Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
negüzel canım uğraşıyorsun saçlarınlaa ben nerdeee haspam gibi kurutup çıkıyorum :5:
üstelik saçların eğer düzleştirici değilse çok güzel yapısı :nazar:
bu modelleri yapmak için saçların fönlü olması gerek
ben sabahın köründe kalkıcam fön çekicem bide üstüne model vericem oooo işe geç kalırım :52:

Rüyacım dediğim benm durulanmayan saç kremi olarak geçiyor sanırım farklılar :) ama genede öneririm tabi yerlere değmemesi koşuluyla :1::1:

Eki Görüntüle 111287

Tatlım ben de bugün bundan aldım,umarım faydasını görürüm.

sarisini hic kullanmadim, ozelligi neki?

vallahi mükemmel ötesi yaa.kendime çok kızıyorum hiç uğraşmıyorum saçlarımla maşallah yaa günlük modeller bunlarsa artık vay halime :60: güzel kızsın vessellam:32:

cook tsk canim, bence sende ugras cok seveceksin :34: :71:

negüzel canım uğraşıyorsun saçlarınlaa ben nerdeee haspam gibi kurutup çıkıyorum :5:
üstelik saçların eğer düzleştirici değilse çok güzel yapısı :nazar:
bu modelleri yapmak için saçların fönlü olması gerek
ben sabahın köründe kalkıcam fön çekicem bide üstüne model vericem oooo işe geç kalırım :52:

beni saclarimda dalgali ama 1-2 sayfa once yaptigim kurutma teknigini anlattim, oyle yapinca duz oluyo saclarim
ama illede duz olmasi gerekmiyoya bazi modelleri dalgali olarak da kullanabilirsin
evet fon cekmek biraz uzun surebilir ama model vermek en fazla 5 dk ni alir canim

rüyacım dalgalı saçlar içinde modeller ekleyebilir misin :31:

eklerim almiracim ama burdaki bazi modelleri dalgali olarakda yapabirsin

tatlım teşekkürler çok tatlısın nasılda uğraşıp emek veriyorsun, takipçinim:38:

saol canim :70:

Rüyacım dediğim benm durulanmayan saç kremi olarak geçiyor sanırım farklılar :) ama genede öneririm tabi yerlere değmemesi koşuluyla :1::1:

hmm markasi ne?
merak ettim resmi varmi?

rüyamsın,
çok hoş modeller ama benim saçım seninki kadar uzun değil ve uzamıyor maalesef:S omuzumdan 5 cm aşağıda saçlarım. acaba o boydaki saçlar içinde bir kaç model koyamaz mısın? hem benim için hemde benim gibi kısa saçlı olanlar için:17: Çok mu oldum ben:)

hmm markasi ne?
merak ettim resmi varmi?
[/QUOTE]

Dün aklıma geldi resmini paylaşayım dedim ama bi türlü beceremedim biri bana resim nasıl paylaşılır öğretebilirse hemen paylaşayım cnm :)

sarisini hic kullanmadim, ozelligi neki?

Rüyamsın ,

Saç yapısını onarır ve yeniler
Saç kırılmasında ve çatallaşmasında %95’e varan azalma sağlar

yazıyordu ben de aldım,artık ne kadar doğru kullanıp görcez :31:

anladim canim, bende yarin guzel bi alisveris yapcam :62: maskede alcam
uzun zamandir cikamadim alisverise dersler yuzunden, cook eksigim var
deisik markadan maske almak istiyorum ama kozmetik alisverisimi baska bi ulkede yaptigim icin ve o ulkenin dili pek anlamadigim icin secemiyorum urunu :14:
bi tek schwarzkopf ta anladigim dilde yaziyo :9:
ben en iyisi arastirma yapim netten alisveristen once :1:

rüyamsın,
çok hoş modeller ama benim saçım seninki kadar uzun değil ve uzamıyor maalesef:S omuzumdan 5 cm aşağıda saçlarım. acaba o boydaki saçlar içinde bir kaç model koyamaz mısın? hem benim için hemde benim gibi kısa saçlı olanlar için:17: Çok mu oldum ben:)

evet dusunuyorum canim, ama o boydaki saclar icin modeller kisitli
nasil modeller koymami istiyorsun? salik saclimi, orgulu biseymi...?

oldu canim tskrler :54:
peki hangi faydalarini gordun?

Çoğu güzel yani hepsi güzel de benimn yapabilceklerim acısından dedim=)

tskrler :71:
yapabilirsin canim yapamiyosanda ben anlatiyorum yaptiklarimi, bazi modelleri anlattim bile onceki sayfalarda :34:

rüyamsın aldığın maskeleri yaz olur mu? bulabileceğim bişeyse bende alırım belki..

bakıma ihtiyacı var saçlarımın.... :50:
dağınık topuzu falan paylaşıcaktın ya hani... :17: :24: değişik smile deneme amaçlıdır :60: :27:

rüyamsın aldığın maskeleri yaz olur mu? bulabileceğim bişeyse bende alırım belki..

bakıma ihtiyacı var saçlarımın.... :50:
dağınık topuzu falan paylaşıcaktın ya hani... :17: :24: değişik smile deneme amaçlıdır :60: :27:

tmm yazarim canim
evet paylasacam canim aklimda, unutmadim artik pc nin masaustu ne notlar yapistiriyorum unutmayim diye :9::9:
cunku gercekten cok unutkanim en negatif yanim bu galiba :26:
yarin olmasa pazar mutlaka olur ins :34:
deisik smile lerin guzel olmus :60: :27::27:

Son düzenleme:
anladim canim, bende yarin guzel bi alisveris yapcam :62: maskede alcam
uzun zamandir cikamadim alisverise dersler yuzunden, cook eksigim var
deisik markadan maske almak istiyorum ama kozmetik alisverisimi baska bi ulkede yaptigim icin ve o ulkenin dili pek anlamadigim icin secemiyorum urunu :14:
bi tek schwarzkopf ta anladigim dilde yaziyo :9:
ben en iyisi arastirma yapim netten alisveristen once :1:

şimdiden iyi alışverişler canım sana :66:

Ya süper bi konu bu :52: ben hemen denedim örgülü modeli krepeyi de denedim süper oldu çok mersiii :70: Takipteimmm Teşekkürler :64::66:

rüyamsın saçların boya mı?boyaysa kendin mi boyuyorsun ve markası ne:)saç modellerin baya güzel ama benim şaçlar kıvırcık,fönde çok dayanmıyo.hem ben çok terlediğimden hem de hava nemli olduğundan:96:

Back