- 7 Aralık 2015
- 977
- 1.127
-
- Konu Sahibi kirmizibalikgolde
Gayet mantığımı kullanabileceğim bir yaştaymışım ama tenezzül edip kullanmamışımHer yaptım oldu diyene inanmayın lütfen. Benim de aklıma ipek kirpikten fazlası gelmedi malesef.
gelmedi malesef. 6 7 kat maskara sürüp anca insani bir boyuta geliyor. o da topaklanıp kalıp gibi kalıyor.Nasıl yani yıllar önce kestigin kirpik dökülüp yerine yenisi gelmedi mi? Köklerini mi kuruttun sanki sadece ucundan kesmissin. Bir tek benim kirpiklerim mi yenileniyor acayip miyim ya?
eczanelerde satılan bir ürün mü ?Kaş kirpik serumu kullan ama bitkisel olanından yaklasık 40kusur fıyatı ama suprr sonuc gosterıyor
hiç böyle bir şey yapmadım. buna rağmen kirpiğim hem kısa hem seyrek. alt tarafta kirpiğim neredeyse yok. hiçte eksiklik hissetmiyorum. beni beğenen böyle beğensin. beğenmeyenin de paşa gönlü bilir neticede ben kendime bayılıyorum =)kızlar,
yıllar önce öyle bir salaklık yaptım ki..
Lisedeyken bir arkadaşımın lafına inanıp kirpiklerimi kestim. ben kestim uzadı çok güzeller şimdi deyip (ki gerçekten güzeldi) . ben de inandım ve kestim. Sonuç bir daha uzamadı.... bir gram bile uzamadı.
denemediğim maskara kalmadı.Takma kirpik taksam , her gün işe giderken düğüne gidiyormuş gibi gözüküyorum. İpek kirpik yaptırdım olanı da azalttı. badem yağı vs bişeyler sürüyorum ama bana mısın demiyor.
Güzel güzel makyaj yapıyorum aynaya bakıyorum kirpik minicik ne bi uzunluğu ne bi hacim hiç birşey yok. benim yaptığım aptallığı yapıp bundan kurtulan var mı ?
Düşen,makyaj yaparken dökülen kirpiklerimizin bile yenisi çıkıyorken yıllar evvel kestiğiniz kirpiğin uzamaması çok saçma yanlış anlamayın da.Bence kirpiklerinizzin yapısı kısa siz kesitiğiniz yüzünden olduğunu düşünüyorsunuz.Bence alakası yok.
yemin ederim bu özgüvenden istiyorumhiç böyle bir şey yapmadım. buna rağmen kirpiğim hem kısa hem seyrek. alt tarafta kirpiğim neredeyse yok. hiçte eksiklik hissetmiyorum. beni beğenen böyle beğensin. beğenmeyenin de paşa gönlü bilir neticede ben kendime bayılıyorum =)
Olur öyle hepimiz birşeylere inanıp yapıyoruz ama sizinkinin dönüşü sıkıntılı olduğu için problem olmuş. Bi doktora falan göründünüzmü normalde uzaması yada çıkması gereken kirpik neden çıkmaz kiGayet mantığımı kullanabileceğim bir yaştaymışım ama tenezzül edip kullanmamışım
ben arada kesiyorum tekrar daha gür ve kalın uzuyo nasıl uzamaz hayret ettim yapısı öyledir belki??kızlar,
Lisedeyken bir arkadaşımın lafına inanıp kirpiklerimi kestim. ben kestim uzadı çok güzeller şimdi deyip (ki gerçekten güzeldi) . ben de inandım ve kestim. Sonuç bir daha uzamadı.... bir gram bile uzamadı.
denemediğim maskara kalmadı.Takma kirpik taksam , her gün işe giderken düğüne gidiyormuş gibi gözüküyorum. İpek kirpik yaptırdım olanı da azalttı. badem yağı vs bişeyler sürüyorum ama bana mısın demiyor.
Güzel güzel makyaj yapıyorum aynaya bakıyorum kirpik minicik ne bi uzunluğu ne bi hacim hiç birşey yok. benim yaptığım aptallığı yapıp bundan kurtulan var mı ?
ben arada kesiyorum tekrar daha gür ve kalın uzuyo nasıl uzamaz hayret ettim yapısı öyledir belki??
buraya yazayım dedim önce . tekli minik kirpiklrden aralara atıyordum ama artık çok sıkılmaya başladımOlur öyle hepimiz birşeylere inanıp yapıyoruz ama sizinkinin dönüşü sıkıntılı olduğu için problem olmuş. Bi doktora falan göründünüzmü normalde uzaması yada çıkması gereken kirpik neden çıkmaz ki
kirpiklere vazelin sürüp uzattığını iddia edenler var.kızlar,