straight ahead şampuan ve saç kremini kullanıyorum cnm..
bi ara ısıya karşı serumunu da kullanmıştım sarı renkte olan o da çok güzeldi..
tmm tskrlerr
ben cikiyorum kizlar iyi geceler herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
straight ahead şampuan ve saç kremini kullanıyorum cnm..
bi ara ısıya karşı serumunu da kullanmıştım sarı renkte olan o da çok güzeldi..
12. sac modeli - fiyonk modeli
BU MODELI KISA SACLILARDA YAPABILIR, HATTA DAHA TATLI DURUR
YAPILISI :
saclarinizi yukariya bagliyorsunuz, biraz saga dogru
daginik topuz modelinin anlatiminda gosterdigim gibi iki tane rulo yapiyorsunuz lastigin iki tarafina, ama rulolari yapmadan once kucucuk bir tutam birakin.
rulolari yaptiktan sonra, o kucuk tutami lastiginizin ustunden gecirin lastik gorunmesin diye, tutam buyukse bi rulonun arkasindan dolandirip tel toka ile tutturun, kucukse direk tutturun.
bende fazla guzel durmadi cunku cok buyuk oldu, ama uzun saclilar bu modeli istiyorlarsa, saclarinin yarisi ile yapin. Yani, saclarinizi ikiye ayirin : ustteki saclarla fiyonku yapin (az sac olacagi icin rulolar daha kucuk olacak ve fiyonk daha guzel duracaktir) ve kalan saclarla istediginiz yapin : ister acik birakin, ister iki taraftan orgu yapin vs
Modeller çok güzel yapılışınıda anlattığın için teşekkürler pek faza saç modeli bilmediğimden işime yarıyacak inşallah :)
cancagzm ikili orguyu nasl yaptnn
guzel fıkırler sunmussn..ellerne saglık..
tek kelimeyle harika canım....ya ben benim saçım hep dalgalı açık çok klasik modeller..sen bu konuda bayağı iyisin..eğer bu fiyonklu modeli deneyip başarıyla yaparsammmm resim ekleyebirim..ama kendime yapacağımı sanmıyorum...bi başkasının saçına belki.....
çok hoş olmuş tüm modeller;saçlarım çok uzun değil.sadece arasıra düzleştiriyorum.bska hiçbişey beceremiyorum.şimdi resimleri ve yapılışı inceledim ama yine de olmuyor.mesela az önce saçımı biraaz kabartıp küçük tokalarla toplayım dedim ama maalesef onu da beceremedim.
bu ayrı bir yetenek sahiden..
keşke video yapsanız sizde;makyaj topiklerindeki gibi
Rüyamsın bu arada modellerinin çok güzel olduğunu söyleyeyim ilk önce.
Daha sonrada modellerin devamının gelmesini dilerim. :)
cnm maskeyi kullandın mı yorumun nedir ::26:
Çok gwçmiş olsun Ruyamsiin umarım çabucak atlatırsın buarada senin uyguladığın modeller arasında 2 tane saç örgüsünü bant gibi uyguluyorsun ya birde aynı senin yaptığın gibi ama birde balık sırtı formunda uyguluyorlarya onu yapmayı biliyormusun onu hep merak etmişimdir sevgiler..
Modeller çok güzel. Uğraşıp emek verip fotolarla anlatmanız daha güzel. Paylaşım için teşekkürler
3-4 yıl önce saclarım uzunken tabii düzlestirici yoktu saclarımı yıkadıktan sonra senin yönteminle düzlestiriyordum cok iyi oluyordu :)
Ben dısarıda hic sac toplamam cünkü cok seyreldi saclarım ve bir daha da kendine gelmedi gerci uzun süreli birseyler yapmadım ama neyse. Modeller cok güzel cok begendim ama suan benim saclarım daha omuzlarıma bile düsmedi. Gecen mart ayında bob modeli kestirmistim arkası ensemdeydi ancak bu kadar uzadı boyadan yanmıslardı. Artık boyamıyorum saclarımı.
Örgülü modellerine ve gyaru topuzuna bittim cok güzel görünüyor bende yapmak istiyorum yaa =(
orgulu modelleri yapabilirsin canim
saclarina bakim yap, gurlestirir belki
dogal bakimlar da cok etkili, sitedede cok var
sac uzatmak icinde kurler var baktinmi?
uzun sac istiyorsan tek cozum sac ektirmek canim
saçların çok güzel ve sağlıklı görünüyor herşeyden önce .. maaşallahh