çok güzel paylaşımlar canım teşekkürler
canım bayıldım aferim sana ya ne güzel modeller yaratmışsın örgülü olanlara fln bittim ben de kendimce değişik örgüler yapıyorum şu ikili örgüyü ve 4lü örgüyü yapıyorum bi kere 6lı yaptım hatta ama 4lü daha güzel duruyor:) başka modellerin varsa çok merak ettim :))
gyaru topuzuna bayıldım mikemmeeeeelll
hemen yapmam lazımmm
canım süpersin çok güzel bi topic olmuşen çok dağınık topuz ve gyaru topuzunu beğendim tatlım hatta yarın gyaru topuzunu yapcam okula giderken:90:
supersin yine canim
emegine saglik yeni modelde cok guzel duruyo
tamam canım bi daha yaptığım da foto çekerim
bu dağınık topuza bayıldım tam gossip girldeki blair modeli :) denicem mutlaka bi gün
bu arada saçların çok gür maşşallah her model muhteşem duruyor özel bişey yapıyor musun hacimli olması için?
şeker saçların çok hoşş.modellerde güzel durmuşşş.günlük hayatta kullanım için iyi gözüküyolar
saol tatlim
yok kiz benim saclarimin neresi gur
belki fotografta oyle cikiyo ama saclarim ince
cokta ince deil ama gur de deil
haftada iki kez maske yapiyorum canim, shwartzkopf dan
ve duzlestiriciyi kullanmadan once mutlaka koruyucu spray sikiyorum,
dustan sonra saclarimi kurutacaksam bakim serumu suruyorum loréal'den, kabarmamasi icin ve parlak gostermesi icin, duzlestirmek icin de faydasi var
ha bazende badem yagi ile bakim yapiyorum
bunlardan baska bisey yapmiyorum canim
tskler, resimlerini bekliyorum[/I]
Tatlım mesajında belirttiğin maske, koruyucu spray ve serum hakkında biraz daha bilgi verebilir misin?
Tatlım mesajında belirttiğin maske, koruyucu spray ve serum hakkında biraz daha bilgi verebilir misin?
evet eklicem unutmadım ...sen bu aralar bayağı iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?