yaptığım hatalardan herkesin işine yarayabilecek dersler çıkardım

bana geçen hafta dank etti aslında sevmediği, hissetmediği. düşünebiliyor musun? hayır kendimi sorguluyorum hatayı kendimde arıyorum. geçen hafta ben buna buluşalım özledim artık seni dedim. bana böyle şeyler söyleme kendimi kötü hissediyorum dedi. neden? dedim bilmiyorum dedi. üstüne gittim ne varsa açık açık söylemesini istedim. aklıma geldi yani seven insan neden özledim denmesini istemez? orda jeton düştü. kendisi söylesin istedim. kem küm etti o zaman kötü hissediyorsan çıkalım birbirimizin hayatından? öyle mi yapalım ne dersin dedim. başladın yine, saçmalama falan dedi. eee gitmemi istemiyorsun ama kalınca insan gibi de davranmıyorsun nedir yani. dün akşam da yazışıyorduk bi ara ses kaydı attım. dinleyemiyorum şu an sonra dinlerim dedi. aradan 5-6 saat falan geçti benim hikayeme bakmış. ben de dinledin mi diye sordum. bu patladı birden bire. hayır dinlemedim, ailemleyim müsait değilim sonra bakıcam dedim sana, zamanım olmamış ki bakmamışım bilmem ne dedi. sonra ben de patladım tartıştık ve pufff. halbuki bana böyle söyleme dediği zaman geçen hafta, sormuşum di mi neden diye. o zaman söylemesi gerekirdi, ben özlemiyorum ben sana o gözle bakmıyorum diye. neden söylemez insan?

Yani şimdi kırıcı olmak istemiyorum ama bana çok saçma geliyor ilişkileri bir matematik problemi gibi ele almak. Bunun bir yolu, ezberi, mutlak şartları yok ki. Benim için tek gerçek var insan ilişkileri ile ilgili. Kendin olmak. Rol yapmadan, hesap kitap işlerine girmeden olduğun gibi davranmak. Bu durumda sonuç olumsuz bile olsa, davranışların hesapsızlığından değil karşındaki kişi ile uyumsuz olmanızdan kaynaklıdır. Demek ki bana göre değilmiş ki olmamış der geçerim.

Bu kaçan kovalanır, gösterip elletmeyene tapılır, nazlanan el üstünde tutulur gibi söylemler manasız o yüzden. Zira istenilen sonuç "evlilik" ise ve sonuç elde edilse bile yine patlayacak o ilişki. Hiç kimse sonsuza dek farklı biri gibi davranamaz. En nihayetinde o ilişki biter. Taraflar birbirinden soğur.

Ben sürekli ilgi görmeyi de ilgi göstermeyi de sevmiyorum. Bu kaçan kovalanır mantığına doğal olarak uyuyorum. Hiç çaba sarf etmeden üstelik. Zira kendime ayırdığım zamanda her daim telefonla meşgul olmaktan, mıç mıç sevgi gösterilerinden "ilk zamanlar" dahi olsa sıkılıyorum. Elbette ilk zamanlar daha heyecanlı, daha aşk dolu geçiyor. Ancak her şeyin fazlası zarar. Benim tercih edeceğim bir durum değil mesela "boğma" seviyesinde ilgi. Şimdi ben aşırı ilgi isteyen sevgiye boğulmak isteyen birini seçmiş olsam yürümez o ilişki. Ya da günde kırk kez arayan biri olsa hayatımda biter eninde sonunda. Bu beni yanlış davranmış, hesap etmeden hareket edip başarısız olmuş biri haline getirmez. Yanlış seçim yapmış olurum o kadar.

Sadece ilişkiler de değil, mevzu insan ise "şöyle davranın, şu yanlış, bu doğru" demek bana mantıklı gelmiyor. İnsan yahu bu, kopya değil ki herkes. Herkeşin ilişkisine gimse garışamaz anadın mı. O bu şekil davranır öteki şu şekil ajsjsjsj.

O hayaller vs taktik olabilir bu arada. Kadına ciddi erkeğim mesajı vermeye çalışıyor olabilir. Erkekler her türlü oyunu yapar yalanı söyler ya. Heriflerin işi kur yapıp tavlamak.

Yedekte tutuyor olabilir mi? Çünkü bir erkek istemese açıkça der artık görüşmeyelim diye. Tabi bunu yedek kulübesiyle işi olmayan erkekler der genelde. Ben kabullendim ama hala onu görmeyi istiyorum biliyor musun? Kendisi sürekli ortamlarda, Instada kız nüfusunu fethediyor üstelik ortamı da var ama hala ben onu sayıklayıp duruyorum. Hem istemiyor hem de yanında dur istiyor.

Söylemez çünkü o bir erkek ve saf kötü çevresinde hep kadınlar olsun hepsi onun için bir seçenek olsun ister.

Sadece yanlış kişi ve bunun da işaretlerini çok kez vermiş.İlla olmuyor demesine gerek yok ki. Olay sadece ilişkinin başında duygulara kapılmadan, hoşuna gitmeyen bir şey varsa kesip atabilmek.
Kafasında biri vardır, seni de hoş buluyordur ama o kadar. İlişki bu şekilde stratejilerle yürüyecekse, bunu böyle yapmalıyım falan dedirtiyorsa o işten bi cacık olmaz. İlişki, sevgi, özen göstermek bunlar karardır. Onun öyle bir çabası, isteği olmamış. Özledim bile diyemiyorsa, bunu sorgulamaya, kızmaya gerek yok ki. Sessizce gidivermek lazım.

ona değil kendime kızıyorum.
ona tepki gösterdiğim kısım ben bu kadar net yaklaşmışken onun kafa karıştıran şeyler yapmış olması.

Formülleştirmeye karşıyım.

Dizlerinin bağı çözülüp karnına ağrılar girmiyorsa, duygular şelale olup gözüm hiç bir şeyi görmüyor moduna girmiyorsam ne gerek var ya? Bi kendimi kaybetmem lazim.

40 kere de olsa ararım. Aramayayim da gizemli olayim cool olayim diye taktik uygulayabildigim kisiye yeterince erimemisim demektir. Çünkü istesem de duramam gerçekten etkilenmişsem.

Taktikle maktikle iliski kovalayacaksak hepimiz görücü usulü tanisip mantık evliliği yapıp geçip gidelim dümdüz.

Butun hepsini okumadiysam da yazinin %75 ini okumusumdur. Bence dogru dersler cikarmissiniz. Taktik olarak degil, gercekten tutum olarak kadinlarin farkli yaklasmalari gerekiyor. Soylediginiz denge olayi gercekten cok dogru. Veya surekli mesaj atip, arayan, bulusalim diyen taraf olmamak. Bir arandiyda, ikinciye karsidan beklemek vs bunlar cok onemli detaylar. Taktikten degil, genel anlamda bu isi raconu bu oldugu icin.

Her iliskide sadece kadin erkek iliskisinde degil, arkadaslikta, komsulukta, birseyerin karsilikli yurumesi onemlidir. Surekli bir taraftan olmaz. Diger kisi de ayni nezaketi ve arzuyu gostermeli

Harika ifade etmişsin. Bu tiplerden paçayı kurtaramayıp o kaçtıkça deli divane olanlar var, sen aklını kullanmışsın.

muhtemelen eski ilişkisinin etkisinde kalmış, bir şeyleri oldurmaya çalışmış ama eksik kalmış demek ki. sorun sizinle de alakalı olmayabilir yani. umarım mutlu olacağınız kişiyi bulursunuz, o zaman taktik maktik işlemez zaten:)

bilmiyorum valla beceremiyorum hiç :)

aslında ben o maddeyi şunu da düşünerek yazdım. bu tarz şeylere hani en başında bakıyoruz dikkat ediyoruz ya. diyelim ki biriyle görüşmeye başladım henüz tanıma aşamasındayım, çok yeni. daha tanımıyorum, beraber çok az paylaşım var. e baktım bir oldu iki oldu hep ben adım atıyorum ondan adım gelmiyorsa ve bu durumda kendimi geri çektiğim halde o adım hala gelmiyorsa yol yakınken dönmüş olacağım. gerçekten dengeyi bozduğumuz zaman olmuyor yani. zaten konu başlığı bu yüzden ders çıkarmakla alakalı. ben bunu çok net öğrendim. mesela yakın zamandaki diğer yeni tanışmalarda uyguladım. tanışıyorum, konuşmaya başlıyorum karşı taraftan fazla bişey gelmezse ben de bıraktım ve kendiliğinden koptu iletişim. bu şahısta o dengeyi inanılmaz bozdum.

Siz mi talep ediyordunuz yeniden buluşmayı ?

Ne diyor Sagopa Kajmer
Kendime sarılır donarım

Ya ben oğlak im yaaa oğlak Vibe' i ne oluyormuş nasıl konusuyoruz biiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…