Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay allah bagıslasın kızını ya allahım ayırmasın ben kedileri çoks eviyorum benimde vardı oğlusum orjinal tekirdi okadar yakısıklıydıki ama dr um yasak koyduğundan evden uzaklastırdık simdi asla dokunmam yasak kus kedi balık kedi köpek vs vs.... bütün hepsine ..okadar özlüyorumki oğlumu ama dokunduğum an ölümlük bi hasta olaak hastaneye yatırıyolar. ay ne zaman böle bi resim görsem yüreğim sızlıyo allah sizin yanınızda yaşlandırsın kızınızı .eger sağlık sorununuz yoksa asla bırakmayın . sevgilerimi yoluyorum kızınıza kokulu kokulu öpün benim için
Ben bu sıpayı yirim yirim yirim opuyorumnanaktan
Nevbahar benim ben tanıdınmı öğrencinsırnaşık şey
Tabi ki hocam poz poz gösteririm sana
Hele bir gösterme zedelerim valla:mymeka:-tatlicadiarzu-
ellerimi yıkayı geldim Yaramaz onu yememe izin verir mi acaba? cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
:mymeka: öğrenciler haraca kesilir mi, mesleğimizin adını kötüye çıkaracaksın :roflol:
Ama haraç foto olduğuna göre kes nevkafam kes :jeyyar:
Evet yufkam kızma ya:gitme: Haraca bağlamazsam foto koymaz sağlama alalım işimizi:lepipuyorumnanaktan
ellerimi yıkayı geldim Yaramaz onu yememe izin verir mi acaba? cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
Tabi afiyet olsunkaydirigubbakcemile3