- 7 Aralık 2015
- 977
- 1.127
-
- Konu Sahibi kirmizibalikgolde
ya beni şuan en iyi sen anlıyorsundurOkuyunca inanılmaz güldüm çünkü aynısını yaptım. Ben de kirpik severim işte nasıl uzatırım kessem saç gibi uzar mi dedim güldüm yengem de sakın kesme çok uzar kaşlarına değer dedi benim de ampul yandi kafamda gittim kestim. Uzamadı. Uzamadığını farkedince 6 ay kadar çam terebertini ve badem yağı sürdüm. Eski boyutuna gelmedi ama ilk kestiğimden uzun oldu çok şükür.
1 ayı geçmedi hiç bir kullandığım yağ vazelin vsBenimkiler kisa ve sari badem yagi uzatmisti kullandigim surecte birakinca bi sure sonra normal halime donuyor ama etkisi vardi duzenli kullandiniz mi?
Elinin altına koy misal komodinin üzerine banyoya.galiba istikrarlı olmadığım için işe yaramadı. uzun süreli deneyeceğim
1 ayı geçmedi hiç bir kullandığım yağ vazelin vs
mıknatıslıları araştırıyorum şimdi en azından daha az uğraştırır
TAM BİR BENSİN ŞUAN <3o hatayi ben de yaptim. universiteye gidiyordum, 18-19 yasinda filandim herhalde. evet kirpiklerim uzadi ama asla ilk boyuna gelmedi. kirpiklerimi kesmeden once rimel surup hemen disariya ciktigimda gunes gozlugumun cami lekelenirdi. yillardir oyle bir sey olmuyor. yag onerilmis ama bazilarinda yag bezesi yapabiliyor. serumlari da hic denemedim.
Bir ürün kullanırken uzatıp bırakınca nasıl eski haline getiriyor pek anlayamıyorum ya. bir kaç ürün için daha öyle dedilerLilash diye bir serum var yurtdışından siparişi mümkün kesin etkili ama bırakınca yine eski haline dönüyor fakat kullanırken efsane İpek kirpik mi diye soruyordu bana herkes
Düşen,makyaj yaparken dökülen kirpiklerimizin bile yenisi çıkıyorken yıllar evvel kestiğiniz kirpiğin uzamaması çok saçma yanlış anlamayın da.Bence kirpiklerinizzin yapısı kısa siz kesitiğiniz yüzünden olduğunu düşünüyorsunuz.Bence alakası yok.
Sakın aman diyeyim. Olan 3 5 kirpiğini de yolarsın. Çıkarması çok zor. Sebile ölmez youtube de incelemesini yaptı.yağları denedim . mıknatıslılıları araştırıyorum şimdide . yağları ne kadar kullandınız acaba ben mi işe yarammıyor diye erken bırakıyorum kullanmayı?
uzamaya hint yağı etkilidir. ama gözünüz hep bulanık görür benden demesidökülüyor çıkıyor tabiki yenizi ama eskisi gibi uzamadı. gürlüğü değişkenlik gösteriyo dönem dönem o sıkıntı değil zaten
benimkilerde zaman zaman tabi ki dökülüp yenisi çıkıyor. fakat kestikten sonra eski boyuna kadar uzamadı bir dahaBen de boyle dusundum.
Kirpiklerini kesip uzamayan duymadim hic zira.
Ki o kirpik uzamasa dahi dokulup yenisi ciksa yine normal boyutta cikacak.
benimkilerde zaman zaman tabi ki dökülüp yenisi çıkıyor. fakat kestikten sonra eski boyuna kadar uzamadı bir daha
2-3 ayDENEYECEĞİMM <3
benimkilerde zaman zaman tabi ki dökülüp yenisi çıkıyor. fakat kestikten sonra eski boyuna kadar uzamadı bir daha