Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden iyi alışverişler canım sana![]()
Kısa saçlar için modeller bekliyoruz hala :)
Ya süper bi konu buben hemen denedim örgülü modeli krepeyi de denedim süper oldu çok mersiii
Takipteimmm Teşekkürler
![]()
rüyamsın saçların boya mı?boyaysa kendin mi boyuyorsun ve markası ne:)saç modellerin baya güzel ama benim şaçlar kıvırcık,fönde çok dayanmıyo.hem ben çok terlediğimden hem de hava nemli olduğundan:96:
Bazı fotolar açılmadı bende ama gördüğüm kadarıyla iyiler güzellerde ben bazen bu kadar basit bi saç modelini bile yapamıyorum benim inatçı saçlarım buna izin vermiyor:)
evet dusunuyorum canim, ama o boydaki saclar icin modeller kisitli
nasil modeller koymami istiyorsun? salik saclimi, orgulu biseymi...?
canım öncelikle dikate aldığın için tşk ederim. ben pek örgü beceremiyorum. salık saçlı modeller koyarsan çok sevinirim:)
çok saol cnm eklediğin için şahane görünüyor..
ama biraz dağınık topuza göre derli toplu gibi geldi bana :26:
ben daha dağınık modellerden bahsetmiştim hani şu iki dk da yapılmış görüntüsü olanlardan üzerine yatmışsın da bozulmuş gibi olanlarama bu modelde de bir kaç değişiklikle olur sanki yapılışını ekleyebilirmsn cnm..
canım süpersin çok güzel bi topic olmuşen çok dağınık topuz ve gyaru topuzunu beğendim tatlım hatta yarın gyaru topuzunu yapcam okula giderken:90:
tamam canım bi daha yaptığım da foto çekerim
bu dağınık topuza bayıldım tam gossip girldeki blair modeli :) denicem mutlaka bi gün
bu arada saçların çok gür maşşallah her model muhteşem duruyor özel bişey yapıyor musun hacimli olması için?
tatlım aslında saç şeklini beğendim çünkü kahküllü saça her model çok tatlı oluyor...topuz yaptığın modelde de bir o kadar güzel durmuş
Tatlım dağınık topuzuna bayıldım! Lütfen onun da nasıl yaptığının fotolarını ekler misin![]()
o
wooowwwwwwww süper olmuşşşşşşşşş hepsiçokgüzel ama bu maginik topuz ekstra güzellllllllll
emeğine sağlık canım gerçekten çok güzel olmuş hepsi
bende dağınık topuzun yapılışını merak ettim![]()
rüyamsın aldığın maskeleri yaz olur mu? bulabileceğim bişeyse bende alırım belki..
bakıma ihtiyacı var saçlarımın....![]()
dağınık topuzu falan paylaşıcaktın ya hani...![]()
değişik smile deneme amaçlıdır
![]()
![]()
çok saol cnm eklediğin için şahane görünüyor..
ama biraz dağınık topuza göre derli toplu gibi geldi bana :26:
ben daha dağınık modellerden bahsetmiştim hani şu iki dk da yapılmış görüntüsü olanlardan üzerine yatmışsın da bozulmuş gibi olanlarama bu modelde de bir kaç değişiklikle olur sanki yapılışını ekleyebilirmsn cnm..
yok marka olarak değilde isim olarak.mesela bal köpüğü,karamel,çikolata kahve vs adları varya renklerin.kuaförüne sorarsan söyler sanırım rengin adını:)merak ettim valla![]()
haklisin fazla daginik degil
ama evet yaptigim teknikle daha daginik hale getirebilirsin, yapilisini eklicem 15-20 dkya
merakla bekliyorum cnm..
ne çirkini cnm ya super olmuş bunu diğerinden daha çok sevdimbiraz daha dağıtırsak super olur çok saol cnm..
![]()
teşekkürler canım... emeğine sağlık... :97:
cnm ben saçlarımı hiç toplamam hep açıktır o yüzden pek becerikli sayılmam saç toplama konusunda ama denicem ortaya birşey çıkarsa eklerim..![]()
dışarda toplamam dicektimyazmamışım evde gelişigüzel bi topuz yaparım o kadar...
Eline sağlık yine çok güzel,uzun saça özendireceksin beni bak![]()
Dağınık topuz müthiş olmuş. :129: