Bu 3-4 sefer hep o mu geldi?
Eğer cevap evetse belki hep kendisinin geldiği bir ilişki istemiyordur. Ki haklı olabilir.
Benim ex tam bir turkiye asigiydi (ırkı zaten Türkiye aşığı) , benim de bahanemle her firsatta gelirdi, hatta birkaç ay yaşadığı falan da olmuştu. Bir keresinde o da dedi 'hep ben mi gelecem,sen de gel,yaşadığım yeri gör' diye, haklısın dedim,vize randevusu aldım. Bin liradan fazla bir parayı sadece vizeye ödeyecektim ama Onun beni davet etmesi için konsolosluğa gidip evrak doldurup sonra verilen orijinal evrakı bana ulaştırması falan gerekiyordu. "Böyle aşkın izdirabini..." Dedik, vazgeçtik,yine o geldi
Yani böyle bir durum ,vize vs problemi yoksa 3 sefer ustuste tek kişinin gelmesi bence yanlış.
Ama adam size "üstüme dusmen beni itiyor" demiş. Gitseniz de ters tepebilirdi...
Bana çok ilginç geldi ya, ben sevgilim şehrimden gittiği gibi mektup yazarım, dönünce evinde bulsun,mutlu olsun diye
ceplerine falan notlar koyarım. Hiç de "üstüme düşmen beni itiyor"vari cumle duymadım. İşte erkekler de çeşit çeşit. Gerci sen bir elin parmağını geçmecek kadar insanla ilişki kurmuşsun,ben iki eli ve ayak parmaklari geçmeyecek kadar insanla ilişki kurdum
ikimiz de farklı insanlarız ama hayatına girmiş birkaç gerizekalinin senin duygularından çalmasına izin vermemeye çalış. Neden bir iki hödük canını sıktı diye kendin olmaktan vazgececeksin ki? Neden o gün ne yaptığını merak ettiğin halde taktik olsun diye sormayacaksin? Neden hislerini saklayacaksin??
Hiç de saklama. Olduğun gibi olmaya devam et.cunku sen busun.
Bugün taktikle kendine bağlasan zaten yarın özünü,kim olduğunu görecek. Böyle şeylerle Vakit harcamaya ne gerek var?
Önemli olan senin duyguların, senin hislerin. Begenmeyene işte böyle yol ver
Bu arada oğlak burcu musun? Mesajlarının genel halinden toprak grubu vibe'i aldım. Bir yengeç bir akrep bir yay olsan böyle konuşmazdın bence