• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın doğuma giriyorum ama çok kötüyüm

İyi geceler,
Doktorum normal doğum zor görünüyor dediği için yarın sezaryan ile doğum yapacağım kısmetse. Bana yardımcı olmak için annem babam ve kızkardeşim şehir dışından geldiler. Ancak yolda durup mola yerinde yemek yedikleri için eşim inanılmaz kızdı ve beni de ailem karşı ezik olmak ve bir tavır koyamamakla suçluyor.
Şöyle ki eşim covid konusunda inanılmaz hassas. Çevremizde olmayan bi biz kaldık diyebilirim. İşte ben yarın doğuma girecekken, ailemin bunu yapmış olmasını saygısızlık olarak addediyor ve onlarla aynı odada bile oturmuyor şu anda. Tamamen haklı bu konuda ona katılıyorum çünkü kendi ailesine karşı da böyle. Geçen gün kızkardeşine gitmedik mesela bi misafiri gelmiş bizden önce diye. Ona hak verdiğimi söyledim ve üzerine gitmedim zaten bu konuda.
Kızkardeşim açık alanda yemek yedik kalabalıktan uzaktık dedi bana ama kocamla muhatap olmak istemiyor. Eşim zaten ailemin ona soğuk davrandığını ve artık bu son olayda ailem kendisine saygı duymadığı için kendisinin de onlara saygı gostermek zorunda olmadığını(ailem ona hiç önceden bir saygısızlık terbiyesizlik yapmadı bu arada sadece annem biraz tezcanlıdır ve ailem ve eşim,hatta ben, zaten çok sohbet edilecek sen sakrak ortamlarda olamıyoruz hep ister istemez çünkü arada yetiştirme ve kültür farkı var ister istemez.)
Ve ben üzülüp ağladıkça ağla ağla kime sökecek bu gözyaşların anca bana yaparsın ailene tek söz etme sen daha diyor. (kızkardeşime keşke yapmasaydınız hassasiyetleri biliyorsun vs diye çıkıştım bu arada)
Lafın özü yarın doğuracagım ama boşanma planları yapıyorum.
Yesinler yani ne var bunda yarın doğuma gidecek kadina yapılır mı bu yaa anlayışsız bir adam

Sizi ailenize karşı doldurması ailenize karşı düşüncesiz tavırlar sergilemesi anormali geldi eşiniz e yani yol boyunca aç mi kalsalarmis yani cevap vermediniz mi birde hak veriyorsunuz aileniz sizin icin geliyor anladığım kadarıyla değer vermesi gerekirken saygısızca davranış göstermiş eşiniz..

Kizim artik yanimda:) tesekkurler iyi dilekler icin. Esime de sabah ben cocuk dogsun az ayaklansin bosanmak istiyorum senden dedim. Nasil bir 180 derece donulur onu yasiyorum su an. Bakalim zaman ne gosterecek. Kuzum su anda sut istiyor sansima kolostrum geldi biraz o azcik doyurdu:)
Boşuna dinsizin hakkından imansız gelir dememişler 🤣 naçizane tavsiyem bu adamla evli kalsanız bile asla ve asla yüz vermeyin. Sizden ve ailenizden yüz bulmuş edepsizlik yapıyor.

Yani sadece direkt arabayla geliniyor sonucta bi yerde durmadan gelinebilirdi. Kardesim de biliyor takintisini o konuda hakli dedim.
Kocanızın dolduruşuna geliyorsunuz farkında mısınız?
Kocanız paranoyaklık derecesine geldi diye insanlar onca yolu aç bilaç mı gelsin?
Yemek yemeseler dahil 3-4 saat ara verip bir yerde bir kahve içip kendilerine gelmeleri gerekiyor. Şuanda evde tek suçlu var o milletin yediği yemeğe karışıp triplenen kocanız

Kizim artik yanimda:) tesekkurler iyi dilekler icin. Esime de sabah ben cocuk dogsun az ayaklansin bosanmak istiyorum senden dedim. Nasil bir 180 derece donulur onu yasiyorum su an. Bakalim zaman ne gosterecek. Kuzum su anda sut istiyor sansima kolostrum geldi biraz o azcik doyurdu:)
Ailenizden de ozür dilettirin. Asiri ayip etmis insanlara

Sağlıkla büyüsün yavrunuz inşallah. Harikasınız 🍀❤️❤️

Boşanma lafını duyunca öyle oluyorlar zaten 🤷🏻‍♀️ özür dilesin ailenizden yaptığı saygısızlıktan dolayı.

Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün bebeğinizi🧿🧿🧿
Eşinize de çok iyi yapmışsınız ağzınıza sağlık😍

Şu yazıya öyle sevindim ki anlatamam, lütfen tavrınızdan geri adım atmayın, hiç koşulsuz tefaviyi kabul etsin yoksa siz kararınızı uygulayın. Bebeğinizi Bu şekilde büyütmeyin. Her şey gönlünüzce olsun inşallah. Bebeğinizin midesi çay kaşığı kadar zaten doyacaktır o sütle, içiniz rahat olsun

Ayy maaşallah nazar değmesin hemen iliştireyim 🧿 kız çocuğu çook başka bir şey zamanla anlayacaksınız ♥️ Eşinize biraz eziyet edin çocuğun sorumluluğuna ortak olsun altını değiştirsin gazını çıkartsın falan falan siz de keyfinize bakın 😅

Allah yavrunuzu anali babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin 🥰
Bosanma muhabbetini de konuşup tadinizi kaçırmayın. Bu güzel günleri güzel geçirin. Eşiniz de hatasını anlayacaktır. Muhtemelen sizi düşünmüştür. Herkes bir değil. Her güzelin bir huyu var. Pandemi ayarları bozdu. Düzelir yakında merak etme 😊

Eşinizin panik atak,ankisiyete saglık sorunlarından bahsetmiştiniz asıl şimdi tedavi olmazsan boşanıcam demelisiniz.
Çünkü şuan kısa süre için degişmiş gibi yapacak

İyi geceler,
Doktorum normal doğum zor görünüyor dediği için yarın sezaryan ile doğum yapacağım kısmetse. Bana yardımcı olmak için annem babam ve kızkardeşim şehir dışından geldiler. Ancak yolda durup mola yerinde yemek yedikleri için eşim inanılmaz kızdı ve beni de ailem karşı ezik olmak ve bir tavır koyamamakla suçluyor.
Şöyle ki eşim covid konusunda inanılmaz hassas. Çevremizde olmayan bi biz kaldık diyebilirim. İşte ben yarın doğuma girecekken, ailemin bunu yapmış olmasını saygısızlık olarak addediyor ve onlarla aynı odada bile oturmuyor şu anda. Tamamen haklı bu konuda ona katılıyorum çünkü kendi ailesine karşı da böyle. Geçen gün kızkardeşine gitmedik mesela bi misafiri gelmiş bizden önce diye. Ona hak verdiğimi söyledim ve üzerine gitmedim zaten bu konuda.
Kızkardeşim açık alanda yemek yedik kalabalıktan uzaktık dedi bana ama kocamla muhatap olmak istemiyor. Eşim zaten ailemin ona soğuk davrandığını ve artık bu son olayda ailem kendisine saygı duymadığı için kendisinin de onlara saygı gostermek zorunda olmadığını(ailem ona hiç önceden bir saygısızlık terbiyesizlik yapmadı bu arada sadece annem biraz tezcanlıdır ve ailem ve eşim,hatta ben, zaten çok sohbet edilecek sen sakrak ortamlarda olamıyoruz hep ister istemez çünkü arada yetiştirme ve kültür farkı var ister istemez.)
Ve ben üzülüp ağladıkça ağla ağla kime sökecek bu gözyaşların anca bana yaparsın ailene tek söz etme sen daha diyor. (kızkardeşime keşke yapmasaydınız hassasiyetleri biliyorsun vs diye çıkıştım bu arada)
Lafın özü yarın doğuracagım ama boşanma planları yapıyorum.
canım insnlar acıkabiilir biliyorsun, bunu abartacak ne yaşadınız?
hepimiz önlemizi alıp açık alanda yemek yiyoruz yani gidip yerleri mi öpmüş bu insnalar ne var bunda ?
ayrıca nedne karddeşine çıkışıyorsun yazık sana yardıma geliyorlar asıl sen yemek hazırlama diye dışarıdan yiyip gelmişler.
sağlıcakla gelsin bebeğiniz :)

İyi demişsiniz adamlara iyilik yaramaz

Bebek olduktan sonra huzursuzluk diner eşin doğum stresine girmiş

Eşiniz bu kadar takıntılı biriyse ailenizi çağırmak yerine oturup size ve doğacak çocuğunuza kendisi baksaydi o zaman. Hem onca yoldan gelsin insanlar hem de beyefendi aynj odada oturmaya bile tenezzül etmesin. Çok özür dilerim ama büyük terbiyesizlik.. onca saat oruç tutup mu gelseydiler yani. Ayrica eşiniz hiç insan içine karismiyor mu hiç dışarda yemek yemiyor mu şuan. Tamam bi dönem hepimiz çok büyük önlemler aldık ama aşılar vs ciktiktan sonra artık herkes daha relax yani.

Ya millet dışarı çıkmadan kapıyo bu hastalıktan korkmakla kapmamanın hiç bi bağlantısı yok öyle olsa ben geçen sene covid oldum evden çıkmamıştım ama insanlarla birebir iletişim halinde olan eşime bulaşmadı bile o negatif ben pozitiftim. Hadi herşeyi geçtim nolursa olsun aileye saygı çok önemli daha gelişimini tamamlayamamış demekki
Çok katiliyorum size. Bu salgin ilk çıktığında eşim dahil tüm ailem işini birak diye yiyip bitirdiler beni (özel sektörde çalışıyorum) ama şaka gibi ki ben hariç tüm ailem kaptı hastalığı. Ve çok şükür hala olmadım ben

Back