Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ilk defa gördüm bu topiği.. .. ve kayıp olarak gördüm şimdi...
canım ne güzel şeyler yapmışsın öyle... hepsi çok güzel..
saçlarında maşallah çok güzel görünüyorlar...
örgülere pek ilgim yok sanırım.. ama diğerleri :69:
dağınık topuzu bekliyorum bende..
bide basit diyebilirsin ama ben at kuyruğunu çoook beğeniyorum aslında...ama yapamıyorum.dağınık bi tuhaf oluyo.
krepe atmazsam hele hiç hoş durmuyo.. ama krepe atıncada kabarık oluyo..sence nasıl güzel at kuyruğuolur.. teknik olarak biliyorum aslında..
ama pratikte hoş olmuyo.. at kuyruğu 2 yi denemeliyim bide..
bende krepesiz yakıştıramıyorum kendime saçı..sprey kullanmıyorum.alsam iyi olacak sanırım..
saçlarımın toparlanmaya ihtiyacı var gerçi... teşekkürler paylaşımların için... hepsinde emek var çünkü...

Son düzenleme:
emeğine sağlık canım gerçekten çok güzel olmuş hepsi
bende dağınık topuzun yapılışını merak ettim:6:

saol canim :48:
daginik topuzu hafta sonu anlatcam tatlim :34: :54:

ilk defa gördüm bu topiği.. .. ve kayıp olarak gördüm şimdi...
canım ne güzel şeyler yapmışsın öyle... hepsi çok güzel..
saçlarında maşallah çok güzel görünüyorlar...
örgülere pek ilgim yok sanırım.. ama diğerleri :69:
dağınık topuzu bekliyorum bende..
bide basit diyebilirsin ama ben at kuyruğunu çoook beğeniyorum aslında...ama yapamıyorum.dağınık bi tuhaf oluyo.
krepe atmazsam hele hiç hoş durmuyo.. ama krepe atıncada kabarık oluyo..sence nasıl güzel at kuyruğuolur.. teknik olarak biliyorum aslında..
ama pratikte hoş olmuyo.. at kuyruğu 2 yi denemeliyim bide..
bende krepesiz yakıştıramıyorum kendime saçı..sprey kullanmıyorum.alsam iyi olacak sanırım..
saçlarımın toparlanmaya ihtiyacı var gerçi... teşekkürler paylaşımların için... hepsinde emek var çünkü...

cok tskrler begenmene sevindim :69:
evet at kuyrugunu bende severim
daginik oluyo diyosan yapinca ince telli tarakla birlikte yap, kenarlari tarayarak yap daginik olmamasi icin, ve saci bagladiktan sonra taraga spray sik ve kenarlari tara (1. at kuyrugu anlatiminda gostermistim galiba) ve lastigi siki bagla

kabarik olmasini istiyorsan krepeden baska bi teknikte yapiyorum ben, hatta daginik topuzda krepe yapmadim onu yaptim : kabarik olmasini istedigin tutami al ve birinci at kuyrugu yaptigim modeldeki pompadur gibi yap (pompadur 1. at kuyrugundaki modelde kahkulumu topladigim sekil varya ona deniyo bilmiyorum Turkcedede oyle deniyormu :26:)

At kuyrugu yapinca kullandigin lastigede dikkat et, ince lastikle yaptigin at kuyruguyla kalin lastikle yaptigin at kuyrugu arasinda fark var, ikisi ile dene hangisi ile hosuna gidiyosa o lastikle yap.

baska oneri gelmiyo aklima tatlim, gelirse yazarim yine :16:

Ha bu arada daginik topuzu hafta sonu anlatiyorum

Son düzenleme:
he bide at kuyrugu yaptiginda basinin alt kisminda pofuduk olusmasini istemiyosan, basini hafif arkaya dogru egip
oyle alttan hukari dogru taramalisin..:71:

teşekkürler kızlar cevaplarınız için.. :69:
deneyeceğim bakalım dediklerinizi..
bu sayfaya kadar hepsini okudum canım.. takipçinim..:52:
başörtülüyüm canım.ama evde çok seviyorum aslında uğraşmayı.. saçlarımın toparlanmaya ihtiyacı var.o yüzden fazla yıpratan şeyler uygulamak istemiyorum.
senin modellerin hoşuma gitti.. ve deniycem... tekrar teşekkürler... :69:

rüyamsın canım senin saçların düz dimi, ya benimkiler dalgalı mesela, bu modellerin çoğu için önceden düzleştirmek lazım o da ayrı dert tabi:(

cook tskr ederim cnm benimm :70:
tamda dedigin modeli denemeyi dusunuyordum bu hafta sonu :1:
bi resim gordum nette cok hosuma gitti, dedigin gibi yapmislar ve kenarina sac ile cicek gibi bisey yaptilar
aslinda yapabilecegimi dusunuyorum ins yapabilirim ve eklerim :54:

Ben senden beklerim vala bu konuda anlaşıldığı üzere zate sooonn derecede yeteneklsin merakla bekliyorum takipteyim buarada senn şu paylaştığın gliss varya o tonik gibi bişeymi ben o turuncumsu şişedekilerden kullanıyorum resme dikkatli baktımda acaba farklımı ???:44::44:

ya bide bişey daha.. :3:
şu krepe yapımında hani demişsin ya.. krepe attıktan sonra üstünden biraz tarayın diye.hani krepesi belli olmasın diye..
bende hafif taramaya çalışıyorum ama benimki pek taranmıyo ya.. seninkisi taradıktan sonra düz duruyo o krepe attığın bölüm..
sence benim neden öyle olmuyo ya?
kabarık oluyo hala.. taranmıyo be.. :60::53:

he bide at kuyrugu yaptiginda basinin alt kisminda pofuduk olusmasini istemiyosan, basini hafif arkaya dogru egip
oyle alttan hukari dogru taramalisin..:71:

:13:

teşekkürler kızlar cevaplarınız için.. :69:
deneyeceğim bakalım dediklerinizi..
bu sayfaya kadar hepsini okudum canım.. takipçinim..:52:
başörtülüyüm canım.ama evde çok seviyorum aslında uğraşmayı.. saçlarımın toparlanmaya ihtiyacı var.o yüzden fazla yıpratan şeyler uygulamak istemiyorum.
senin modellerin hoşuma gitti.. ve deniycem... tekrar teşekkürler... :69:

saclarin yiprandiysa bol bol maske yap, cok yararli
ve bence duzlestirici gibi seyler kullanmadan once mutlaka koruyucu lazim
tamam, tamamen korkumuyo, ama yinede koruyucu yipranmasini az da olsa onluyo cunku duzlestirici cook yipratiyo saci
kim sevmezki saclariyla oynamayi :21:
dene ve sonuclarini da yazmayi unutma canim :16:

rüyamsın canım senin saçların düz dimi, ya benimkiler dalgalı mesela, bu modellerin çoğu için önceden düzleştirmek lazım o da ayrı dert tabi:(

dalgali ama ben duzlestiriciyi kullanmamak icin baska sekildede duz yapiyorum bazen saclarimi :

dustan ciktiktan sonra sacimi kurutunca basimi a$$agi ya dogru egip, hem tariyorum hem kurutuyorum
sol élimde tarak, sag elimde makine, taragi sacimi taramak icin asagiya dogru indirdigimde makineyide birlikte arkasindan indiriyorum (makinenin ucu kesinlikle asagi dogru olmali, sagya yada sola deil, hep asagi dogru bakmali) , ve bunu sacim kuruyuncaya kadar yapiyorum.
Tamamen kuru olana kadar deil, azcik nemli kalabilir ama sac dipleri ve uclari kuru olmali.
sonrada duz oluyo ^^
bu yontemde zararli ama duzlestiriciden daha az zararli oldugunu dusunuyorum

ama illede ben duz yaptim diye duz olcak deilya, dalglida yapabilirsin yaptigim bazi modelleri.
Ama dalgalarini begenmiyorsan kopuk ile daha guzel dalga elde edip yapalirsin bazi modelleri canim

buz pistimi :9: bende hic olmadi :1:

Heralde ben fazla sıkıyorum bide parkede oluyo daha çok bide deterjansız silince çıkmıyor :15::15: :9::9:

aman dikkatli ol o zaman :9:

cook tskr ederim cnm benimm :70:
tamda dedigin modeli denemeyi dusunuyordum bu hafta sonu :1:
bi resim gordum nette cok hosuma gitti, dedigin gibi yapmislar ve kenarina sac ile cicek gibi bisey yaptilar
aslinda yapabilecegimi dusunuyorum ins yapabilirim ve eklerim :54:

Ben senden beklerim vala bu konuda anlaşıldığı üzere zate sooonn derecede yeteneklsin merakla bekliyorum takipteyim buarada senn şu paylaştığın gliss varya o tonik gibi bişeymi ben o turuncumsu şişedekilerden kullanıyorum resme dikkatli baktımda acaba farklımı ???:44::44:

cok tsk ama abartiyosun :53:
turumcumlu sise? Su an bilemedim ama tahminime gore sen saci taramayi kolaylastiran bi urun kullaniyorsun? zaten bu urun gibiyse arkasinda yaziyordur parlatiyor ve yumusatiyor diye

ya bide bişey daha.. :3:
şu krepe yapımında hani demişsin ya.. krepe attıktan sonra üstünden biraz tarayın diye.hani krepesi belli olmasın diye..
bende hafif taramaya çalışıyorum ama benimki pek taranmıyo ya.. seninkisi taradıktan sonra düz duruyo o krepe attığın bölüm..
sence benim neden öyle olmuyo ya?
kabarık oluyo hala.. taranmıyo be.. :60::53:

anladim canim
o son tutam varya, ustunden tarayacagin tutam, ona dierleri gibi cok krepe yapma o yuzden tarayamiyorsun, o tutamin sadece dibine krepe yap cunku zaten obur tutamlara cok krepe yaptigin icin zaten cok kabarik duracaktir sacin, ve o son tutama o kadar cok krepe yapmak gerekmicek sadece dibine yap ve azcik ustunden gec canim

sağol canım.deneyeceğim.. teşekkürler.. yazarım inş.yaptıktan sonra.. bakım yapmaya çalışıyorum.ama tam olarak şunun faydasını gördüm diyemiyorum.dökülüyo saçlarım fazlasıyla... onarılmaya ihtiyacı var.. :2: :84: :84:

:13:

dalgali ama ben duzlestiriciyi kullanmamak icin baska sekildede duz yapiyorum bazen saclarimi :

dustan ciktiktan sonra sacimi kurutunca basimi a$$agi ya dogru egip, hem tariyorum hem kurutuyorum
sol élimde tarak, sag elimde makine, taragi sacimi taramak icin asagiya dogru indirdigimde makineyide birlikte arkasindan indiriyorum (makinenin ucu kesinlikle asagi dogru olmali, sagya yada sola deil, hep asagi dogru bakmali) , ve bunu sacim kuruyuncaya kadar yapiyorum.
Tamamen kuru olana kadar deil, azcik nemli kalabilir ama sac dipleri ve uclari kuru olmali.
sonrada duz oluyo ^^
bu yontemde zararli ama duzlestiriciden daha az zararli oldugunu dusunuyorum

ama illede ben duz yaptim diye duz olcak deilya, dalglida yapabilirsin yaptigim bazi modelleri.
Ama dalgalarini begenmiyorsan kopuk ile daha guzel dalga elde edip yapalirsin bazi modelleri canim

çok sağol canım güzel fikir deniyim ben de, maşşallah çok yeteneklisin bu konularda:)

canim kullandigim urunler arasinda bu sac tonigi de var bunu unutmusum:26:

ozelligi saci parlatmak ve yumusatmak. Siktiginda aninda yumsatiyo saclarin yumusacik oluyo :21: sevgilinle gorusecegin zaman cok pratik oluyo :9:
ama parlatiyomu bilmiyorum hic farketmedim

$DGK_ON_RANGE_REAEIR_BUTTER_tr_detail.png

Tatlım ben de bugün bundan aldım,umarım faydasını görürüm.

vallahi mükemmel ötesi yaa.kendime çok kızıyorum hiç uğraşmıyorum saçlarımla maşallah yaa günlük modeller bunlarsa artık vay halime :60: güzel kızsın vessellam:32:

Back