yaptığım hatalardan herkesin işine yarayabilecek dersler çıkardım

Sürekli yazıp merak ettiğin için değil karşındaki adamlar senden senin onlardan etkilendiğin kadar etkilenmediği için sorun yaşıyorsun. Yoksa ilgi duyan bir adam ilgi gösteren kadından bunalmaz.
olabilir.
ama böyle şeyler de beni aşka, ilişkilere küstürüyor. bir daha ne zaman birinden etkilenirim de hayal kurarım allah kerim yani. 3 sene sonra belki :KK70: her gelen bişey götürüyor.

Sürekli yazıp merak ettiğin için değil karşındaki adamlar senden senin onlardan etkilendiğin kadar etkilenmediği için sorun yaşıyorsun. Yoksa ilgi duyan bir adam ilgi gösteren kadından bunalmaz.

Katılıyorum sana. Ayrıca taktikle ilişki yürümez, ilişki tamamen kimya meselesi. Konu sahibi şu ana dek şanssız olmuş olabilir ama bu genellemeleri meşru kılmaz.

Katılıyorum sana. Ayrıca taktikle ilişki yürümez, ilişki tamamen kimya meselesi. Konu sahibi şu ana dek şanssız olmuş olabilir ama bu genellemeleri meşru kılmaz.
şanssız olduğum doğru.
çok uzaklaştım artık bu işlerden sittin sene kımıldamaz artık şu kalp.
kiii bu kişiye olan duygularım bile atıyorum 3-5 sene öncekilere hissettiğim kadar yoğun değildi. nedense kendimi bildikçe ve zaman geçtikçe duygu anlamında bir şeyler eksiliyor benden. belki yeniden heyecanlandıracak, vay bee dedirtecek biri çıkar karşıma sonra.

Ben ilişki yaşamanın bu kadar zor, zorlayıcı, emek sarfedilmesi gereken bişey olmadığını düşünüyorum açıkçası. Olacağı varsa, iki taraf da istiyorsa su akıp yolunu buluyor. Aksi halde bir taraf ne kadar çabalarsa çabalasın olmuyor, olsa da derme çatma gecekondu gibi bişey oluyor. O yüzden bir insan/ilişki için gereğinden fazla çaba sarfediyorsan bir durup düşünmelisin ben niye bu kadar uğraşıyorum diye.

görmemek değil canım 3-4 kez buluştuk :KK70: görmeden zaten olmaz. ay görmediğim insanın adını bile hatırlamam kız :KK70: görüştük ama yazın. ağustostan beri yüz yüze görüşmüyoruz araya ayrılık falan girmişti. sonra ben onu komple silince kendini hatırlattı. tekrar görüşelim diye konuştuk hatta kendisi davet etti ama sadece laftaymış yani. 28 yaşındayım az kaldı 29 olucam, görmeden, elini tutmadan, sarılmadan, öpmeden zerre his oluşmuyor zaten imkansız. görüşme kısmı böyle.
Bu 3-4 sefer hep o mu geldi?
Eğer cevap evetse belki hep kendisinin geldiği bir ilişki istemiyordur. Ki haklı olabilir.
Benim ex tam bir turkiye asigiydi (ırkı zaten Türkiye aşığı) , benim de bahanemle her firsatta gelirdi, hatta birkaç ay yaşadığı falan da olmuştu. Bir keresinde o da dedi 'hep ben mi gelecem,sen de gel,yaşadığım yeri gör' diye, haklısın dedim,vize randevusu aldım. Bin liradan fazla bir parayı sadece vizeye ödeyecektim ama Onun beni davet etmesi için konsolosluğa gidip evrak doldurup sonra verilen orijinal evrakı bana ulaştırması falan gerekiyordu. "Böyle aşkın izdirabini..." Dedik, vazgeçtik,yine o geldi 😝
Yani böyle bir durum ,vize vs problemi yoksa 3 sefer ustuste tek kişinin gelmesi bence yanlış.
Ama adam size "üstüme dusmen beni itiyor" demiş. Gitseniz de ters tepebilirdi...
Bana çok ilginç geldi ya, ben sevgilim şehrimden gittiği gibi mektup yazarım, dönünce evinde bulsun,mutlu olsun diye😅 ceplerine falan notlar koyarım. Hiç de "üstüme düşmen beni itiyor"vari cumle duymadım. İşte erkekler de çeşit çeşit. Gerci sen bir elin parmağını geçmecek kadar insanla ilişki kurmuşsun,ben iki eli ve ayak parmaklari geçmeyecek kadar insanla ilişki kurdum 😅 ikimiz de farklı insanlarız ama hayatına girmiş birkaç gerizekalinin senin duygularından çalmasına izin vermemeye çalış. Neden bir iki hödük canını sıktı diye kendin olmaktan vazgececeksin ki? Neden o gün ne yaptığını merak ettiğin halde taktik olsun diye sormayacaksin? Neden hislerini saklayacaksin??
Hiç de saklama. Olduğun gibi olmaya devam et.cunku sen busun.
Bugün taktikle kendine bağlasan zaten yarın özünü,kim olduğunu görecek. Böyle şeylerle Vakit harcamaya ne gerek var?
Önemli olan senin duyguların, senin hislerin. Begenmeyene işte böyle yol ver 👏👏
Bu arada oğlak burcu musun? Mesajlarının genel halinden toprak grubu vibe'i aldım. Bir yengeç bir akrep bir yay olsan böyle konuşmazdın bence 😅

şanssız olduğum doğru.
çok uzaklaştım artık bu işlerden sittin sene kımıldamaz artık şu kalp.
kiii bu kişiye olan duygularım bile atıyorum 3-5 sene öncekilere hissettiğim kadar yoğun değildi. nedense kendimi bildikçe ve zaman geçtikçe duygu anlamında bir şeyler eksiliyor benden. belki yeniden heyecanlandıracak, vay bee dedirtecek biri çıkar karşıma sonra.
Ben o kişiyi tam 33 yaşımda başımdan bir kötü evlilik, bir de berbat bir ilişki + bonus olarak da one night stand adamlarıyla uğraştıktan sonra buldum. İnsana sonsuza dek yalnız kalacak gibi geliyor, kedilerim cesedimi kemirecek diyordum ben :KK70: ama sen de çok iyi bilirsin ki sırf olması için olacağına hiç olmasın <3

Ben ilişki yaşamanın bu kadar zor, zorlayıcı, emek sarfedilmesi gereken bişey olmadığını düşünüyorum açıkçası. Olacağı varsa, iki taraf da istiyorsa su akıp yolunu buluyor. Aksi halde bir taraf ne kadar çabalarsa çabalasın olmuyor, olsa da derme çatma gecekondu gibi bişey oluyor. O yüzden bir insan/ilişki için gereğinden fazla çaba sarfediyorsan bir durup düşünmelisin ben niye bu kadar uğraşıyorum diye.
Kesinlikle katılıyorum. B.ktan ve toksik ilişkiler şu cümlelerle ayakta tutulmaya çalışılıyor "ama ben bu ilişkiye çok rmek verdim" sonu hüsran tabi. İyi de abi ilişki denen şey emek verilmesi gereken, bir şeyleri düzeltmek ve ve ya değiştirmek durumunda olduğumuz bir şey değil.

Ben arama yazma dengesine pek bağlı kalmam canım ne zaman istiyorsa yazarım ararım. Sıra pek kovalamam yani. Taktiğe de Allah var kafam hiç basmıyo. Ama benim başımdan da şöyle bir durum geçti, biriyle tanıştım enerjimiz çok uyuyordu sürekli beraberdik, devamlı mesajlaşıyorduk eve gelince bana hediyeler gönderiyordu, özledimler, iltifatlar vs vs böyle flörtümsü durumlar, ben de sürekli vakit geçirdiğimiz için, aramızda ufaktan elektriklenme var sanıyordum hooop hemen kerizledi beni aaa olur mu sen yanlış anladın sen benim çok sevdiğim kıymet verdiğim arkadaşımsın dedi, peki her kıymetli arkadaşına bana davrandığın gibi mi davranıyorsun dedim hayır dedi. Valla ne diyim artık o saatten sonra umrumda olmadı, yanlış yorumlamadım eminim ama böyle bir tür türedi, “sen yanlış anladıncılar.” Bunlara hiç prim vermemek lazım aynen karşim ben yanlış anladım kusura bakma ya diyip devam etmek gerekiyor ki ne halleri varsa görsünler. Bir de bi konuda daha katılıyorum kim olursa olsun görmek sizi rahatsız mı ediyor silin gitsin ben yaptım rahatladım tavsiye ediyorum(tabi bi daha dönmemek şartıyla)

Bu kadar taktiğe, kafa yormaya, çabaya şuna buna gerek var mı :110:
Doğru insansa zaten arada samimiyet, sıcaklık, uyum ve mutluluk oluyor.

Sadece 1. maddeye çok katılıyorum, karşı tarafın adam olmaya niyeti yoksa baştan hiç uğraşmayın yıprandığınızla kalırsınız. Karşı taraf zaten ciddi ilişki istiyorsa bu iş olur, yoksa saçma sapan yılan hikayesine döner.

Onun dışında bir kez nişanlandım, birbirimizi ilk gördüğümüzde ikimiz de sevmişiz ordan sonra devam etti. 2. uzunca ilişkimde de karşı taraf ciddi ilişki sonrasında potansiyel olarak evlenme niyetindeymiş benimle öyle tanışmak istedi ortak arkadaşımız tanıştırdı. Sonra soytarılıklar yapıp benden tekmeyi yedi o ayrı :deli:ama genel olarak karşı taraf güven vermiyorsa, ilgiyi kanalize etmiyorsa o işten hayır gelmez kaççççıııınnnnn

Son düzenleme:
Ben hiç 2 kere aradim bekleyeyim, 3 kere davet ettim bekleyeyim şeklinde hallere girmedim yani buna giriyorsak sıkıntı. Adamin bana böyle şeyler dusundurtmemesi lazim. 🙄🙄🙄

Heyecanlandirdiginiz adam zaten etrafınızda dönecektir. İlgiyi, değeri sonuna kadar verecektir. Sizden gelecek ilgiden, sevgiden kaçmayacaktir.
En başta heyecanlanmamissa sonradan bir şey oluşur diye vakit harcamazdim ben olsam.

Eğer cevap evetse belki hep kendisinin geldiği bir ilişki istemiyordur. Ki haklı olabilir.
Benim ex tam bir turkiye asigiydi (ırkı zaten Türkiye aşığı) , benim de bahanemle her firsatta gelirdi, hatta birkaç ay yaşadığı falan da olmuştu. Bir keresinde o da dedi 'hep ben mi gelecem,sen de gel,yaşadığım yeri gör' diye, haklısın dedim,vize randevusu aldım. Bin liradan fazla bir parayı sadece vizeye ödeyecektim ama Onun beni davet etmesi için konsolosluğa gidip evrak doldurup sonra verilen orijinal evrakı bana ulaştırması falan gerekiyordu. "Böyle aşkın izdirabini..." Dedik, vazgeçtik,yine o geldi 😝
Yani böyle bir durum ,vize vs problemi yoksa 3 sefer ustuste tek kişinin gelmesi bence yanlış.
Ama adam size "üstüme dusmen beni itiyor" demiş. Gitseniz de ters tepebilirdi...
Bana çok ilginç geldi ya, ben sevgilim şehrimden gittiği gibi mektup yazarım, dönünce evinde bulsun,mutlu olsun diye😅 ceplerine falan notlar koyarım. Hiç de "üstüme düşmen beni itiyor"vari cumle duymadım. İşte erkekler de çeşit çeşit. Gerci sen bir elin parmağını geçmecek kadar insanla ilişki kurmuşsun,ben iki eli ve ayak parmaklari geçmeyecek kadar insanla ilişki kurdum 😅 ikimiz de farklı insanlarız ama hayatına girmiş birkaç gerizekalinin senin duygularından çalmasına izin vermemeye çalış. Neden bir iki hödük canını sıktı diye kendin olmaktan vazgececeksin ki? Neden o gün ne yaptığını merak ettiğin halde taktik olsun diye sormayacaksin? Neden hislerini saklayacaksin??
Bugün taktikle kendine bağlasan zaten yarın özünü,kim olduğunu görecek. Böyle şeylerle Vakit harcamaya ne gerek var?
Bu arada oğlak burcu musun? Mesajlarının genel halinden toprak grubu vibe'i aldım. Bir yengeç bir akrep bir yay olsan böyle konuşmazdın bence 😅
kovayım, haritamda 4 tane oğlak var. etki eder mi hiç anlamıyorum.
biz aynı şehirdeyiz aramızda çok fazla mesafe yok. ilkinde ortaklaşa anlaşıp buluştuk, iki ve üçü ben organize ettim. ama üçüncü çok sıkıntılı olmuştu ya, önce ben ısrar ettim, yorgunum dedi ekti. bir hafta sonra yine ben dedim akşam görüşelim diye, ikiletmeden tamam dedi görüştük.
valla duygusal anlamda hiç iyi değilim yengenç. çalışıyorum mesela şu an ama hep gözlerim dolu. bazen ağlıyorum. niye böyle oluyor diye isyan edesim var yani. moral sıfır. zaten her türlü sıfır olacaktı da. bilmiyorum zehir mi dışarı akıyor sezen aksunun şarkısında dediği gibi. zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor diyor ya hani. böyle şeyler dert olmazdı bugüne kadar. ama sevilip sevdiğim, değer görüp verdiğim, güzel şeyler yaşamayı ben de istiyorum. ben hiç taktik yapan biri olmadım. ama resmen yapmadığım için kaybettiğimi düşünüyorum. hesapsız kitapsız yaşadım hep. ilgi ise ilgi, duygu ise duygu. trip falan da yapmadım beni üzen ne varsa söyledim hep. açık iletişimden yanayım. dün gece ben kazımasam dökülmeyecekti. hasta oldu sordum hep günlerce nasıl oldun, iyileştin mi, bir ihtiyacın var mı diye. morali bozuk oldu hep ilgilendim, anlatmak istersen dinlerim dedim. gelecekte işle alakalı başarmak istediği şeyler vardı her anlattığında moral verdim, destek verdim, motivasyonunu yükseltmeye çalıştım. ben hayatında olmak istedikçe beni çok güzel itti. sürekli geçmişte aldığı yaraları gündeme getirip dururdu. yok bana şöyle yapıldı bana böyle yapıldı ben şöyle aldatıldım böyle kazık yedim bilmem ne. hep alttan aldım, herkes bir değil dedim, herkes aynı değil dedim. tabii olmayınca olmuyor beni sevmedi diye kızamam kimseye. ama keşke bildiği halde zamanımı almasaydı, daha fazla üzülmemiş olurdum.

La ben oğlağım ne oluyor oğlak olunca ,🤔

Atlaya atlaya okudum. Sizin bütün konular ilişki üzerine burada sallamıyorum tarzı hava vermeye çalışmışsınız ama ben mesela sizden bir iki kriterimi sağlayıp beni sevecek biri olsa da evlensek enerjisi alıyorum. Erkekler bu kokuyu 100km öteden alır:) ben taktik mevzularına inanmıyorum. İstersem 5 defa ararım istersem hiç aramam. Kafamda taktik mevzusu dönüyorsa zaten doğru kişi değildir.

Ben arama yazma dengesine pek bağlı kalmam canım ne zaman istiyorsa yazarım ararım. Sıra pek kovalamam yani. Taktiğe de Allah var kafam hiç basmıyo. Ama benim başımdan da şöyle bir durum geçti, biriyle tanıştım enerjimiz çok uyuyordu sürekli beraberdik, devamlı mesajlaşıyorduk eve gelince bana hediyeler gönderiyordu, özledimler, iltifatlar vs vs böyle flörtümsü durumlar, ben de sürekli vakit geçirdiğimiz için, aramızda ufaktan elektriklenme var sanıyordum hooop hemen kerizledi beni aaa olur mu sen yanlış anladın sen benim çok sevdiğim kıymet verdiğim arkadaşımsın dedi, peki her kıymetli arkadaşına bana davrandığın gibi mi davranıyorsun dedim hayır dedi. Valla ne diyim artık o saatten sonra umrumda olmadı, yanlış yorumlamadım eminim ama böyle bir tür türedi, “sen yanlış anladıncılar.” Bunlara hiç prim vermemek lazım aynen karşim ben yanlış anladım kusura bakma ya diyip devam etmek gerekiyor ki ne halleri varsa görsünler. Bir de bi konuda daha katılıyorum kim olursa olsun görmek sizi rahatsız mı ediyor silin gitsin ben yaptım rahatladım tavsiye ediyorum(tabi bi daha dönmemek şartıyla)
bana da dedi kıymet veriyorum bilmem ne.
verme dedim ya al senin olsun biliyorsun içimi, neyin kafasındasın yani.
nesini yanlış anlayalım kim bilir kaçıncı yedek yani.
arkadaşa arkadaş gibi, sevgiliye sevgili gibi, flörte flört gibi davranmak lazım. ben çizgileri olan biriyim, arkadaşıma canım benim, bebeğim, yavrum demem mesela. sevgi sözcükleri kullanmam. iyi ki varsınlar havada uçuşmaz. ve bana hisleri olan birine karşı benim hislerim yoksa ben mesafemi koyarım, ümit vermem.

Benden hoşlanıyor ama... kısmının ilişkide de devam etmesi gerektiğini düşünenlerdenim benim. Sevgilim içten içe onu bırakacağımdan çok korkuyor bunu defalarca kez söyledi çünkü asla ona sensiz yapamam ölürüm vesaire demedim. Kendisi diyor ama ben gülüp geçiyorum bu da sanırım beni cool yapıyor. Böylece her daim el üstünde tutmaya başlıyor ya giderse diye.

Aslında olay bu, erkekler avcıdır iç güdüsel olarak. Mücadele etmek ister. Siz mücadelesiz teslim olursanız başka avlar arayacaktır.

Atlaya atlaya okudum. Sizin bütün konular ilişki üzerine burada sallamıyorum tarzı hava vermeye çalışmışsınız ama ben mesela sizden bir iki kriterimi sağlayıp beni sevecek biri olsa da evlensek enerjisi alıyorum. Erkekler bu kokuyu 100km öteden alır:) ben taktik mevzularına inanmıyorum. İstersem 5 defa ararım istersem hiç aramam. Kafamda taktik mevzusu dönüyorsa zaten doğru kişi değildir.
yoo aksine evlilikle hiç alakam yok ailemdeki evlilikler sağlam değil.
ama sevip sevilmek isterim, yani ben de güzel bir ilişkim olsun isterdim.

Benden hoşlanıyor ama... kısmının ilişkide de devam etmesi gerektiğini düşünenlerdenim benim. Sevgilim içten içe onu bırakacağımdan çok korkuyor bunu defalarca kez söyledi çünkü asla ona sensiz yapamam ölürüm vesaire demedim. Kendisi diyor ama ben gülüp geçiyorum bu da sanırım beni cool yapıyor. Böylece her daim el üstünde tutmaya başlıyor ya giderse diye.

Aslında olay bu, erkekler avcıdır iç güdüsel olarak. Mücadele etmek ister. Siz mücadelesiz teslim olursanız başka avlar arayacaktır.
aslına bakarsanız ben de hiç öyle bişey söylemedim. öyle de hissetmedim yani ne yalan söyleyeyim. ama nasıl olsa gitmez o hep burada rahatlığını veren davranışım, daha önce gidip sonra kendi ayağımla ona dönmem oldu. 2 kere gittim ama geri döndüm aptalım çünkü. ikinciden sonra araya uzun bir ayrılık girdi. takipleşmeye devam ediyorduk iki ay hiç konuşmadık. sonra bi gece sildim işte gerçekten bitti artık dedim yokluğuna zaten çok alışmıştım. hiçbir şey yazmadan sildim. ben silince yazdı ve yeniden konuşmaya başladık. keşke yanıt vermeseydim yani. hiçbir işe yaramadı zaman kaybı sadece. yeniden konuşmaya başlayınca umutlandım ama hüsran işte.

X