Daha önce konu açmıştım.Babam bize çok eziyet etti.O kadar fakirlik çektik ki.Sokaktan çöp toplatır içki içerdi.Para vermez.Hep bağırır kızardı bize.Özet geçeceğim.3 kardeşiz.2 kız 1 erkek.Sadece kız kardeşim bekar.Annemle yaşıyor.Babamla annem 6 yıldır ayrı.Babam annemi aldatıp o kadinla evlendi.Yeni ayrıldılar.Annemden ayrıldıktan sonra başına gelmeyen kalmadı.Gözünün birini kaybetti.Ama kaybetme sebebi akılsızlığı.Saçmasapan insanlarla takıldığı için oldu.Alkollü,ehliyeti yokken,diğer gözüde az görüyor.Binme dediğimiz halde motora bindi.Ve feci şekilde araba çarptı.Buralari geçiyorum.3 aydır onunla uğraşıyoruz. Normal kaza olsa laf yapmayacağım zaten.2 buçuk ay hastahanede kaldı.Şuan bakicida.
Akrabalar bakici için destek oldu.Azda birikmişi vardı.Para işleri hep bendeydi.Bakıcılarla uğraşmak o kadar zor ki.Önden para isteyip duruyorlar.Kardeşim herkese tüm yükün onda olduğunu,onun koştuğunu anlatıyor.5 6 ay önce yattığında gene aynı şeyi yapti.Bende araba yok.Kız kardeşimde var.Hayatta otobüse dolmuşa binmez.Tag çağırır.Defalarca kez sabahın 5 inde hastahaneye gittim.Doktorla konuşmak için.6 7 gibi vizite geliyorlar.Vekalet avukat için kaç kez gittim.Evrakları için gittim.Bakıcilari ben buldum.Ben iletişimde kaldım.Kız kardeşim sadece bazasıni bakıcı evine taşimakla uğraştı,birkezde evrak almaya hastahaneye gitti.Onun harici sadece iki kez noter için hastahaneye gittim.Hastahane randevulari,e devlet işleri falan hep bende.Babam şuan yürüyemiyor.Sağ eli de sakat kaldı.Onun arabası oldugu için hastahaneye ya da bakıcıya benden çok gidiyor.Bana bakıcı evi otobüsle 2 saat.2 vesait.O babama abur cubur daha çok almıştır.Bunlari koşmaktan sayıyor.Bende bez,yiyecek içecek cok aldim.Ama tüm akrabalara kendisinin koştuğunu anlatıyor.
Dün telefonda konuşurken ben artik babamın akıllanmadı gerektiğini söyledim.O da yapacak bisey yok bakcaz,aynı şey başımıza gelebilir dedi.Bende babamın artik bilerek yaptığını söyledim.Bana en çok kendisinin koştuğunu söyledi.Telefonda kavga ettik.Ben o kadar sinirlendim ki.Dün akşam babamın herşeyini götürdüm annemin evine biraktim.Madem ben bişey yapmıyorum kendin ugraş bakıcıyla falan dedim.Tüm parayi da verdim.
Benim yaptıklarımı koşmaktan saymiyor.Ona göre ben bişey yapmıyorum.Evliyim,aracım yok,haftada 3gun dershaneye derse gidiyorum.Özel derslerim var.Tezli yüksek lisans yapiyorum.Kpss çalışmaya çalışıyorum.Ve benim 2 güne bir babamın yanina gitmemi bekliyor.
Şunu da anlatayım.Bakicinin evine babamın eşyaları gidecekti.Kazak falan.Sevgilisiyle akşam bize geldiler.Eşyalari bakiciya götüreceğiz sanıyorum.Babamin evine gittik.Ve 3 ümüz 5 10 dk gidecek kıyafetleri katladık ayarladik.Beni eve bıraktılar.Bende sanıyorum ki eşyaları götüreceğiz.Yani sırf bende gideyim illaki diye gelip aldılar.
Elimi ayağımı herşeyden çektim.Bana ve eşime kurduğu cümle.5 10 seneye herkes anlayacakmiş.Biz babama bakmiyormuşuz.Bizde ele düşecekmişiz.Düşunuyorum da ben elimden geleni yaptım.Ve babamın bende zerre hakkı yokken yaptim.O kadar doldum ki