Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım bayıldım aferim sana ya ne güzel modeller yaratmışsın örgülü olanlara fln bittim ben de kendimce değişik örgüler yapıyorum şu ikili örgüyü ve 4lü örgüyü yapıyorum bi kere 6lı yaptım hatta ama 4lü daha güzel duruyor:) başka modellerin varsa çok merak ettim :))

çok güzel paylaşımlar canım teşekkürler

saol canim

tskrler
aa 6liyi cok merak ettim seninde paylasimlarini bekliyorum mutlaka canim

Son düzenleme:
canım süpersin çok güzel bi topic olmuş en çok dağınık topuz ve gyaru topuzunu beğendim tatlım hatta yarın gyaru topuzunu yapcam okula giderken:90:

tamam canım bi daha yaptığım da foto çekerim
bu dağınık topuza bayıldım tam gossip girldeki blair modeli :) denicem mutlaka bi gün
bu arada saçların çok gür maşşallah her model muhteşem duruyor özel bişey yapıyor musun hacimli olması için?

şeker saçların çok hoşş.modellerde güzel durmuşşş.günlük hayatta kullanım için iyi gözüküyolar

supersin yine canim
emegine saglik yeni modelde cok guzel duruyo

saol tatlim

yok kiz benim saclarimin neresi gur
belki fotografta oyle cikiyo ama saclarim ince
cokta ince deil ama gur de deil
haftada iki kez maske yapiyorum canim, shwartzkopf dan
ve duzlestiriciyi kullanmadan once mutlaka koruyucu spray sikiyorum,
dustan sonra saclarimi kurutacaksam bakim serumu suruyorum loréal'den, kabarmamasi icin ve parlak gostermesi icin, duzlestirmek icin de faydasi var
ha bazende badem yagi ile bakim yapiyorum
bunlardan baska bisey yapmiyorum canim
tskler, resimlerini bekliyorum
[/I]

şeker saçların çok hoşş.modellerde güzel durmuşşş.günlük hayatta kullanım için iyi gözüküyolar

saol tatlim, sende resim eklicektin unutmadin demi

Tatlım mesajında belirttiğin maske, koruyucu spray ve serum hakkında biraz daha bilgi verebilir misin?

maske :

genelde bu iki maskeden birini kullanirim, ama bunlarda baska kullanmam demiyorum, yeni seyler denemeyi seviyorum ama hep geri schwartzkopf a donuyorum mesela loréal den denemistim ama yine schwartzkokf a donmustum, daha iyi geliyo saclarima gibime geliyo.
Ama su an bitti maskem, alinca baska bisey denemeyi dusunuyorum magzada bakip alcam fikrim yok su an.

koruyucu :

canim bunun arkasinda Turkcede yaziyo :
isiya karsi koruyucu. Saci isidan korumak icin. Protect.In.Complex, nemlendirici ipek ozu ile, isi kullanilan islemlerde saci isidan korumak, nem kazandirmak, kontrolunu saglamak ve ipeksi ve parlak saclar yaratmak icin. Sampuanlanmis, havluyla nemi alinmis, saca fon oncesi uygulayin veya isi kullanilacak islemler oncesi direkt olarak kuru saca sikin. Yalniz kuafor salonlarinda satilir

Bu urunu MUTLAKA tavsiye ediyorum koruyucu arayanlara, hem gercekten saclari koruyor, hem bi senedir sise daha bitmedi bile

serum :

bu urunude cok seviyorum.
Kokusu cok guzel, super parlatiyo ve saclarimi kurutunca kabarmiyorlar, fon yapmadigim halde fonlu gibi oluyorlar
ama dikkatli kullanilmali, avucunuza sadece uc kere sikin yoksa saclari yagli gibi gosterebilir.
Haa bide paketi bazen deisik oluyo

Rüyamsın çok teşekkürler canım.Spreyin sadece kuaförlerde satıldığını yazmışsın,fiyatı ne kadardı hatırlıyor musun?

bu bant şeklindeki örgüyü ve bop modelini nasıl yaptın yaa
süpermişşşşşşşşşş

canım çok sağol önerilerin için
dediğin maskeden almayı düşünüyordum ben de bi türlü karar veremedim pembe ile sarı seri arasında kaldım. sen ikisini de kullanıyorsan hangisi daha iyi sence?
bu arada elseve'in kırmızı yağından kullanıyorum ben de. sarısı daha iyi parlatıyorsa bi dahaya ondan alayım madem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…