Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emeğine sağlık canım gerçekten çok güzel olmuş hepsi
bende dağınık topuzun yapılışını merak ettim
ilk defa gördüm bu topiği.. .. ve kayıp olarak gördüm şimdi...
canım ne güzel şeyler yapmışsın öyle... hepsi çok güzel..
saçlarında maşallah çok güzel görünüyorlar...
örgülere pek ilgim yok sanırım.. ama diğerleri
dağınık topuzu bekliyorum bende..
bide basit diyebilirsin ama ben at kuyruğunu çoook beğeniyorum aslında...ama yapamıyorum.dağınık bi tuhaf oluyo.
krepe atmazsam hele hiç hoş durmuyo.. ama krepe atıncada kabarık oluyo..sence nasıl güzel at kuyruğuolur.. teknik olarak biliyorum aslında..
ama pratikte hoş olmuyo.. at kuyruğu 2 yi denemeliyim bide..
bende krepesiz yakıştıramıyorum kendime saçı..sprey kullanmıyorum.alsam iyi olacak sanırım..
saçlarımın toparlanmaya ihtiyacı var gerçi... teşekkürler paylaşımların için... hepsinde emek var çünkü...
he bide at kuyrugu yaptiginda basinin alt kisminda pofuduk olusmasini istemiyosan, basini hafif arkaya dogru egip
oyle alttan hukari dogru taramalisin..
teşekkürler kızlar cevaplarınız için..
deneyeceğim bakalım dediklerinizi..
bu sayfaya kadar hepsini okudum canım.. takipçinim..
başörtülüyüm canım.ama evde çok seviyorum aslında uğraşmayı.. saçlarımın toparlanmaya ihtiyacı var.o yüzden fazla yıpratan şeyler uygulamak istemiyorum.
senin modellerin hoşuma gitti.. ve deniycem... tekrar teşekkürler...
rüyamsın canım senin saçların düz dimi, ya benimkiler dalgalı mesela, bu modellerin çoğu için önceden düzleştirmek lazım o da ayrı dert tabi
buz pistimi bende hic olmadi
Heralde ben fazla sıkıyorum bide parkede oluyo daha çok bide deterjansız silince çıkmıyor
cook tskr ederim cnm benimm
tamda dedigin modeli denemeyi dusunuyordum bu hafta sonu
bi resim gordum nette cok hosuma gitti, dedigin gibi yapmislar ve kenarina sac ile cicek gibi bisey yaptilar
aslinda yapabilecegimi dusunuyorum ins yapabilirim ve eklerim
Ben senden beklerim vala bu konuda anlaşıldığı üzere zate sooonn derecede yeteneklsin merakla bekliyorum takipteyim buarada senn şu paylaştığın gliss varya o tonik gibi bişeymi ben o turuncumsu şişedekilerden kullanıyorum resme dikkatli baktımda acaba farklımı ???:44::44:
ya bide bişey daha..
şu krepe yapımında hani demişsin ya.. krepe attıktan sonra üstünden biraz tarayın diye.hani krepesi belli olmasın diye..
bende hafif taramaya çalışıyorum ama benimki pek taranmıyo ya.. seninkisi taradıktan sonra düz duruyo o krepe attığın bölüm..
sence benim neden öyle olmuyo ya?
kabarık oluyo hala.. taranmıyo be..
:13:
dalgali ama ben duzlestiriciyi kullanmamak icin baska sekildede duz yapiyorum bazen saclarimi :
dustan ciktiktan sonra sacimi kurutunca basimi a$$agi ya dogru egip, hem tariyorum hem kurutuyorum
sol élimde tarak, sag elimde makine, taragi sacimi taramak icin asagiya dogru indirdigimde makineyide birlikte arkasindan indiriyorum (makinenin ucu kesinlikle asagi dogru olmali, sagya yada sola deil, hep asagi dogru bakmali) , ve bunu sacim kuruyuncaya kadar yapiyorum.
Tamamen kuru olana kadar deil, azcik nemli kalabilir ama sac dipleri ve uclari kuru olmali.
sonrada duz oluyo ^^
bu yontemde zararli ama duzlestiriciden daha az zararli oldugunu dusunuyorum
ama illede ben duz yaptim diye duz olcak deilya, dalglida yapabilirsin yaptigim bazi modelleri.
Ama dalgalarini begenmiyorsan kopuk ile daha guzel dalga elde edip yapalirsin bazi modelleri canim
sağol canım.deneyeceğim.. teşekkürler.. yazarım inş.yaptıktan sonra.. bakım yapmaya çalışıyorum.ama tam olarak şunun faydasını gördüm diyemiyorum.dökülüyo saçlarım fazlasıyla... onarılmaya ihtiyacı var.. :2: :84: :84:
çok sağol canım güzel fikir deniyim ben de, maşşallah çok yeteneklisin bu konularda:)
benimde saclarim cok dokuluyooo :84::84:
ama maşallahı var saçlarının
benimkiler yazık yaaaaaaaaaaa..
öfff... dökülmesinler artık ya...