- 10 Ekim 2014
- 31.461
- 140.715
Benden hoşlanıyor ama... kısmının ilişkide de devam etmesi gerektiğini düşünenlerdenim benim. Sevgilim içten içe onu bırakacağımdan çok korkuyor bunu defalarca kez söyledi çünkü asla ona sensiz yapamam ölürüm vesaire demedim. Kendisi diyor ama ben gülüp geçiyorum bu da sanırım beni cool yapıyor. Böylece her daim el üstünde tutmaya başlıyor ya giderse diye.
Aslında olay bu, erkekler avcıdır iç güdüsel olarak. Mücadele etmek ister. Siz mücadelesiz teslim olursanız başka avlar arayacaktır.
Adamin "her an gidebilir el ustunde tutayim" diye ödü koptuğu, sensiz yapamam diyip durdugu ilişkide erkek kendini sizden aşagida goruyordur her anlamda kesin ve net. Özgüvenli bir adam hareketleri değil şu laflar ve davranişlar.
Mazoşist değilse bir insan devamli kaybetme korkusu yaşamak istemez, belli biyerden sonra ilişkide güven ister.
El ustunde tutmasinin nedeni de "gitmesin" diye değil de sevdigi, deger verdigi için olur. Gitmesin diye el ustunde tutan yarin evlenip 2 cocuk yapinca daha kendini guvende hissedip farkli davranmaya başlar.
İki tarafta ölürüm sensiz moduna girmesin daha saglikli :)