibi davranmış olması gerekiyor.

Sizinki öyle biri değil.

Bu kadar özen göstermeye gerek yok.

Ne hali varsa görsün.

Sürünerek ölebilir.
Çocuğun anne üzerinde hakkı yoktur ama baba üzerinde vardır . Bu adam ne yapmış babalık olarak? Hiçbirşey, üstüne de eziyet . Hala babam da babam diyor. Ara devleti bir yere yerleştirsinler. Kes ilgini kurtul. Ama yok konu sahibi her konusunda olduğu gibi , bu konuda da anca konuyu açar. Kimseyi dinlemez bildiğini okur. Uzun yıllardır böyle bu üye. O yüzden zerre üzülmedim kendisine.

Ben evlenirken bana tek iğne almadi.Ortalarda yoktu.Annemi aldatmakla meşguldu.Aç bırakmadı ama tam da bakmadı.Her sabah kahvaltıda sana yag ekmek yerdik.Pazar dağılırken sebze meyve toplardık.Beni hep okuldan almakla tehdit ederdi.Çünkü okumayı çok istiyordum.Bunu biliyordu.Kardeşim bizden daha rahat büyüdü.Biz daha çok eziyet çektik.Annem kiz kardeşime hamileyken başka adamın evli karısını kaçırdı.Annemi çok döverdi.Eve hep sarhoş gelirdi.Evde hiç huzur olmazdı.Kendi annesi bile bizde kalmak istemezdi.Biz bunlari yaşarken bize el uzatmayan akrabalarım şimdi ise ben evime almıyorum diye laf yapıyor.Biz 5 kişilik aileydik.Ama hic sofraya mutlu oturmadık.Neymiş evinde yalnız tek yaşadığı için içiyormuş.5 kişiykende içiyordu.Artik gerisi onun sorunu.İster düzelsin ister düzelmesin.Ama bir dahaki vukuatında kız kardeşimi yalnız bırakacağım.Bakalim tek nasil yapıyorsa yapsın.Zaten bize muhtaç kalmasını ben ilahi adalete bagliyorum
Madem bu kadar berbat kendi ailen vardı, seni gelin alan kayınvalidene kayınbabana yıllarca kötü davranan sen değil misin? Adamların arabalarına kadar göz diktin. Kadın seni sevdi misafir etmek istedi hep, konu açtın onlarca kadın hakkında. Nik de değiştirsen tanıyoruz seni. Eşine üzülüyorum sadece. En son da kaynınla onun sevgilisine kafayı takmıştın. Önce kendi ailene bi bak huuuuu. Yeter artık.

Kardesiniz de cok fayda saglamis bunu yok sayamayiz ve sinirlenmis bu gecici bir surec ve bir sure sonra rayina oturacak bir o sinirlenecek bir siz. Bu adama bakilir mi bakilmaz allah rizasi icin yapiyorsunuz ama bu surecte birbirinizi kirmayin. Ben bakmiyorum diyip cekilmemelisiniz digerine yazik. Ben diger arkadaslara katilmiyorum birak yapma kim yapacak diger kardes/ler yazik yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X