Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bazı fotolar açılmadı bende ama gördüğüm kadarıyla iyiler güzellerde ben bazen bu kadar basit bi saç modelini bile yapamıyorum benim inatçı saçlarım buna izin vermiyor:)

evet dusunuyorum canim, ama o boydaki saclar icin modeller kisitli
nasil modeller koymami istiyorsun? salik saclimi, orgulu biseymi...?

canım öncelikle dikate aldığın için tşk ederim. ben pek örgü beceremiyorum. salık saçlı modeller koyarsan çok sevinirim:)

10. sac modeli - daginik topuz 1

çok saol cnm eklediğin için şahane görünüyor..
ama biraz dağınık topuza göre derli toplu gibi geldi bana :26:
ben daha dağınık modellerden bahsetmiştim hani şu iki dk da yapılmış görüntüsü olanlardan üzerine yatmışsın da bozulmuş gibi olanlar ama bu modelde de bir kaç değişiklikle olur sanki yapılışını ekleyebilirmsn cnm..

şimdiden iyi alışverişler canım sana

saol canim yaptim alis verisimi, bi kac bakim aldim eklerim birazdan

Kısa saçlar için modeller bekliyoruz hala :)

bugun yarin biseyler koymaya calisirim canim

Ya süper bi konu bu ben hemen denedim örgülü modeli krepeyi de denedim süper oldu çok mersiii Takipteimmm Teşekkürler

aa orgulu modeli yapabildinmi?? demekki iyi anlatmisim bende anlatamadim saniyordum
saol canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana

evet boya ama baya akti :26: hayir kendim yapmiyorum markasini felanda hic bilmiyorum ksra bakma unuttum uc/ay once yaptirmistim en son :26: ama bu ay gitmeyi planliyorum ins

Bazı fotolar açılmadı bende ama gördüğüm kadarıyla iyiler güzellerde ben bazen bu kadar basit bi saç modelini bile yapamıyorum benim inatçı saçlarım buna izin vermiyor:)

sende saclarindan daha inatci ol bak o zaman nasil izin verecekler

ben tskr ederim
biseyler koymaya calisicam canim

haklisin fazla daginik degil
ama evet yaptigim teknikle daha daginik hale getirebilirsin, yapilisini eklicem 15-20 dkya

Son düzenleme:
yok marka olarak değilde isim olarak.mesela bal köpüğü,karamel,çikolata kahve vs adları varya renklerin.kuaförüne sorarsan söyler sanırım rengin adını:)merak ettim valla

ama evet yaptigim teknikle daha daginik hale getirebilirsin, yapilisini eklicem 15-20 dkya
[/QUOTE]

merakla bekliyorum cnm..

canım süpersin çok güzel bi topic olmuş en çok dağınık topuz ve gyaru topuzunu beğendim tatlım hatta yarın gyaru topuzunu yapcam okula giderken:90:

tatlım aslında saç şeklini beğendim çünkü kahküllü saça her model çok tatlı oluyor...topuz yaptığın modelde de bir o kadar güzel durmuş

Tatlım dağınık topuzuna bayıldım! Lütfen onun da nasıl yaptığının fotolarını ekler misin

o

wooowwwwwwww süper olmuşşşşşşşşş hepsiçokgüzel ama bu maginik topuz ekstra güzellllllllll

emeğine sağlık canım gerçekten çok güzel olmuş hepsi
bende dağınık topuzun yapılışını merak ettim

10. sac modeli anlatimi - daginik topuz 1 anlatimi

once resimdeki gibi yapin :

sonra saclarinizi ince lastikle baglayin

sonra bu tutamdan azcik daha kucuk bir tutam alin elinize

ve o tutamla rulo yapin resimdeki gibi ve tel toka ile parmagimin oldugu yere tutturun rulonuzu:

ve butun saclarinizla lastigin etrafina aynen boyle rulo yapin kucuk tutamlarla
baska ornek:

ve sonuc :

bantla daha guzel oluyo bence :

bu modelle ozel gecelere katilabilirsiniz

kizlar bu size fazla "toplu" geldiyse rast gele tel toka koyun ve biraz oynayin saclarinizla kucucuk tutamlar cikarin vs

ama fazla daginik istemiyorsaniz, bu methodla cicek modeli yapabilirsiniz cok guzel durur yapmaniz gereken sey, kac yaprakli cicek istiyorsaniz o kadar rulo yapmak
mesela ben 4lu cicek yaptim, ama evet biraz cirkin oldu acele yaptigim icin siz biraz daha ozen gosterirseniz cok guzel olur

yok marka olarak değilde isim olarak.mesela bal köpüğü,karamel,çikolata kahve vs adları varya renklerin.kuaförüne sorarsan söyler sanırım rengin adını:)merak ettim valla

haa anladimm
tmm, simdi kapalidir, yarinda pazar, p.tesi arayip sorarim canim

merakla bekliyorum cnm..

ekledimmm

Son düzenleme:
ne çirkini cnm ya super olmuş bunu diğerinden daha çok sevdim biraz daha dağıtırsak super olur çok saol cnm..

cnm ben saçlarımı hiç toplamam hep açıktır o yüzden pek becerikli sayılmam saç toplama konusunda ama denicem ortaya birşey çıkarsa eklerim..

teşekkürler canım... emeğine sağlık... :97:

saol canim,
eger denersen sonucu yazmayi unutma

cnm ben saçlarımı hiç toplamam hep açıktır o yüzden pek becerikli sayılmam saç toplama konusunda ama denicem ortaya birşey çıkarsa eklerim..

dışarda toplamam dicektim yazmamışım evde gelişigüzel bi topuz yaparım o kadar...

yapa yapa elin alisir becerirsin canim
sonucu bekliyorum

12. sac modeli - fiyonk modeli

BU MODELI KISA SACLILARDA YAPABILIR, HATTA DAHA TATLI DURUR

YAPILISI :
saclarinizi yukariya bagliyorsunuz, biraz saga dogru
daginik topuz modelinin anlatiminda gosterdigim gibi iki tane rulo yapiyorsunuz lastigin iki tarafina, ama rulolari yapmadan once kucucuk bir tutam birakin.
rulolari yaptiktan sonra, o kucuk tutami lastiginizin ustunden gecirin lastik gorunmesin diye, tutam buyukse bi rulonun arkasindan dolandirip tel toka ile tutturun, kucukse direk tutturun.

bende fazla guzel durmadi cunku cok buyuk oldu, ama uzun saclilar bu modeli istiyorlarsa, saclarinin yarisi ile yapin. Yani, saclarinizi ikiye ayirin : ustteki saclarla fiyonku yapin (az sac olacagi icin rulolar daha kucuk olacak ve fiyonk daha guzel duracaktir) ve kalan saclarla istediginiz yapin : ister acik birakin, ister iki taraftan orgu yapin vs

Canım eline sağlık çok güzel bir model fakat benim saçım tepeden bile toplanamayacak kadar kısa (ensede bob modeli)
O yüzden senden yandan örgü istemiştim,eline sağlık tekrar,sen uzun saçlar için yapsan da ben kendime göre fikirler çıkarıyorum ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…