Yaramaz'ın fotoğrafları:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben senin bu yaramazı nasıl kaçırmışımyaaaa.....
Burda hiç yaramaz gibi durmuyo hani..tam asil bi hanım gibi duruşu...
Bu kızın yavruları filan varmı yoksa kısırlaştırdınızmı?

Benimde vardı 2 yıl önce şirine diye bi kızım....2 yaşına yaklaşırken çok bağırıyo evde diye kısırlaştırdık...ama ne yazıkki ertesi gün iç kanamadan kaybettik onu.....mafoldumben
Şimdi artık evde bakmaya tövbe ettim..çünkü ölümü çok etkiledi beni..hala resimlerine bakamıyorum...senağlamasokaktakilerle gideriyorum bende sevgimi.....mahallemizin kedilerine bakıyorum artık....

Rabbim senin kızına uzun ömürler versin renkdaşım....benim için öp öp onu...
kaydirigubbakcemile3

Kısırlaştırdık kızımı renkdaşım..Sizin doktor nasıl bi operasyon yapmış öyle çok üzüldüm ya..Ben çok kedi kısırlaştırdım bahçemdekilerde dahil hiç böyle bi şey gelmedi başıma..Allah korusun inşallah gelmez de..

Aman da aman nazlı ve titiz kızımız bu muymuş bakayım... Şeniz Al öptüm git yalan şimdi hade bakalım oturmak yok öle....kaydirigubbakcemile3 Çok tatlıymış canım kızın ya benim yerime o dobiş göbeğini kaşıyıver... :asigim:

Yalanmaya başladı bile ablasıkaydirigubbakcemile3Göbişinide kaşıdım bi de öptüm senin içinŞeniz

Teşekkür ederim prensesimin güzel tatlı annesiŞeniz

Yerim ben bu titiz kızı yavrum yaa çok tatlı.... Maşallah... Yeni fotoğraflar bekliyoruz sonra.....

Tamam en kısa zamanda çekip koycam resimlerini zaten daha da kilo aldıakannehir

yaramaz temislik yapioo yalabik oluyo benim kizda sabahlari temislik yapar yalabik olur:)

Bizimki bi acayip titiz bi görsen ablası kar gibi:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…