• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar tekrar fikirlerinize ihtiyacım var.

Evet aynen oyle, cidden yaşlı degil yani gunumuzde 61 yaş ne ki? Annem şu an 72 yaşında. Evini de temizler yemegini de yapar pastasini da yapar boregini de yapar. Evet bacagi agrir kolu agrir ama naz yapmaz. Rahata alıştırmışsınız bi defa, tabiki yardim edeceksiniz ama evi siz cekip cevirmek zorunda degilsiniz. Hayatiniza güzel yon verecek bi çözüm üretin, kullandırmayın insanlara kendinizi. bu abiniz de olsa anneniz de olsa geçerli
Bu yazdıklarınızın hepsini ben yapıyorum bu evde ,evden adımını atmaz dışarı ,sürekli naz yapar .İşte hayatıma güzel yön verecek şey aparta çıkmakla başlayacak.Ben çok kullandırdım işte .Seneye ben yokken istedikleri kadar misafircilik oynasınlar annem bugün kavgada söylediklerine pişman olsun .Diyor ki bide( küçük abime) zorla oğlanı götürdü yaa homurdandı homurdandı zorla götürdü ne zararı var sana kendi halinde internete bakıyor diyor.Ben de benim alanıma senin torunların müdahale edemez dedim. Bütün bina duymuştur kavgamızı rezil oldum.Sana sorulmayacak bu eve kimin gelip gelmeyeceği diyor.

Artık anneme şu serçe parmağım kadar bile yardımım olmasın yaa . Ben ne kadar fedakarlık yaptıysam annem bana o kadar değer vermedi ,beni köle sandı. Hakkımı savunmadı bana ayrı oda yapabilirdi hem salon hem oturma odası yapacağına. Neden hep ben ilgileniyorum ,oğulları hiç bir işini halletmiyor ,beni hizmetçilik etsin diye doğurmuş anladım.Seneye de ilk tercihte gidip bir daha gelmek istemiyorum. Yaa yolda bile en basit o marketten alınanları taşıyorum tek başıma yoldakiler beni süzüyor ,elimdeki poşetlere bakıyorlar.Diyorlardır hiç mi yardım edecek birileri yok.
Olsun. Sen Allah rızası için yine edersin. İnşallah eline bir mesleğini al da... Feraha çıkınca bol gönüllü oluşum devreye girer yinw Senacım

Back